• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 2 jaar

Wordt je kleine jongen of meisje bijna 2 jaar? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 2 jaar van een ander? Maar je hebt geen idee wat voor kado een kind van 2 leuk vindt? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau voor zowel jongens als meisjes van 2 jaar, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor kinderen van 2 jaar

Speelgoedkeukentjes 2 jaar

Speelkeukentjes & Accessoires

Bekijk op Bol.com

educatief speelgoed 2 jaar

Educatief Speelgoed

Bekijk op Bol.com

Poppen & accessoires 2 jaar

Poppen & Accessoires

Bekijk op Bol.com

Zandbakken & accessoires 2 jaar

Buitenspeelgoed

Bekijk op Bol.com

knutselen 2 jaar

Knutselen, verven & tekenen

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoek jij een origineel cadeau voor jouw kind van 2 jaar?

Het kan erg lastig zijn een passend cadeau te vinden. Dit is zeker het geval bij cadeaus voor peuters van 2 jaar. Voor baby-speelgoed zijn ze inmiddels te groot geworden, maar veel ander speelgoed blijft nog net iets té uitdagend. Je wil uiteraard voorkomen dat ze om deze redenen al binnen een dag al op jouw cadeau zijn uitgekeken. Daarom hebben wij speciaal voor jou hieronder de leukste kado’s voor een kind van 2 jaar uiteengezet.

 

Kinderen van 2 jaar zijn zich volop aan het ontwikkelen en daarin is iedere peuter anders. Zo is de ene 2-jarige actiever dan de ander en kan ook de snelheid en mate van de ontwikkeling verschillen. Het maakt het dan ook lastig om een passend en origineel cadeau voor een kind van 2 jaar te vinden. Wij bij Cadeau Assistent helpen je daarom een handje en hebben alvast de leukste kado’s voor je geselecteerd waarbij je kan filteren op categorie en prijs. Bij Cadeau Assistent kan je het meest populaire en originele cadeaus voor een meisje van 2 jaar vinden, zoals: houten speelgoed, puzzels, speelkeukentjes, knuffels, speelfiguren en speelsets, buitenspeelgoed en poppen. Je vindt hier ook het meest populaire en originele cadeaus voor een jongen van 2 jaar, zoals: houten speelgoed, lego, puzzels, buitenspeelgoed, knuffels, speelfiguren en speelsets. 

 

Wil je een cadeau voor een meisje of jongen van 2 jaar kopen? Bij Cadeau Assistent vind je de beste cadeaus voor peuters!

Cadeautje voor een meisje van 2 jaar

Tijdens het kopen van een cadeau voor 2-jarige kind kan je natuurlijk kiezen tussen varianten voor meisjes en jongens. De speelgoed voor 2-jarige meisje zou niet veel verschillen van de speelgoed voor jongens, toch kunnen sommige cadeautjes meer geschikt zijn voor de meisjes, dan voor de jongens. Natuurlijk als je een cadeau voor een meisje zoekt, kies je liever voor roze en meer pastel kleuren. Poppen, schattige knuffels, knutselsets en allemaal soorten speelgoed met Nijntje zijn de meest geschikte cadeaus voor een meisje van 2 jaar.

Cadeautje voor een jongen van 2 jaar

Het kopen van een cadeau of een speelgoed voor 2-jarige jongen kan soms een moeilijke taak zijn. De speelgoed voor 2-jarige jongens zou niet veel verschillen van de speelgoed voor meisjes, toch kunnen sommige cadeautjes meer interessant zijn voor de jongens, dan voor de meisjes. Houten auto’s en racebannen, speelfiguren, Lego Duplo en bouwblokken zijn de meest populaire en geschikte cadeaus voor jongens van 2 jaar.

Sinterklaas cadeautje kind 2 jaar

Zoek je leuke Sinterklaascadeau voor je kind van 2 jaar? We weten hoe belangrijk het is voor alle ouders, om de droom sinterklaascadeautjes voor zijn kinderen te vinden. Daarom hebben we de leukste sinterklaas cadeaus voor kinderen van 2 voor je op een rij gezet. Bekijk Sinterklaas cadeautjes kind voor meer cadeau inspiratie!

Kerstcadeautje kind 2 jaar

Kerst betekent dat je zeker al een vragenlijstje van je kind had gekregen, waarschijnlijk met veel onmogelijke cadeautjes zoals een pony of een ander dier. Het kan dus moeilijk zijn om een leuke en wat meer realistische kerstcadeautje voor je kind te vinden. Je wilt natuurlijk dat je kind alsnog tevreden zou zijn met zijn kerstcadeau. Daarom hebben wij de leukste kerst cadeaus voor kinderen opgezocht om je zoektocht stukje makkelijker te maken. Bekijk kerstcadeautjes kinderen voor meer inspiratie!

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Wij hebben ook baby cadeaus voor 1 jarige of  cadeaus voor 3 jarige. Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je een kind van 2 jaar?

De meest populaire cadeaus voor 2 jarige zijn Puzzels, Duplo, Stiften/Potloden, Knuffels en Educatief speelgoed.

Waar spelen kinderen van 2 jaar mee?

Kinderen van 2 jaar spelen vaak met blokken, glijbaan, en een voetbal. Tevens zijn ook servies of badspeeltjes in trek voor kinderen van 2 jaar.

Wat kost een cadeau voor een 2-jarige?

Een cadeau voor een 2-jarige kost gemiddeld tussen de 10-15 euro. Dit kunnen 1 of meerdere cadeautjes zijn.

Hoeveel cadeaus geef je een kind van 2?

Kinderen van 2 zijn in het algemeen best snel tevreden. Geef je ze een duur cadeau pakken ze daarna weer de houten blokken. Als ouder kan je beter wat meer cadeaus geven die minder kosten dan één groot cadeau. Zo kan het kind afwisselen met spelen en zijn ze ook even zoet met uitpakken.