• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 1 jaar

Wordt je kleine jongen of meisje 1 jaar? Of zoek je een kado voor een kind van 1 jaar van een ander? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau voor zowel een jongen als meisje van 1 jaar, voor ieder budget!

Zoek jij een cadeau voor jouw kind van 1 jaar?

Het kan erg lastig zijn een passend cadeau te vinden. Dit is zeker het geval bij kado’s voor kinderen van 1 jaar. Ze zijn de wereld van kleuren en vormen aan het ontdekken. Veel speelgoed blijft echter nog té uitdagend voor zowel jongens als meisjes van 1 jaar. Je wilt natuurlijk niet dat jouw kind met onveilig speelgoed speelt. Daarom hebben wij speciaal voor jou  de leukste cadeaus voor een baby van 1 jaar uiteengezet.

 

Kinderen van 1 jaar zijn zich volop aan het ontwikkelen en daarin is ieder kind anders. Zo is de ene 1-jarige jongen of meisje actiever dan de ander en kan ook de snelheid en mate van de ontwikkeling verschillen. Het maakt het dan ook lastig om een passend cadeau te vinden voor een jongen of meisje van 1 jaar. Wij bij Cadeau Assistent helpen u daarom een handje en hebben alvast de leukste kado’s voor u geselecteerd waarbij je kan filteren op categorie.

 

Wil jij een kado kopen voor een jongen of meisje van 1 jaar? Bij Cadeau Assistent vind je de beste cadeaus voor voor iedere jongen en meisje van 1 jaar!

Op zoek naar een origineel kado of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jongen of meisje van een andere leeftijd?  Wij hebben ook cadeaus voor 2 jarige of  buitenspeelgoed voor 2 jarige. Of zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus.