• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Leuke baby cadeaus

Een cadeau voor een baby uitzoeken? Dit kan een zeer lastige klus zijn. Bij Cadeau Assistent willen wij jou helpen. Gemakkelijk, snel en inspirerend. Dit zijn bovendien onze uitgangspunten. Met die uitgangspunten hebben wij uitgezocht wat leuke baby cadeaus zijn. Doordat wij de cadeaus uitzoeken houd jij meer vrije tijd over!

kraamcadeau rompertje

Kraamcadeaus

Op zoek naar leuke kraamcadeaus? Kijk niet verder want hier hebben wij hippe kraamcadeaus voor de pasgeboren baby’s!

Bekijk categorie

0 tot 6 maanden kind cadeau

0 tot 6 maanden

De baby al een paar maanden? Iets geven omdat je het leuk vindt? Hier vind je leuke en originele cadeaus voor schattigste baby’s!

Bekijk categorie

cadeau kind 1 jaar

1 jaar

De baby al bijna 1 jaar? Kijk hier voor een cadeau voor kind van 1 jaar. Kleurrijke en uitdagend speelgoed waar de baby echt wat aan hebben!

Bekijk categorie

Leuke kraamcadeaus

Onlangs dus een baby geboren? Kijk naar de categorie voor leuke kraamcadeaus. Hier zijn leuke en originele cadeaus voor de pasgeborene. We hebben enkele kraamcadeau ideeën uiteengezet, zo vind jij de leuke kraamcadeaus.

Is de baby al iets ouder en wil je een cadeau geven, gewoon omdat je ze zo leuk vindt? Kies dan voor de categorie van 0 tot 6 maanden. In deze periode willen zij al iets meer pakken en dat gaat steeds beter. Waarom dan niet cadeaus geven waar zij ook echt iets aan hebben. Zo hebben we een baby cadeau waarbij ze de speeltjes kunnen pakken. Ook beginnen ze last te krijgen van tandjes. Hier hebben we een categorie toegewijd aan grijp- & bijtspeelgoed. Dit verlicht de pijn een klein beetje.

Cadeau kind 1 jaar

Een cadeau voor een baby van 1 jaar. Dit is een lastige klus. Want wat kun je nog geven wat origineel en leuk is? Dat hebben wij voor jou uitgezocht. Een kind van 1 jaar wil dingen ontdekken, maar het moet ook weer niet te uitdagend zijn. We hebben gekozen voor leuke kleurrijke speeltjes, knuffels, muziekinstrumentjes en spelletjes. Zodat jouw baby leuk kan spelen en ook echt iets kan ontdekken. Nog een cadeau voor een ouder kind zoeken? Kijk dan bij cadeau kind 2 jaar. Of zelfs bij andere categorieën waar de leeftijd bij past! Op zoek naar cadeaus voor een schoolkind? Kijk dan bij cadeau kind 4 jaar. Onder de categorie schoolkind vallen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar.