• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Leuke en originele baby cadeaus

Een cadeau voor een baby uitzoeken? Dit kan een zeer lastige klus zijn. Bij Cadeau Assistent willen wij jou helpen. Gemakkelijk, snel en inspirerend. Dit zijn bovendien onze uitgangspunten. Met die uitgangspunten hebben wij uitgezocht wat leuke baby cadeaus zijn. Omdat wij de cadeaus uitzoeken, houd jij meer vrije tijd over!

De populairste cadeaus voor baby’s

kraamcadeau rompertje

Kraamcadeaus

Op zoek naar leuke kraamcadeaus? Kijk niet verder, want hier hebben wij hippe kraamcadeaus voor de pasgeboren baby’s!

Bekijk categorie

0 tot 6 maanden kind cadeau

0 tot 6 maanden

Is de baby al een paar maanden oud? Iets geven omdat je het leuk vindt? Hier vind je leuke en originele cadeaus voor de schattigste baby’s!

Bekijk categorie

cadeau kind 1 jaar

1 jaar

Is de baby al bijna 1 jaar? Kijk hier voor een cadeau voor een kind van 1 jaar. Kleurrijk en uitdagend speelgoed waar de baby echt wat aan kan hebben!

Bekijk categorie

Leuke kraamcadeaus

Is er onlangs een baby geboren? Kijk naar de categorie voor leuke kraamcadeaus. Hier zijn leuke en originele cadeaus voor de pasgeborene. We hebben enkele kraamcadeau ideeën uiteengezet, zo vind jij de leuke kraamcadeaus.

 

Is de baby al iets ouder en wil je een cadeau geven, gewoon omdat je dat zo leuk vindt? Kies dan voor de categorie van 0 tot 6 maanden. In deze periode willen zij al iets meer pakken en dat gaat steeds beter. Waarom dan geen cadeaus geven waar zij ook echt iets aan hebben? Zo hebben we een baby cadeau waarbij ze de speeltjes kunnen pakken. Rond deze leeftijd beginnen ze ook last te krijgen van tandjes. Hier hebben we een categorie aan toegewijd genaamd; grijp- & bijtspeelgoed. Grijp- & bijtspeelgoed verlicht de pijn een klein beetje.

 

Wil jij een leuk baby cadeau kopen? Bij Cadeau Assistent vind je de beste cadeaus voor baby’s!

Cadeau kind 1 jaar

Een cadeau voor een baby van 1 jaar. Dit is een lastige klus. Want wat kun je nog geven wat origineel en leuk is? Dat hebben wij voor jou uitgezocht! Een kind van 1 jaar wil dingen ontdekken, maar het moet ook weer niet te uitdagend zijn. We hebben gekozen voor leuke kleurrijke speeltjes, knuffels, interactief speelgoed en spelletjes. Zodat jouw baby leuk kan spelen en ook echt iets kan ontdekken. 

Op zoek naar andere cadeaus?

Zoek je een cadeau voor andere leeftijden? Bekijk dan cadeaus voor kinderen van 2 jaar en kinderen van 3 jaar. Zoek je cadeaus voor oudere kinderen? We hebben ook kleuter cadeaus op een rij gezet! Ben je helemaal niet op zoek naar cadeautjes voor kinderen, maar voor een andere gelegenheid? Bekijk dan onze kerstcadeautjes ideeën en Sinterklaas cadeautjes ideeën!