• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Leuk Vaderdag cadeau

Vaderdag komt er alweer bijna aan! Heb je al een idee wat je hem dit jaar wilt gaan geven? Nee? Geen stress, wij van Cadeau Assistent hebben leuke Vaderdag cadeaus voor jouw op een rij gezet.

Leuke Vaderdag cadeaus

BBQ gereedschapset Vaderdag

BBQ gereedschap

Zonder gereedschap kan je niet barbecueën. Verras je vader daarom met een gereedschap set voor de BBQ. Gemaakt voor een meester BBQ’er!

Bekijk op Bol.com

brower monkey bierbrouwpakket compleet zelf bier brouwen

Bierbrouwen pakket

Lust jouw vader wel een biertje? Laat hem zijn eigen bier brouwen met een bier brouw pakket. Zo kan hij straks lekker genieten van zijn eigen gemaakte biertje.

Bekijk op Bol.com

rituals Vaderdag pakket

Geschenkset Vaderdag

Verras jouw vader deze Vaderdag met een heerlijke geschenkset. Zo kan hij de dag ontspannen beginnen. Een cadeau die zeker gewaardeerd zal worden.

Bekijk op Bol.com

Max Verstappen

Is jouw vader groot fan van Max Verstappen? Zit hij altijd voor de buis wanneer Max Verstappen moet racen? Dan is het leuk om hier te kijken naar producten die allemaal met Max Verstappen te maken hebben.

Bekijk op Bol.com

draadloze koptelefoon Vaderdag

Bluetooth koptelefoon

Is jouw vader dol op muziek, maar delen jullie niet dezelfde muzieksmaak? Verras hem dan met een mooie bluetooth koptelefoon. Zo kan hij dag en nacht naar zijn favoriete muziek luisteren.

Bekijk op Bol.com

BBQ boek mannen

BBQ boeken

Is jouw vader een echte BBQ- en grillmeester? Verras hem dan op Vaderdag met een BBQ boek. Zo kan hij tijdens het barbecueën lekker variëren met verschillende gerechten. Ideaal voor de warme zomeravonden.

Bekijk op Bol.com

scheerapparaat vaderdag

Scheerapparaten

Verras jouw vader deze Vaderdag met een nieuw scheerapparaat. Hierdoor krijgt hij snel en veilig een gladde huid zonder wondjes. Hij zal het zeker waarderen. Fijne Vaderdag!

Bekijk op Bol.com

platenspeler Vaderdag

Platenspeler

Wil jij jouw vader deze Vaderdag echt verrassen, en is hij ook nog eens dol op muziek? Geef hem dan een platenspeler voor Vaderdag cadeau. Hiermee kan hij al zijn klassieke platen op draaien.

Bekijk op Bol.com

Dior Savage parfum vaderdag

Heren Parfum

Een parfum doet het altijd goed als Vaderdag cadeau. Verras jouw vader dan deze Vaderdag met een heerlijke parfum.

Bekijk op Bol.com

laptop tafel Vaderdag

Laptop tafel

Met een laptop tafel kan jouw vader overal in het huis achter de laptop kruipen. Hierdoor kan hij overal in huis zijn werk doen. Hij zal dit cadeau zeker waarderen.

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Leuke Vaderdag kadootjes

Ben jij op zoek naar leuke cadeautjes voor je vader? Maar heb je geen idee waarmee je hem dit jaar gaat verrassen? Bij Cadeau Assistent hebben wij leuke cadeau ideeën voor Vaderdag op een rij gezet, zodat jouw zoektocht naar het perfecte cadeau een makkie wordt. Denk bijvoorbeeld aan barbecue onderdelen zoals een schort, BBQ boek of een barbecue set. Leuke cadeautjes voor je vader vinden was nog nooit zo gemakkelijk.

Leuk cadeau voor Vaderdag

Is jouw vader niet alleen meester in het barbecueën, maar ook meester in vuurtjes maken? Geef hem een vuurkorf als Vaderdag cadeau. Hiermee kan het hele gezin op een zomerse avond lekker bij te gaan zitten en marshmallows roosteren, hoe leuk is dat? Een ander leuk cadeautje voor Vaderdag is een Leffe Bier kookboek, koken met bier. Hoe mannelijk wil je het hebben! Bij Cadeau Assistent hebben wij leuke kadootjes voor je vader voor jou op een rij gezet. 

Leuke kadootjes voor je vader

Is jouw vader een echte game- en autofanaat? En wil je hem verrassen met een gaaf cadeau? Kijk dan eens naar een gamestuur voor zijn auto games, zoals een van Ferrari of Lamborghini. Met zo’n stuur wint hij elke race! Hij gaat dit zeker waarderen. Leuke cadeaus voor Vaderdag kunnen ook verschillende auto styling accessoires zijn. Hiermee kan hij zijn auto helemaal stijlen hoe hij het wilt. Denk aan binnenverlichting of een lichtprojector met zijn merk erop. Leuke Vaderdag cadeautjes voor de autoliefhebber.

Leuk cadeau voor Vaderdag, of toch iets anders?

Bij Cadeau Assistent zetten wij de leukste Vaderdag cadeaus voor jou op een rijtje, zodat jouw zoektocht naar het perfecte cadeau een stuk gemakkelijker wordt. Ben je misschien meer op zoek naar Originele Vaderdagcadeaus of een cadeau voor zijn verjaardag, kijk dan bij cadeaus voor hem.