• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Eerste Vaderdag cadeau

Vaderdag komt er weer aan! Is het dit jaar jouw eerste Vaderdag of zoek je een eerste Vaderdag cadeau voor iemand anders? Bij Cadeau Assistent hebben wij voor de kersverse vader de mooiste cadeaus op een rij gezet, zodat het een Vaderdag wordt om nooit te vergeten.

Cadeaus eerste Vaderdag

Gipsafdruk baby vaderdag

Gipsafdruk baby

Verras de kersverse papa met een leuke gipsafdruk van zijn kindje. Maak het extra speciaal door er een leuke foto van zijn kindje en hem erbij te doen. Maak het een cadeau om nooit te vergeten.

Bekijk op Bol.com

rituals Vaderdag pakket

Geschenkset

Verras de vader met een heerlijke geschenkset waarmee hij de dag optimaal kan beginnen. Maakt de eerste Vaderdag speciaal met een geschenkset van zijn favoriete geur. Hij zal het zeker waarderen. Fijne Vaderdag!

Bekijk op Bol.com

e-reader Vaderdag

E-readers

Is de vader dol op boeken en kan hij niet genoeg boeken hebben? Verras hem dan met een e-reader. Hiermee kan hij alle boeken kopen die hij wilt, zonder dat het huis komt vol te staan. Een cadeau voor de echte boekenliefhebber!

Bekijk op Bol.com

happy socks vaderdag

Happy Socks

Wil je de vader verrassen met een grappig cadeau. Geef hem dan een paar Happy Socks! Deze grappige sokken zorgen altijd een lach op zijn gezicht. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Bekijk op Bol.com

badjas Vaderdag

Badjassen

Verwen de kersverse vader met een heerlijk warme badjas, ideaal als hij ‘s nachts naar zijn kindje gaat. Zo worden de nachtelijke werkzaamheden een stuk minder vervelend. Dit cadeau zal hij zeker waarderen.

Bekijk op Bol.com

heren zonnebril vaderdag

Zonnebrillen

De zomer komt er weer aan! Dat betekend mooi weer en veel zon. Verras de vader daarom met een mooie zonnebril voor zijn eerste Vaderdag. Fijne Vaderdag!

Bekijk op Bol.com

Vaderdag trainingspak vaderdag

Trainingspakken

Vader zijn kan vermoeiend zijn. Het is daarom belangrijk om gezond en fit te blijven. Verras de vader daarom met een mooi trainingspak. Hiermee kan hij lekker sporten en spelen met zijn kindje. Maak er een prachtige eerste Vaderdag van!

Bekijk op Bol.com

Horloge Vaderdag cadeau

Horloges

Heeft hij een nieuw horloge nodig, of is hij gewoonweg dol op horloges? Verwen de nieuwe vader daarom deze Vaderdag met een prachtig horloge. Een Vaderdag cadeau om nooit te vergeten.

Bekijk op Bol.com

scheerapparaat vaderdag

Scheerapparaten

Kan hij wel een nieuw scheerapparaat gebruiken of zoek je een handig cadeau voor de nieuwe vader? Verras hem dan met een nieuw scheerapparaat. Hiermee kan hij snel en veilig scheren zonder het risico op wondjes.

Bekijk op Bol.com

Vaderdag hout vitascope

Miniatuur modelbouw

Is de vader gek op puzzelen en klussen? Verras hem dan met een modelbouw miniatuur, met deze miniaturen van hout kan hij uren lang puzzelen. Met welk model ga jij hem verrassen?

Bekijk op Bol.om

Anderen kopen hun cadeaus bij

Cadeau voor zijn eerste Vaderdag

De eerste Vaderdag van de kersverse papa is super speciaal. Verwen de nieuwe vader dan ook op Vaderdag met de mooiste eerste Vaderdag cadeaus voor hem. Geef hem een cadeau om nooit te vergeten, een gipsafdruk van een handje of voetje van zijn zoontje of dochtertje blijft voor altijd een speciaal cadeau. Gipsafdrukken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. En om het extra speciaal te maken geef je hem er een met een leuke foto van hem en zijn kindje. Een Vaderdag cadeau om nooit te vergeten.

Cadeau eerste Vaderdag

De eerste maanden als nieuwe vader kunnen pittig zijn, verwen hem daarom deze eerste Vaderdag met een cadeau die hij erg kan waarderen. Een verzorgingsset als Vaderdag cadeau wordt altijd gewaardeerd, hiermee kan hij de dag optimaal beginnen. Verwen hem deze dag extra door hem een heerlijke badjas cadeau te doen voor zijn eerste Vaderdag. Bij Cadeau Assistent hebben wij de mooiste cadeaus voor een eerste Vaderdag voor jou op een rijtje gezet om er een dag van te maken die je nooit meer vergeet. 

 

Is de vader van jouw kindje een echte sportfanaat? Geef hem dan een nieuwe trainingspak als eerste Vaderdag cadeau. Hiermee kan hij lekker sporten voor of na het werk, papa moet natuurlijk wel fit blijven! Een eerste Vaderdag cadeau is een cadeau die de vader nooit zal vergeten. Maak er daarom iets speciaals van. Fijne Vaderdag!

Eerste cadeau voor Vaderdag, of toch iets anders?

Bij Cadeau Assistent zetten wij de leukste Vaderdag cadeaus voor jou op een rijtje, zodat jouw zoektocht naar het perfecte cadeau een stuk gemakkelijker wordt. Ben je misschien op zoek naar Originele Vaderdagcadeaus of een cadeau voor zijn verjaardag, kijk dan bij cadeaus voor hem.