• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 4 jaar

Ben jij op zoek naar een cadeau voor jouw bijna 4 jarige zoon of dochter? Of zoek je een cadeau voor een kind van 4 jaar? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau voor kinderen van 4 jaar, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor kinderen van 4 jaar

bouwen & constructie 4 jaar

Bouwen & Constructie

Bekijk op Bol.com

Knutselen voor kinderen 4 jaar

Knutselen, verven & tekenen

Bekijk op Bol.com

Speelgoed voertuigen 4 jaar

Speelgoedvoertuigen

Bekijk op Bol.com

buitenspeelgoed 4 jaar

Buitenspeelgoed

Bekijk op Bol.com

speelkeukentje 4 jaar

Speelkeukentjes & Accessoires

Bekijk op Bol.com

poppen & accessoires 4 jaar

Poppen & Accessoires

Bekijk op Bol.com

educatief speelgoed 4 jaar

Educatief Speelgoed

Bekijk op Bol.com

actiefiguren 4 jaar

Actiefiguren

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoek jij een origineel cadeau voor jouw kind van 4 jaar?

Het vinden van het juiste kado voor een kind van 4 jaar is nooit een makkelijke opgave. Je struint het internet af op zoek naar een passend cadeau en net op het moment dat je het perfecte cadeau gevonden denkt te hebben, blijkt het ver buiten jouw budget te vallen. Wij van Cadeau Assistent zijn hier om jou te assisteren bij deze zoektocht. Jouw 4 jarige zoon of dochter is lekker aan het kleuteren en ontdekt allerlei aspecten van de wereld. Zij zijn steeds beter in staat hun gevoelens en wensen te verwoorden en ontwikkelen nieuwe interesses en fantasieën. Het vinden van een cadeau voor jou 4 jarige zoon of dochter kan lastig zijn, omdat ieder kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt.

 

Wij van Cadeau Assistent hebben daarom brede categorieën opgesteld naar gelang van de interesses van het kind, en zetten het meest populair cadeaus voor 4-jarige jongens en meisjes op een rijtje. Zo weet je zeker dat je met een leuk en origineel cadeau op het feestje aankomt! Bij Cadeau Assistent kan je het meest populaire en originele cadeaus voor jongen en meisjes van 4 jaar vinden, zoals: lego, puzzels, spelletjes, knutselsets, speelfiguren en speelsets, buitenspeelgoed, poppen en educatief speelgoed. Bij Cadeau Assistent vind je altijd het beste cadeau voor jou kind van 4 jaar! We helpen jou om het beste cadeaus voor een 4-jarige kind te vinden. 

Cadeau voor een meisje van 4 jaar

Het kan soms een grote uitdaging zijn om een leuke cadeau voor 4-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor een meisje van 4 jaar. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau zoekt of een normale kado. Het moet natuurlijk een cadeau zijn die gericht is op meisjes. Lego Friends, leuke spelletjes, Barbie en Baby Born poppen, speelkeukentjes, puzzels en knutselsets zijn de meest geschikte cadeaus voor 4-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je kleine meid tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor meisjes op een rij gezet!

Cadeau voor een jongen van 4 jaar

Soms kan het erg moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker als de keuze in de speelgoed winkels tegenwoordig zo groot is. Het cadeau moet natuurlijk geschikt zijn voor de jonge man. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 4-jarige jongens vinden. Lego Duplo, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, speelblokken, puzzels. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste cadeaus voor jongens op een rij gezet!

Sinterklaas cadeau kind 4 jaar

Sinterklaasavond is natuurlijk het hoogtepunt waar iedereen naar uitkijkt, zeker alle kinderen! Alle ouders willen op die dag zorgen, dat de kinderen precies krijgen wat er op hun vragenlijst staat. Maar het kan soms best lastig zijn om alle cadeaus van de vragenlijst bij elkaar te zoeken. Daarom hebben we de beste Sinterklaas cadeautjes voor kinderen van 4 jaar voor je uitgezocht en op een rijtje gezet! Bekijk Sinterklaas cadeautjes kind voor meer cadeau inspiratie!

Kerstcadeautje kind 4 jaar

Weet je niet goed wat voor kerstcadeau je voor je 4 jarige kind moet kopen? We weten dat het soms een uitdagend kan zijn om leuke cadeautje te vinden, waarmee je kind van 4 jaar tevreden zou zijn. Daarom hebben we de beste kerst cadeaus op een rij gezet. Bekijk kerstcadeautjes kinderen voor meer inspiratie!

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Wij hebben ook cadeaus kind 5 jaar. Of ben je op zoek naar buitenspeelgoed? Wij van Cadeau Assistent hebben het populairste buitenspeelgoed voor een 4 jarige geselecteerd. Of zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je aan een kind van 4 jaar?

Kinderen van 4 vinden het geweldig om lekker zelfstandig (of met anderen) te spelen. Ze laten hun fantasie de vrije loop en hebben de tijd van hun leven. Cadeaus zoals autootjes, bestuurbare treinen, poppenhuizen zijn perfect om mee te spelen.

Waar spelen kinderen van 4 jaar mee?

Kinderen van 4 jaar gebruiken vooral hun eigen fantasie om de wereld beter te leren begrijpen. Vaak doen ze spelletjes als vader en moedertje of spelen ze doktertje met zijn knuffels. Verder bouwen 4-jarigen graag. Een bak LEGO of DUPLO zijn ze uren mee zoet.

Wat kost een cadeau voor een 4-jarige?

Een cadeau voor een kind van 4 ligt gemiddeld tussen de 15-30 euro. Dit is gebaseerd op één groot cadeau of meerdere kleine cadeaus. Zo kun je ervoor kiezen om 2 LEGO sets aan te schaffen voor 15 euro per stuk of 1 grote set ter waarde van 30 euro.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 4 jaar?

In het algemeen zijn jonge kinderen vaak blijer met meerdere cadeaus. Dit komt doordat kinderen van 4 nogal snel ergens mee uitgespeeld zijn. Als ze meerdere cadeaus hebben dan kunnen ze uren blijven spelen.