• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Buitenspeelgoed 3 jaar

Wanneer het weer begint op te knappen wil jij natuurlijk naar buiten. Jouw kind wilt dat natuurlijk ook. Daarom hebben wij buitenspeelgoed voor 3 jarige op een rij gezet waarbij die heerlijk kan spelen. Op zoek naar een cadeau voor buitenspeelgoed voor 3 jaar? Dan hebben wij hier ook genoeg keuze uiteengezet. Speelgoed voor 3 jaar voor buiten is een lastige keuze, met deze keuze willen wij jou erg graag helpen. 

De populairste buitenspeelgoed voor kinderen van 3 jaar

spelletjes voor buiten 3 jaar

Spelletjes voor buiten

Leuke spelletjes voor de kleine kinderen. Tegelijk een spel maar wel goed in beweging.

Bekijk op Bol.com

zandbakken & accessoires 3 jaar

Zandbakken & accessoires

Leuke zandbakaccessoires om je kind een leuke dag te bezorgen. Zo kan hij/zij er de hele dag op uit om een mooi zandkasteel te maken.

Bekijk op Bol.com

buitenspeelgoed 3 jaar

Wipplanken

Wipplanken voor 1 jaar in enkele dierenvormen. Leuk om je kindje te zien schommelen kijk dan snel hier!

Bekijk op Bol.com

Loopscooter 3 jaar

Fietsen & rijden

Gezellig met jou kindje een stukje wandelen? Laat hem/haar dan op de loopfiets om hem de leukste dag te laten beleven!

Bekijk op Bol.com

speeltent 3 jaar

Speelhuizen & -tenten

Speelhuizen en -tenten in allerlei maten en vormen. Leuke mini speeltuintjes voor hem/haar.

Bekijk op Bol.com

glijbaan 3 jaar

Glijbanen & schommels

Kleine glijbanen voor de kleintjes. In grote en kleine maten verkrijgbaar.

Bekijk op Bol.com

Waterspeeltafel 3 jaar

Waterspeelgoed

Samen met je kindje zwemmen? Bekijk hier het aanbod aan zwemtrainers of ander leuk waterspeelgoed om samen mee te spelen!

Bekijk op Bol.com

springkasteel 3 jaar

Springkastelen & ballenbakken

Een klein springkasteel voor een 3 jarige vind je hier! Voor een leuke verjaardagsfeestje of gewoon om te hebben in de tuin. Kinderen zullen dit geweldig vinden.

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun buitenspeelgoed bij

Op zoek naar buitenspeelgoed voor een 3 jarige?

Wanneer de zon weer overheerlijk gaat schijnen is het heerlijk om naar buiten te gaan. Hoe leuk is het dat je kindje van 3 jaar speelgoed voor buiten heeft? Ben je van plan iets te geven aan een kindje van 3? Hier heb je genoeg buitenspeelgoed voor kind van 3 jaar. Met deze ruime keuzes aan speelgoed vind jij vast een passend cadeau! Tegenwoordig is het lastig om een kindje buiten te laten spelen, maar met deze categorieën wordt het al een stuk makkelijker! Wipplanken, fietsen, loopfietsjes, spelletjes voor buiten, zandbakken, speelhuizen & -tenten, glijbanen & schommels, waterspeelgoed en veel meer! Bekijk onze brede selectie van buitenspeelgoed voor 3-jarigen!

 

 

Toevallig niet alleen op zoek naar buitenspeelgoed 3 jaar? Op zoek naar normale cadeaus voor een kind van 3 jaar? Bij Cadeau Assistent hebben we naast het buitenspeelgoed ook cadeaus voor 3 jarige. Wij hebben het leukste en populairste speelgoed voor jou geselecteerd.

Speelgoed 3 jaar voor buiten of andere leeftijden?

Speelgoed voor buiten vanaf 3 jaar vind je hier. Voor andere leeftijden kun je onderaan de pagina navigeren naar andere categorieën. Hier vind je leuke en originele cadeaus voor vele leeftijden. Hier willen wij jou helpen met zoeken om meer tijd aan andere dingen te besteden. Zodat jij weer sneller leuke dingen kan gaan doen. Of natuurlijk de belangrijke dingen die moeten. Ben je op zoek naar buitenspeelgoed voor een andere leeftijd? Wij hebben ook buitenspeelgoed voor 2 jarige kinderen. Of ben je op zoek naar een cadeau voor een andere gelegenheid? Wij van cadeau Assistent hebben een breed scala aan originele kado’s.