• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Kleuter cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kleuter? Kijk dan naar ons ruime aanbod aan kleuter kado’s. Voor een kleuter cadeau wil je namelijk niet al te veel tijd aan besteden. Daarom kiezen wij voor snel, gemakkelijk en inspirerend. Door ons aanbod bespaar je tijd om een kleuter cadeau uit te zoeken. Wie wilt dat nou niet?

De populairste cadeaus voor kleuters

Bouwen Constructie 5 jaar

5 jaar

Je kind van 5 jaar is voor het eerst een jaar naar school en is zich volop aan het ontwikkelen.

Bekijk categorie

Educatief Speelgoed cadeau 6 jarige

6 jaar

Jongens en meisjes van 6 jaar zijn net begonnen met leren lezen en worden steeds creatiever.

Bekijk categorie

Spelletjes voor kleuters

Kleuters zijn zich nog erg veel aan het ontwikkelen, maar willen ook heel veel spelletjes spelen. Daarom is er genoeg keuze om spelletjes cadeau te doen. Zo heb je actieve spelletjes voor kleuters. Dit soort spellen zorgen ervoor dat zij nu in beweging komen. Je hebt ook taalspelletjes voor kleuters. Hier kunnen de kleuters mee spelen en nog eens wat van leren. Allerlei kleuter spelletjes voor binnen wanneer het een regenachtige dag is kunnen leerzaam en leuk zijn. Over het algemeen zijn de spelletjes voor kleuters erg leuk en ze kunnen hier ook nog eens wat van opsteken! Naast de spelletjes zijn er nog veel meer soorten kleuter cadeaus. Bij Cadeau Assistent vind je brede assortiment van speelfiguren, Lego bouwstenen, speelgoedvoertuigen, poppen, knutselsets en veel meer! Bij Cadeau Assistent kan je het leukste spelletjes voor kleuters vinden!

Buitenspeelgoed kleuter

Er zijn allerlei soorten en maten van speelgoed. Daar is buitenspeelgoed voor kleuters één van. Dit kan erg belangrijk zijn omdat ze dan vaker buiten zullen gaan spelen. Wat weer allerlei voordelen heeft. Zo spelen kleuters buiten ook graag met speelgoed van vliegtuigen voor kleuters. Ook spelen zijn graag met speelgoed van auto’s voor kleuters. Dit zijn voertuigen die erg in de smaak vallen en waar zij dus buiten en binnen mee kunnen spelen. Om alles makkelijk te kunnen opbergen en waar de kleuters ook mee kunnen spelen is een speeltafel voor kleuters. Zo een tafel biedt dus twee mogelijkheden waar je voordelen uit haalt voor zowel ouders als de kleuters. 

Op zoek naar andere cadeaus?

Bij Cadeau Assistent vind je een passend cadeau voor jouw kleuter. Op zoek naar andere leeftijdgroepen? Kijk een naar cadeau kind 7 jaar, voor de 7-jarige kleuters. Of kijk naar de kinderspellen voor andere originele spelletjes! Zoek je geen cadeau voor kinderen, maar wel voor een ander gelegenheid? Bekijk dan onze Sinterklaas cadeaustjes ideeën of Moederdag cadeaus.