• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Kinderspellen

Van alle mogelijkheden om kinderen te vermaken of bezig te houden, is er één die nooit uit de mode zal raken: het spelen van spelletjes. Wij hebben daarom voor jou de leukste spellen voor kinderen geselecteerd en in categorieën opgedeeld. Doe je kind een plezier en geef hem een spel als cadeau, beloning of verrassing!

educatieve spellen

Educatieve Spellen

Educatieve spellen helpen kinderen met leren en ontwikkelen. Zo kunnen ze spelenderwijs gemakkelijkers stof opnemen die ze op school nodig hebben. Een win-win situatie dus!

Bekijk op Bol.com

bordspellen

Bordspellen

Bordspellen zijn van alle tijden en kunnen leuk zijn voor kinderen onderling, maar veelal ook voor de hele familie. Spellen genoeg voor een ouderwets gezellig avondje bordspellen met je kinderen!

Bekijk op Bol.com

Kaartspellen

Kaartspellen

Ontdek alle leuke kaartspellen speciaal gecreëerd voor kinderen, onder andere Skip-Bo, Halli Galli & Weerwolven!

Bekijk op Bol.com

Actiespellen

Actiespellen

Naast de traditionele kaart- en bordspellen vormen actiespellen een bijzonder leuk alternatief. Stel je reactievermogen, behendigheid of vaardigheden op de proef met een van de geweldige actiespellen!

Bekijk op Bol.com

Dobbelspellen

Dobbelspellen

Beproef je geluk met de dobbelstenen in een van deze leuke dobbelspellen. Ga je voor een ouderwets potje Yahtzee! of heb je liever een modern spel? Het assortiment is enorm!

Bekijk op Bol.com

Reisspellen

Reisspellen

Deze reisspellen zijn uiterst geschikt voor een leuk spelletje op vakantie, onderweg of gewoon thuis. Door de geringe omvang van de spellen staan ze niet in de weg en kunnen ze gemakkelijk mee op reis in de auto of in een koffer!

Bekijk op Bol.com

Breinbrekers kinderspellen

Breinbrekers

Ben je op zoek naar wat meer uitdaging in een spel? Kies dan voor een van de Breinbrekers. Van de beroemde Rubik’s Kubus tot talloze andere uitdagende spellen waarbij je hersenen tot het uiterste getest worden!

Bekijk op Bol.com

Vloerspellen

Vloerspellen

Voor de kinderen die moeilijk stil kunnen zitten hebben we tot slot de categorie vloerspellen. Bij de vloerspellen word je lichamelijk meer getest dan in de andere categorieën. De spellen zijn leuk en veelal gemakkelijk in te spelen voor iedereen!

Bekijk op Bol.com

Leuke kinderspel voor je kind

Ben je op zoek naar een leuk kinderspel voor jouw kind of kind van iemand anders? Wij hebben de beste kinderspellen voor jou op een rijtje gezet. We hebben onze keuzes in categorieën gesplitst, zodat je makkelijker gepaste spel voor jouw kind kan vinden. Wil je dat jouw kind tijdens het spelen leert en ontdekt? Kies dan voor een educatief speelgoed. Of zoek je iets voor de hele familie? Dan zullen de bordspellen een perfecte optie zijn! Dit zijn alleen 2 uit veel meer categorieën waarvan je kan kiezen! Bij Cadeau Assistent vind je altijd de beste kinderspellen!

Bord- en gezelschapsspellen

Bord- en gezelschapsspellen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de hele familie! Het is een perfecte optie als je meer tijd met je kind wil doorbrengen. Dankzij de bordspellen kunnen kinderen leren en spelen tegelijkertijd. Wat ook leuk is, is dat je tegenwoordig heel veel keuze hebt als het over bordspellen gaat! Bekijk hierboven de beste spelletjes voor je kind.

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een ander leuk cadeau voor kinderen dan spellen? Wij hebben ook vele andere cadeau categorieën, gesorteerd op leeftijd. Zoals kinderboeken of cadeaus voor 6 jarigen. Of zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!