• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Spelletje 1 jaar

Ben je op zoek naar een leuk spelletje 1 jaar om samen met jouw eigen kindje leuk te spelen? Cadeau Assistent heeft daarom voor jou en jouw kindje de leukste spelletjes voor een kind van 1 jaar uitgekozen, zodat jij lekker met jouw kindje kan spelen. Zoek je een spelletje 1 jaar als cadeautje voor een ander kindje? Dan hebben wij voor jou de leukste spelletjes op een rij gezet. Zo wordt een spelletje voor peuters van 1 jaar uitzoeken een stuk gemakkelijker.

Spelletjes voor 1 jarige

Educatief spel 1 jaar

Educatief

Bekijk categorie

actiespellen 1 jaar

Actiespelletjes

Bekijk categorie

bordspellen 1 jaar

Bordspellen

Bekijk categorie

Breinbrekers 1 jaar

Breinbrekers

 

Bekijk categorie

vloerspellen 1 jaar

Vloerspellen

 

Bekijk categorie

spelletjes kind 1 jaar

Identity Games

 

Bekijk categorie

Goki spelletjes 1 jaar

GOKI spellen

 

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Spelletjes kind 1 jaar

Ben je opzoek naar leuke spelletjes kind 1 jaar, dan zit je bij Cadeau Assistent goed. Hier hebben wij voor jou de beste spelletjes kind 1 jaar categorieën op een rij gezet. Zo wordt het zoeken naar een leuk spelletje voor jou en je kindje een stuk gemakkelijker. Zeker als ze al wat meer kunnen, moeten er meer uitdagendere spelletjes in huis komen. Bij Cadeau Assistent hebben wij de leuke spelletjes kind 1 jaar voor jou op een rij gezet. Hierdoor is het zoeken naar een gepast spelletje een stuk eenvoudiger en houdt je meer tijd over om lekker samen met jouw kindje spelletjes te spelen.

Spelletjes voor peuters van 1 jaar

Ben je op zoek naar spelletjes voor peuters van 1 jaar, dan hebben wij van Cadeau Assistent voor jou de leukste spelletjes voor peuters van 1 jaar op een rijtje gezet. Neem het kindje mee op avontuur en speel verstoppertje met Woezel van Woezel & Pip, of verstop Nijntje en kijk hoe snel jouw kindje het lieve konijntje kan vinden. Hiermee kan jouw kindje lekker spelen en is hij of zij uren zoet. Ben je opzoek naar andere spelletjes voor peuters van 1 jaar, bekijk dan de andere categorieën, er zit er altijd wel één bij die jouw kindje geweldig zal vinden.

Spelletjes voor 1 jarigen

Denk bij spelletjes voor 1 jarigen ook eens aan leuke educatieve spelletjes, hiermee kan het kindje zijn motoriek en creativiteit ontwikkelen. Zoals een stoelendans met Nijntje of een kleine houten puzzel. Er zijn genoeg spelletjes voor 1 jarigen waar je uit kan kiezen. Sommige kindjes zijn wat sneller toe aan een uitdagender spelletje spelen dan andere kindjes. Kijk daarom goed naar hoe jouw kindje zichzelf ontwikkeld en kijk welke spelletjes hem of haar daarmee op weg helpen. Bij Cadeau Assistent hebben wij de beste spelletjes voor 1 jarigen voor jou op een rij gezet, hiermee wordt het uitzoeken van een volgend spelletje een stuk eenvoudiger.

Op zoek naar Spelletje 1 jaar voor een kindje van 1 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar spelletjes 1 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 1 jarige? Bekijk dan poppen speelgoed of puzzel 1 jaar voor kinderen van 1 jaar.