• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 5 jaar

Wordt je zoontje of dochtertje 5 jaar? Of zoek je een cadeau voor een kind van 5 jaar van een ander? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau voor kinderen van 5 jaar, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor kinderen van 5 jaar

Speelfiguren & sets cadeau 5 jarige

Speelfiguren & Sets

Bekijk op Bol.com

Bouwen Constructie 5 jaar

Bouwen & Constructie

Bekijk op Bol.com

educatief speelgoed 5 jaar

Educatief Speelgoed

Bekijk op Bol.com

speelgoedvoertuigen 5 jaar

Speelgoedvoertuigen

Bekijk op Bol.com

poppen & accessoires 5 jaar

Poppen & Accessoires

Bekijk op Bol.com

knutselen 5 jaar

Knutselen voor Kinderen

Bekijk op Bol.com

buitenspeelgoed 5 jaar

Buitenspeelgoed

Bekijk op Bol.com

rollenspellen 5 jaar

Rollenspellen

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoek jij een origineel cadeau voor jouw kind van 5 jaar?

Het vinden van een passend kado voor een kind van 5 jaar is geen makkelijke opgave. Ze zijn voor het eerst een jaar naar school waar ze zich volop aan het ontwikkelen zijn. Ze komen in aanraking met speelgoed van andere jongens en meisjes van 5 jaar. Een kind van 5 jaar krijgt ook een steeds sterkere wil, waardoor een 5 jarige niet snel genoegen meer neemt met een simpel cadeau. Zowel een jongen als meisje van 5 jaar wil het populairste kado hebben.

 

Wij van Cadeau Assistent hebben daarom brede categorieën opgesteld naar gelang van de interesses van het kind, en zetten de cadeaus die geschikt en populair zijn voor vijfjarigen op een rijtje. Zo weet je zeker dat je met een leuk en origineel cadeau op het feestje aankomt! Bij Cadeau Assistent kan je het meest populaire en originele cadeaus voor jongens en meisjes van 5 jaar vinden, zoals: Lego, knutselsets, puzzels, educatief speelgoed, spelletjes, speelgoedvoertuigen, speelkeukentjes, speelfiguren & speelsets, buitenspeelgoed, kinderboeken en poppen. Bij Cadeau Assistent vind je altijd de beste cadeaus voor meisjes en jongens van 5 jaar! We helpen jou om het beste cadeaus voor een 5-jarige kind te vinden.

Cadeau voor een meisje van 5 jaar

Soms kan het zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau voor de kleine dames te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor een meisje van 5 jaar. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau zoekt of een normale kado. Het moet natuurlijk een cadeau zijn die gericht is op meisjes. Lego Friends, leuke spelletjes, Barbie en Baby Born poppen, speelkeukentjes, rollenspellen, puzzels en knutselsets zijn de meest geschikte cadeaus voor 5-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je kleine meid tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor meisjes op een rij gezet!

Cadeau voor een jongen van 5 jaar

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker als de keuze in de speelgoed winkels tegenwoordig zo groot is. Het cadeau moet natuurlijk geschikt zijn voor de jonge man. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 5-jarige jongens vinden. Lego Duplo, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, speelblokken, puzzels. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste cadeaus voor jongens op een rij gezet!

Sinterklaas cadeautje kind 5 jaar

Ben je op zoek naar leuke Sinterklaas cadeau voor 5 jarige? We weten dat het soms moeilijk kan zijn om een leuke en originele Sinterklaas cadeau voor je kind van 5 jaar te vinden. Daarom hebben we de beste Sinterklaas cadeautjes op een rij gezet. Bekijk Sinterklaas cadeautjes kind voor meer cadeau inspiratie!

Kerstcadeau kind 5 jaar

Weet je niet goed wat voor kerstcadeau je voor jouw 5 jarige kind moet kopen? We weten dat het soms een uitdagend kan zijn om een leuke cadeautje te vinden, waarmee je kind van 5 jaar tevreden zou zijn. Daarom hebben we de beste kerst cadeaus op een rij gezet. Bekijk kerstcadeautjes kinderen voor meer inspiratie!

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Wij hebben ook cadeau kind 4 jaar of cadeau kind 6 jaarOf zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je aan een kind van 5 jaar?

Kinderen van 5 jaar spelen vaak met dingen als LEGO, auto’s, poppen en doen graag aan rollenspellen.

Waar spelen kinderen van 5 jaar mee?

Kenmerkend speelgoed voor een kind van 5 zijn dingen als puzzels, bouwen en constructie, educatief speelgoed met belang voor cijfers en letters en speelgoed waarbij ze hun fantasie kunnen verbreden.

Wat kost een cadeau voor een 5-jarige?

Dit verschilt erg per budget. Sommige ouders hebben een groter budget dus kunnen meer of grotere cadeaus kopen. Gemiddeld wordt er 30 euro uitgegeven aan cadeau(s). Dit kan 1 groter cadeau of meerdere kleine cadeaus zijn.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 5 jaar?

Kinderen van 5 jaar krijgen gemiddeld tussen de 5-10 cadeaus. Vaak bestaat dit uit 1 groot cadeau met meerdere kleine cadeaus als extra.