• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 11 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 11 jaar? Wij hebben de populairste cadeaus voor 11 jarige kinderen voor je op een rij gezet. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend en origineel kado, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor 11 jarigen

videogames 11 jaar

Videogames

Bekijk op Bol.com

skaten & boarden 11 jaar

Skaten & Boarden

Bekijk op Bol.com

bord- en gezelschapsspellen 11 jaar

Bord- en gezelschapsspellen

Bekijk op Bol.com

telefoonhoesjes 11 jaar

Telefoonhoesjes

Bekijk op Bol.com

experimenteersets 11 jaar

Experimenteersets

Bekijk op Bol.com

nerf guns 11 jaar

Nerf Guns

Bekijk op Bol.com

Actiefiguren 11 jaar

Actiefiguren

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Cadeau 11 jarige

Op 11 jarige leeftijd is jouw kind nu zo ontwikkeld dat bepaalde cadeaus beter geschikt zijn dan cadeaus die je een paar jaar eerder zou schenken. Cadeaus van PAW Patrol of Brandweerman Sam zullen jouw kind waarschijnlijk niet meer interesseren. Dat is misschien een idee voor het jongere broertje of zusje! Buitenspeelgoed is altijd een goed idee voor jouw kind. Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van een kind zijn ontwikkeling. Ook op 11 jarige leeftijd is buitenspelen nog altijd een populaire activiteit. Hier vind je het beste cadeau voor jouw kind van 11 jaar!

 

Voor regenachtige dagen wilt jouw 11 jarige ook graag binnen kunnen spelen. Met videogames als Fortnite zal jouw 11 jarige wel een tijdje zoet zijn. Een andere optie is LEGO. LEGO is namelijk bewezen de ontwikkeling van jouw kind positief te beïnvloeden. LEGO zorgt voor een fijne motoriek, een creatieve geest en een probleemoplossend vermogen. Er zijn diverse LEGO collecties voor jouw kind. De LEGO Star Wars collectie of de LEGO Creator set zijn ideaal voor 11 jarige.

Cadeaus voor 11 jarige meisjes

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikte cadeau voor de 11-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor meisje. 11-jarige meisjes zijn eigenlijk al tieners geworden. Ze vinden waarschijnlijk de ‘gewoone’ speelgoed niet meer leuk. Meisjes van 11 jaar zijn natuurlijk al wat groter en ze hebben andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 8 jaar. Educatief speelgoed, leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, videogames en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor 11-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je tiener tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor 11-jarige meisjes op een rij gezet!

Cadeaus voor 11 jarige jongens

Het kan soms zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker voor de 11-jarige jongens, die nu al beetje in de ‘tiener’ leeftijd zitten en dus andere soorten speelgoed leuk vinden. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 11-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 7 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 11-jarige jongens vinden. Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, Nerf speelgoed, trampolines, consoles en videogames. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Bekijk dan ook ons aanbod van cadeau kind 10 jaar  of cadeau kind 8 jaar. Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Waar spelen kinderen van 11 jaar mee?

Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van een kind zijn ontwikkeling. Ook op 11 jarige leeftijd is buitenspelen nog altijd een populaire activiteit. Hier vind je het beste cadeau voor jouw kind van 11 jaar! Voor regenachtige dagen wilt jouw 11 jarige ook graag binnen kunnen spelen. Hier zijn consoles of lego natuurlijk perfect voor!

Wat geef je aan een meisje van 11 jaar?

Educatief speelgoed, leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, videogames en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor 11-jarige meisjes.

Wat geef je aan een jongen van 11 jaar?

Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, Nerf speelgoed, trampolines, consoles en videogames zijn de meest geschikte cadeaus voor 11-jarige jongens.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 11 jaar?

Kinderen van 11 jaar krijgen gemiddeld tussen de 5-10 cadeaus. Vaak bestaat dit uit 1 groter cadeau met meerdere kleine cadeaus als extra.