• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Puzzel kind 2 jaar

Wil jij graag samen met jouw kindje van 2 jaar gaan puzzelen, maar je weet niet welke puzzel voor 2 jarige je moet kiezen? Bij Cadeau Assistent hebben we alle puzzels voor 2 jarige op een rij gezet. zo wordt het kiezen van een puzzel voor 2 jarige een stuk gemakkelijker. 

Puzzels voor kinderen

puzzel kind 2 jaar legpuzzel

Legpuzzels

Bekijk categorie

puzzel kind 2 jaar vormenpuzzel

Vormenpuzzels

Bekijk categorie

puzzel kind 2 jaar blokpuzzel

Blokpuzzels

Bekijk categorie

puzzel kind 2 jaar vloerpuzzel

Vloerpuzzels

Bekijk categorie

puzzel kind 2 jaar 3d puzzel

3D puzzels

Bekijk categorie

puzzel kind 2 jaar ravensburger

Ravensburger

Bekijk categorie

puzzel kind 2 jaar little dutch

Little Dutch

Bekijk categorie

puzzel kind 2 jaar melissa en doug

Melissa & Doug

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Puzzel voor 2 jarige

Het vinden van een puzzel kind 2 jaar is geen gemakkelijke zoektocht. Want welke puzzel voor 2 jarige is geschikt voor jouw kindje? Hierbij moet je goed kijken naar het gedrag van jouw kindje als hij of zij aan het puzzelen is. Sommige kindjes krijgen een puzzel sneller af dan andere kinderen. Daarnaast zijn er nog verschillende puzzels voor 2 jarige kinderen. Zoals een houten puzzel 2 jaar, kinderpuzzels en vloerpuzzels 2 jaar. Deze puzzels zijn speciaal ontworpen voor 2 jarige kinderen. Zo kunnen ze spelenderwijs hun motoriek en cognitieve vaardigheden vergroten.  

Houten puzzel 2 jaar

Een houten puzzel 2 jaar vinden is een zoektocht waarbij je moet kiezen uit allerlei verschillende varianten van houten puzzel 2 jaar. Je hebt houten puzzels met knoppen erop voor betere grip. Als jouw kindje dit al gemakkelijk kan, kijk dan voor een uitdagendere houten puzzel 2 jaar. Een vormpuzzel is een goed voorbeeld van een houten puzzel 2 jaar, deze puzzel heeft geen knoppen op vast te houden en het kindje moet dit dus anders vasthouden. Dit zorgt weer voor andere uitdagingen voor het kindje en al hier uren mee kunnen spelen. 

Kinderpuzzel 2 jaar

Kinderpuzzel 2 jaar kan een goede stimulatie van het motoriek van jouw kindje vormen. Hierdoor kan hij/zij beter omgaan met dingen te pakken en ergens inklikken. Met een kinderpuzzel 2 jaar leert het kindje iedere dag weer nieuwe dingen en gaat het maken van een kinderpuzzel steeds sneller. Bij het zoeken naar een goede kinderpuzzel 2 jaar moet je letten op het gedrag van jouw kindje en hoe gevorderd hij/zij is met puzzelen. Ieder kindje ervaart een puzzel anders, het ene kindje vindt het weer uitdagender dan het andere kindje. 

Vloerpuzzel 2 jaar 

Speelt jouw kindje graag op de vloer en krijgt hij/zij graag in het rond. Dan is een vloerpuzzel 2 jaar ideaal speelgoed voor jouw kindje. Hiermee kan hij/zij op de grond een puzzel maken en er leuk op spelen. Voor een jongetje is een vloerpuzzel 2 jaar in de vorm van een racebaan leuk speelgoed doordat ze meteen met hun speelgoedautootjes erover heen kunnen racen. Voor een meisje kan een vloerpuzzel 2 jaar in de thema van Frozen of Minnie Mouse een leuk cadeau zijn. 

Op zoek naar een puzzel kind 2 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar puzzel kind 2 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 2 jarige? Bekijk dan spelletjes peuters 2 jaar of knutselspullen 2 jaar.