• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 1 jaar

Wordt je kleine jongen of meisje 1 jaar? Of zoek je een kado voor een kind van 1 jaar van een ander? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau voor zowel een jongen als meisje van 1 jaar, voor ieder budget! Lees meer

De populairste cadeaus voor kinderen van 1 jaar

Bouwen & constructie baby 1 jaar

Bouwen & Constructie

Bekijk op Bol.com

educatief speelgoed 1 jaar

Educatief Speelgoed

Bekijk op Bol.com

Speelsets & figuren kind 1 jaar

Speelfiguren & sets

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoek jij een origineel cadeau voor jouw kind van 1 jaar?

Het kan erg lastig zijn een passend cadeau te vinden. Dit is zeker het geval bij kado’s voor kinderen van 1 jaar. Ze zijn de wereld van kleuren en vormen aan het ontdekken. Veel speelgoed blijft echter nog té uitdagend voor zowel jongens als meisjes van 1 jaar. Je wilt natuurlijk niet dat jouw kind met onveilig speelgoed speelt. Daarom hebben wij speciaal voor jou  de leukste cadeaus voor een baby van 1 jaar uiteengezet.

 

Kinderen van 1 jaar zijn zich volop aan het ontwikkelen en daarin is ieder kind anders. Zo is de ene 1-jarige jongen of meisje actiever dan de ander en kan ook de snelheid en mate van de ontwikkeling verschillen. Het maakt het dan ook lastig om een passend cadeau voor een jongen of meisje van 1 jaar te vinden. Wij bij Cadeau Assistent helpen u daarom een handje en hebben alvast de leukste kado’s voor u geselecteerd waarbij je kan filteren op categorie. Bij Cadeau Assistent kunt u het meest populaire en originele cadeaus voor baby’s vinden, zoals: houten speelgoed, knuffels, speelfiguren en speelsets, badspeelgoed en buitenspeelgoed. Wil jij een kado voor een jongen of meisje van 1 jaar kopen? Bij Cadeau Assistent vind je de beste cadeaus voor voor iedere jongen en meisje van 1 jaar!

Cadeau voor een meisje van 1 jaar

Tijdens het kopen van een cadeau voor 1-jarige baby kan je natuurlijk kiezen tussen varianten voor meisjes en jongens. De speelgoed voor 1-jarige meisje zou niet veel verschillen van de speelgoed voor de jongens, toch kunnen sommige cadeautjes meer interessant zijn voor de meisjes, dan voor jongens. Poppen, schattige knuffels en allemaal soorten speelgoed met Nijntje zijn de meest geschikte cadeaus voor een meisje van 1 jaar.

Cadeau voor een jongen van 1 jaar

Het kopen van een cadeau voor 1-jarige jongen kan soms een uitdaging zijn. De speelgoed voor 1-jarige jongens zou niet veel verschillen van de speelgoed voor meisjes, toch kunnen sommige cadeautjes meer interessant zijn voor de jongens, dan voor de meisjes. Natuurlijk als je een cadeau voor een jongen zoekt, kies je liever voor blauwe en meer donkere kleuren. Houten auto’s en racebannen, speelfiguren, Lego Duplo en bouwblokken zijn de meest populaire en geschikte cadeaus voor jongens van 1 jaar.

Sinterklaas cadeau kind 1 jaar

Het Sinterklaasavond is een feestelijke traditie die eigenlijk al in november begint met de aankomst van de Sint in zijn Pakjesboot. Maar de hoogtepunt is natuurlijk de Sinterklaasavond tijdens welke kinderen zijn droomcadeautjes van Sint krijgen. De euforie en de nieuwsgierigheid die de kinderen op die dag ervaren is enorm. Daarom weten we hoe belangrijk het is voor alle ouders, om de droom sinterklaascadeautjes voor zijn kinderen te vinden. Daarom hebben we de leukste sinterklaas cadeaus voor kinderen van 1 voor je uitgezocht. Bekijk Sinterklaas cadeatjes kind voor cadeau inspiratie!

Kerst cadeau kind 1 jaar

Ben je op zoek naar kerstcadeausvoor je kind van 1 jaar? We weten dat het soms moeilijk kan zijn om een leuke kerstcadeautje voor je kind te vinden. Je wilt natuurlijk dat je kind tevreden zou zijn met zijn kerstcadeau. Daarom hebben wij de leukste kerstcadeautjes voor kinderen opgezocht om je zoektocht stukje makkelijker te maken. Bekijk kerstcadeautjes kinderen voor meer cadeau inspiratie!

Op zoek naar een origineel kado of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jongen of meisje van een andere leeftijd?  Wij hebben ook cadeaus kind 2 jaar of  buitenspeelgoed voor 2 jarige. Of zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus.