• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau 14 jarige

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor 14 jarige? Wij hebben de populairste cadeaus voor een tiener van 14 jaar voor je op een rij gezet. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend en origineel kado, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor 14 jarigen

fortnite videogame 14 jaar

Videogames

Bekijk op Bol.com

skaten & boarden 14 jaar

Skaten & Boarden

Bekijk op Bol.com

bord- en gezelschapsspellen 14 jaar

Bord- en gezelschapsspellen

Bekijk op Bol.com

telefoonhoedjes 14 jaar

Telefoonhoesjes

Bekijk op Bol.com

cadeausets 14 jaar

Cadeausets

Bekijk op Bol.com

oordopjes 14 jaar

Oordopjes

Bekijk op Bol.com

powerbanks 14 jaar

Powerbanks

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste cadeaus bij Bol.com

Cadeau tiener van 14 jaar

Op 14 jarige leeftijd zijn vaak zowel de meisjes en de jongens aan het puberen. Niet langer willen ze ‘kinderachtige cadeau’s’, zoals de PAW Patrol of Brandweerman Sam. Zulke cadeaus zijn beter geschikt voor het jongere broertje of zusje. Jouw kind is toe aan iets uitdagends. Het is misschien een idee om leuke bordspel te geven aan je kind. Andere optie zijn videogames. Videogames hebben een slechte reputatie voor veel ouderen, maar er zijn ook voordelen aan. Videogames kunnen het reactievermogen van uw kind sterk verbeteren. Bekijk ons aanbod aan cadeaus van de populaire videogame Fortnite.

 

Een andere optie is LEGO. LEGO is namelijk bewezen de ontwikkeling van jouw kind positief te beïnvloeden. LEGO zorgt voor een fijne motoriek, een creatieve geest en een probleemoplossend vermogen. Er zijn diverse LEGO collecties voor uw kind. De LEGO Star Wars collectie of de LEGO Technic collectie zijn ideaal voor je 14 jarige. Wanneer jouw kind al teveel binnen zit is buitenspeelgoed misschien een goed idee voor je kind. Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van een kind zijn ontwikkeling. Ook op 14 jarige leeftijd is buitenspelen nog altijd leuk!

Cadeaus voor 14-jarige meisjes

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikte cadeau voor de 14-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor meisje. 14-jarige meisjes zijn eigenlijk al tieners. Ze vinden waarschijnlijk het ‘gewoone’ speelgoed niet meer leuk. Meisjes van 14 jaar hebben natuurlijk andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 8 jaar. Leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, videogames en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor meisjes van 14 jaar. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je tiener tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor 14-jarige meisjes op een rij gezet!

Cadeaus voor 14-jarige jongens

Soms kan het zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker voor de 14-jarige jongens, die nu al in de ‘tiener’ leeftijd zitten en dus andere soorten speelgoed leuk vinden. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig hebt of een gewoon cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 14-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 7 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 14-jarige jongens vinden. Funcadeaus, Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, bordspellen, Nerf speelgoed, trampolines, consoles en videogames. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Op zoek naar cadeaus voor andere leeftijden?

Zoek je een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Bekijk dan ook ons aanbod van cadeau kind 12 jaar of cadeau kind 13 jaar. Of zoek je een cadeau voor jouw man of vriend? Bekijk dan Top 10 cadeaus voor mannen! Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Waar spelen kinderen van 14 jaar mee?

Kinderen van 14 spelen zowel binnen als buiten. Vaak spelen ze dan met ballen, trampolines of games en consoles.

Wat geef je aan een meisje van 14 jaar?

Make-up, beauty producten en kleding zijn op deze leeftijd de meest populaire cadeaus!

Wat geef je aan een jongen van 14 jaar?

Nerf speelgoed, trampolines, consoles, videogames, skateboards en een voetbal zijn de meest geschikte cadeaus voor jongens van 14 jaar.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 14 jaar?

Vaak kiezen ouders op deze leeftijd om 1 a 2 cadeaus te geven. Kinderen van 14 hechten zich meer aan het gebaar en zullen dus ook wat sneller tevreden zijn dan kinderen van 7 of 8 jaar.