• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Peuter kado

Ben je op zoek naar een cadeau voor een peuter? Kijk dan naar ons ruime aanbod aan peuter kado’s. Voor een peuter kado wil je namelijk niet al te veel tijd aan besteden. Daarom kiezen wij voor snel, gemakkelijk en inspirerend. Door ons aanbod bespaar je tijd om een peuter cadeau uit te zoeken. Wie wilt dat nou niet?

De populairste cadeaus voor peuters

Peuter kado

2 jaar

Voor baby-speelgoed zijn ze inmiddels te groot geworden, maar veel ander speelgoed blijft nog net iets te uitdagend. Bekijk daarom ons zorgvuldig uitgekozen aanbod!

Bekijk categorie

peuter cadeau 3 jaar

3 jaar

Kinderen van 3 jaar zijn zich volop aan het ontwikkelen en daarin is iedere peuter anders.

Bekijk categorie

peuter cadeau 4 jaar

4 jaar

Zoekt u nu een cadeau voor een 4 jarige? Dan zit je hier goed. Kijk naar onze ruime aanbod aan peuter cadeaus!

Bekijk categorie

Spelletjes voor peuters

Peuters zijn zich nog erg veel aan het ontwikkelen, maar willen ook heel veel spelletjes spelen. Daarom zijn er genoeg keuzes als het over peuter kado gaat. Je kunt een knutselset voor je peuter kopen, maar ook poppen, speelgoedvoertuigen, puzzels of zelfs speelkeukentjes. Je kunt ook voor een spelletjes kiezen, die zorgen ervoor dat peuters nu in beweging komen. Naast de gewone spelletjes, heb je ook taalspelletjes voor peuters. Hier kunnen de peuters mee spelen en nog eens wat van leren. Over het algemeen zijn de spelletjes voor peuters erg leerzaam en kunnen zij er ook nog eens van leren. Bij Cadeau Assistent kan je het leukste speelgoed en cadeautjes voor peuters vinden.

Buitenspeelgoed peuter

Er zijn allerlei soorten en maten van speelgoed. Daar is buitenspeelgoed voor peuters één van. Dit kan super leuk zijn omdat ze dan vaker buiten zullen gaan spelen. Wat weer allerlei voordelen heeft. Zo spelen peuters buiten ook graag met speelgoed van vliegtuigen voor peuters. Ook spelen zijn graag met speelgoed van auto’s voor peuters. Dit zijn voertuigen die erg in de smaak vallen en waar zij dus buiten en binnen mee kunnen spelen. Om alles makkelijk te kunnen opbergen en waar de peuters ook mee kunnen spelen is een speeltafel voor peuters. Zo een tafel biedt dus twee mogelijkheden waar voordelen bestaan voor zowel ouders als de peuters. 

 

Bij Cadeau Assistent vind je een passend cadeau voor jouw peuter. Kijk een naar onze pagina over buitenspeelgoedOp zoek naar andere leeftijdsgroepen?Kijk naar de pagina buitenspeelgoed voor 7 jarige.

Op zoek naar andere cadeaus?

Ben je op zoek naar cadeaus voor andere leeftijden? Bekijk dan cadeaus voor kleuters of cadeau kind 8 jaar! Naast cadeaus voor kinderen, hebben we ook cadeaus voor tieners op een rij gezet! Bekijk cadeaus voor 15-jarigen of cadeaus voor 16-jarigen.

 

Zoek je geen cadeaus voor kinderen maar voor een ander gelegenheid? Bekijk Sinterklaas cadeaus en kerstcadeautjes!