• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Buitenspeelgoed 5 jaar

Het zonnetjes begint te schijnen en jij wil dat jouw kindje dan lekker kan gaan buitenspelen. Nu jij op zoek bent naar buitenspeelgoed hebben wij dit alvast voor jou uitgezocht. Buitenspeelgoed voor 5 jaar is een lastig onderwerp, dus hier hebben wij enkele categorieën uiteengezet. Cadeau Assistent helpt jou met zoeken naar speelgoed voor buiten voor 5 jaar!

De populairste buitenspeelgoed voor kinderen van 5 jaar

skaten & boarden 4 jaar

Spelletjes voor buiten

Leuke spelletjes voor de kleine kinderen. Tegelijk een spel maar wel goed in beweging.

Bekijk op Bol.com

Glijbaan en schommel 5 jaar

Glijbanen & schommels

Kleine glijbanen voor de kleintjes. In grote en kleine maten verkrijgbaar.

Bekijk op Bol.com

Mercedes autotje 5 jaar

Fietsen & rijden

Gezellig met jou kindje een stukje wandelen? Laat hem/haar dan op de loopfiets om hem de leukste dag te laten beleven!

Bekijk op Bol.com

waterspeelgoed 5 jaar

Waterspeelgoed

Samen met je kindje zwemmen? Bekijk hier het aanbod aan zwemtrainers of ander leuk waterspeelgoed om samen mee te spelen!

Bekijk op Bol.com

rolschaatsen 5 jaar

Skaten & boarden

In de zomer lekker skaten. Wie wil dat nou niet? Hier vind je allerlei leuke skate en skateboards voor een geweldige zonnige dag!

Bekijk op Bol.com

buitenspeelgoed 5 jaar

Klimmen & duikelen

Wipplanken voor 1 jaar in enkele dierenvormen. Leuk om je kindje te zien schommelen kijk dan snel hier!

Bekijk op Bol.com

zandbak speelgoed 5 jaar

Zandbakken & accessoires

Leuke zandbakaccessoires om je kind een leuke dag te bezorgen. Zo kan hij/zij er de hele dag op uit om een mooi zandkasteel te maken.

Bekijk op Bol.com

buitenspeelgoed 5 jaar

Springkastelen & ballenbakken

Een klein springkasteel voor een 3 jarige vind je hier! Voor een leuke verjaardagsfeestje of gewoon om te hebben in de tuin. Kinderen zullen dit geweldig vinden.

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun buitenspeelgoed bij

Buitenspeelgoed voor jongen/meisje van 5 jaar

Buitenspeelgoed voor een meisje verschilt niet heel veel van die van een jongen. Met buitenspeelgoed kan je altijd erg leuk spelen. Buitenspeelgoed voor jongen van 5 jaar zullen iets wat uitdagender zijn en meer willen klimmen en klauteren. Dan heb je buitenspeelgoed voor meisjes van 5 jaar zullen wat zorgvuldiger spelen en iets meer willen tekenen bijvoorbeeld. Dit betekent niet dat je de andere ook met dat speelgoed kunnen spelen. Voor iedereen is het geweldig om met buitenspeelgoed te kunnen spelen.  

 

Toevallig niet alleen op zoek naar buitenspeelgoed kind 5 jaar? Op zoek naar normale cadeaus voor kinderen? Bij Cadeau Assistent hebben we naast het buitenspeelgoed ook cadeaus voor 5 jarige. Wij hebben het leukste en populairste speelgoed voor jou geselecteerd.

Speelgoed voor buiten voor 5 jaar of andere leeftijden?

Speelgoed voor buiten vanaf 5 jaar vind je hier. Voor andere leeftijden kun je onderaan de pagina navigeren naar andere categorieën. Hier vind je leuke en originele cadeaus voor vele leeftijden. Wij willen jou helpen met zoeken om meer tijd aan andere dingen te besteden. Zodat jij weer sneller leuke dingen kan gaan doen, of natuurlijk de belangrijke dingen die moeten. Ben je op zoek naar buitenspeelgoed voor een andere leeftijd? Wij hebben ook buitenspeelgoed voor 4 jarige kinderen. Of ben je op zoek naar een cadeau voor een andere gelegenheid? Wij van cadeau Assistent hebben een breed scala aan originele kado’s.