• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Kinder cadeautjes

Zoek je een origineel cadeau voor je kind? We weten hoe moelijk het kan zijn om geschikte en originele cadeaus voor kinderen te vinden. Daarom hebben we voor elk leeftijd de leukste cadeaus uitgezocht. Bekijk hieronder cadeaus voor kinderen vanaf 1 maand tot 17 jaar!

0 tot 6 maanden

De baby al een paar maanden? Iets geven omdat je het leuk vindt? Hier vind je leuke en originele cadeaus voor schattigste baby’s!

Bekijk categorie

1 jaar

De baby al bijna 1 jaar? Kijk hier voor een cadeau voor kind van 1 jaar. Kleurrijke en uitdagend speelgoed waar de baby echt wat aan hebben!

Bekijk categorie

cadeau kind 2 jaar

2 jaar

Voor baby-speelgoed zijn ze inmiddels te groot geworden, maar veel ander speelgoed blijft nog net iets te uitdagend. Bekijk daarom ons zorgvuldig uitgekozen aanbod!

Bekijk categorie

cadeau kind 3 jaar

3 jaar

Kinderen van 3 jaar zijn zich volop aan het ontwikkelen en daarin is iedere peuter anders. Bekijk hier de leukste cadeaus!

Bekijk categorie

cadeau kind 4 jaar

4 jaar

Zoekt u nu een cadeau voor een 4 jarige? Dan zit je hier goed. Kijk naar onze ruime aanbod aan peuter cadeaus!

Bekijk categorie

cadeau kind 5 jaar

5 jaar

Je kind van 5 jaar is voor het eerst een jaar naar school en is zich volop aan het ontwikkelen. Bekijk hier de leukste cadeaus!

Bekijk categorie

cadeau kind 6 jaar

6 jaar

Jongens en meisjes van 6 jaar zijn net begonnen met leren lezen en worden steeds creatiever.

Bekijk categorie

cadeau kind 7 jaar

7 jaar

Speciaal voor jou hebben wij de leukste en populairste cadeaus voor zowel jongens en meisjes van 7 jaar geselecteerd.

Bekijk categorie

cadeau kind 8 jaar

8 jaar

Bekijk hier de leukste en meest originele cadeaus voor 8-jarigen!

Bekijk categorie

cadeau kind 9 jaar

9 jaar

Je zoon of dochter van 9 jaar gaat mee met de nieuwste rages en trends. Zij spelen ook dolgraag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Bekijk categorie

skaten & boarden 10 jaar

10 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 10 jaar? Wij hebben de populairste cadeaus voor 10 jarige kinderen voor u op een rij gezet.

Bekijk categorie

cadeau kind 11 jaar

11 jaar

Wordt je kind binnenkort 11 jaar? We hebben speciaal voor jou de leukste en meest originele cadeaus voor 11-jarigen op een rij gezet!

Bekijk categorie

videogames 12 jaar

12 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 12 jaar? Wij hebben de populairste cadeaus voor 12 jarige kinderen voor u op een rij gezet

Bekijk categorie

cadeau kind 13 jaar

13 jaar

Originele cadeau voor tiener van 13 jaar nodig? We hebben de meest populaire cadeaus op een rij gezet!

Bekijk categorie

consoles 14 jaar

14 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor 14 jarige? Wij hebben de populairste cadeaus voor tiener van 14 jaar voor u op een rij gezet.

Bekijk categorie

cadeau 15 jarige

15 jaar

Geen idee welke cadeau je voor 15-jarige tiener kan kopen? Bekijk hier de meest populaire cadeaus!

Bekijk categorie

cadeau 16 jarige

16 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor 16 jarige? Wij hebben de populairste cadeaus voor tiener van 16 jaar voor u op een rij gezet.

Bekijk categorie

cadeau 17 jarige

17 jaar

Origineel cadeau voor tiener van 17 jaar nodig? We hebben de meest populaire cadeaus op een rij gezet!

Bekijk categorie

Kids cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind? Iedereen wil kinderen blij maken met kado’s, alleen is de zoektocht naar een goed cadeau een hoop werk. Met de cadeaus die wij geselecteerd hebben wordt dit al een stuk makkelijker. Met deze keuzes kun je bijvoorbeeld makkelijk een cadeau versturen voor je kind, zelfs ingepakt en al om het gelijk als cadeau te geven. Voor deze leeftijdsgroep is het ook wat lastiger omdat de kinderen ook al wat uitdagendere speelgoed willen. Ook gaan zij onder andere mee met bepaalde trends zoals Fortnite. Zij willen ook graag met vrienden spelen en daarom hun speelgoed delen, of de mogelijkheid hebben om samen te kunnen spelen. Daarom is een bijvoorbeeld een racebaan erg in de smaak omdat je hier twee auto’s tegenover elkaar laat racen. Bij Cadeau Assistent kan je het meest populaire en originele cadeaus voor kids vinden.

Buitenspeelgoed voor kinderen

Er zijn allerlei soorten en maten van speelgoed. Daar is buitenspeelgoed voor kinderen één van. Dit kan erg belangrijk zijn omdat ze dan vaker buiten zullen gaan spelen. Wat weer allerlei voordelen heeft. Zo spelen kinderen buiten ook graag met speelgoed van vliegtuigen. Ook spelen zijn graag met speelgoed van auto’s voor kinderen. Dit zijn voertuigen die erg in de smaak vallen en waar zij dus buiten en binnen mee kunnen spelen. Om alles makkelijk te kunnen opbergen en waar de kinderen ook mee kunnen spelen is een speeltafel. Zo een tafel biedt dus twee mogelijkheden waar je voordelen uit haalt voor zowel ouders als de kinderen.

Op zoek naar andere cadeaus?

Bij Cadeau Assistent vind jij het perfecte cadeau voor kinderen! Zoek je cadeaus voor andere gelegenheid? Bekijk kerstkado’s vrouwen of kerstcadeautjes kinderen. Of zoek je een cadeau voor man? We hebben top 10 cadeaus voor mannen op een rij gezet. Bij Cadeau Assistent vind je cadeaus voor elk gelegenheid!