• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Spelletjes peuters 2 jaar

Ben jij op zoek naar leuke spelletjes die je samen met jouw kindje kan spelen, of zoek je een leuk spelletje voor een ander kindje? Bij Cadeau Assistent hebben wij voor jou de leukste spelletjes peuters 2 jaar op een rij gezet. Zo wordt het vinden van Spelletjes vanaf 2 jaar een stuk eenvoudiger. 

De leukste spelletjes

spelletjes 2 jaar educatief

Educatief spel

Bekijk categorie

actie spelletjes 2 jaar

Actiespellen

Bekijk categorie

Bordspellen 2 jaar

Bordspellen

Bekijk categorie

kaart spelletjes 2 jaar

Kaartspellen

Bekijk categorie

spellen 2 jaar

Geluksspel

Bekijk categorie

Vloerspel 2 jaar

Vloerspel

Bekijk categorie

spelletjes 2 jaar

Breinbrekers

Bekijk categorie

jumbo spellen 2 jaar

Jumbo spellen

Bekijk categorie

spelletjes 2 jaar

Haba spellen

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Spel kind 2 jaar

Een leuk spel kind 2 jaar vinden is niet altijd gemakkelijk, je moet goed kijken wat ze al kunnen en wat nog te uitdagend voor ze is. Begin daarom met het zoeken van spelletjes in het onderwerp wat jouw kindje interessant vind. Denk hierbij aan Bumba of Nijntje. Er zijn veel leuke spelletjes te spelen met deze twee karakters. Hierdoor wordt het spelen van spelletjes ook meteen interessanter. 

 

Actiespellen kunnen voor kinderen van 2 jaar ook heel leuk zijn. Het stimuleert het reactievermogen van het kind en levert altijd leuke momenten op. Een leuk actie spel voor kind 2 jaar kan zo makkelijk tot zo uitdagend mogelijk zijn.

Spelletjes vanaf 2 jaar

Er zijn enorm veel spelletjes die het kindje 2 jaar kan spelen. Jouw kindje wordt op deze leeftijd steeds nieuwsgieriger en leert graag nieuwe dingen. Bordspellen zijn leuke spelletjes voor het hele gezin. Maar je kan ook leuke bordspellen spelen met z’n tweeën. Neem onderwerpen die jouw kindje leuk vind, zoals Nijntje, Bumba of dieren. Zo trek je meteen de aandacht naar het spel toe en is het eindeloos speelplezier. 

Spelletjes 2 jarigen

Het vinden van spelletjes voor 2 jarigen kan een uitdaging zijn, want met welke spelletjes vanaf 2 jaar maak je jouw kindje deze keer weer blij? Cadeau Assistent heeft voor jou de leukste spelletjes vanaf 2 jaar op een rij gezet, zodat het zoeken naar spelletjes peuters 2 jaar leuker en gemakkelijker wordt. Hierdoor wordt het spelen van spelletjes 2 jarigen een leuke ervaring voor jou en jouw kindje. 

Op zoek naar spelletjes peuters 2 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar spelletjes vanaf 2 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 2 jarige? Bekijk dan educatief speelgoed of puzzel 2 jaar voor kinderen van 2 jaar.