• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 7 jaar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 7 jaar? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau, voor ieder budget.

De populairste cadeaus voor kinderen van 7 jaar

Lego 7 jaar

Bouwen & Constructie voor jongens

Bekijk op Bol.com

bouwen & constructie voor meisjes 7 jaar

Bouwen & Constructie voor meisjes

Bekijk op Bol.com

bordspel 7 jaar

Bord- en Gezelschapsspellen

Bekijk op Bol.com

Educatief speelgoed 7 jaar

Educatief Speelgoed

Bekijk op Bol.com

poppen & accessoires 7 jaar

Poppen & Accessoires

Bekijk op Bol.com

speelgoedvoertuigen 7 jaar

Speelgoedvoertuigen

Bekijk op Bol.com

rollenspellen 7 jaar

Rollenspellen

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoek jij een origineel cadeau voor jouw kind van 7 jaar?

Voor veel mensen blijkt het een lastige klus om een origineel cadeau te vinden voor een jongen of meisje van 7 jaar en dat ook bij zijn/haar wensen aansluit. Kinderen van 7 jaar zijn veelal hard in de groei en worden steeds ietsje zelfstandiger. Ze weten daarbij steeds beter wat ze willen. Daarom zoek je een cadeau dat goed aansluit bij de wensen van het kind van 7 jaar. Je wil uiteraard voorkomen dat ze binnen de kortste keren op jouw cadeau zijn uitgekeken.

 

Wij van Cadeau Assistent hebben daarom speciaal voor jou de leukste en populairste kado’s voor zowel jongens en meisjes van 7 jaar geselecteerd, zodat je direct kan zien welke cadeaus er populair zijn onder kinderen van 7 jaar. Bij Cadeau Assistent kan je het meest populaire en originele cadeaus voor jongens en meisjes van 7 jaar vinden, zoals: Lego, knutselsets, knuffels, speelfiguren en speelsets, buitenspeelgoed, spelletjes, educatief speelgoed, kinderboeken en videogames. Wil je een cadeau voor een kind van 7 jaar kopen? Bij Cadeau Assistent vind je de beste cadeaus voor jongens en meisjes van 7 jaar! We helpen jou om het beste cadeaus voor een 7-jarige kind te vinden.

Cadeaus voor 7-jarige meisjes

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte cadeau voor de jonge dames te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor een meisje van 7 jaar. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau zoekt of een normale kado. Het moet natuurlijk een cadeau zijn die gericht is op meisjes. Meisjes van 7 jaar zijn natuurlijk ook al wat groter en ze hebben andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 4 jaar. Lego Friends, leuke bordspellen, Playmobil, Barbie poppen, speelkeukentjes, rollenspellen, puzzels en knutselsets zijn de meest geschikte cadeaus voor 7-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je kleine meid tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor meisjes op een rij gezet!

Cadeaus voor 7-jarige jongens

Soms kan het zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker als de keuze in de speelgoed winkels zo groot is tegenwoordig. Het cadeau moet natuurlijk geschikt zijn voor de jonge man. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 7-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 5 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 7-jarige jongens vinden. Playmobil, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, puzzels. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste cadeaus voor jongens op een rij gezet!

Sinterklaas cadeautje kind 7 jaar

Sinterklaasavond is natuurlijk het hoogtepunt waar iedereen naar uitkijkt, zeker alle kinderen! Alle ouders willen op die dag zorgen, dat de kinderen precies krijgen wat er op hun vragenlijst staat. Maar het kan soms best lastig zijn om alle cadeaus van de vragenlijst bij elkaar te zoeken. Daarom hebben we de beste Sinterklaas cadeaus voor 7 jarigen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet! Bekijk Sinterklaas cadeautjes kind voor meer inspiratie!

Kerstcadeautje kind 7 jaar

Weet je niet goed wat voor kerstcadeau je voor je 7 jarige kind moet kopen? We weten dat het soms een uitdaging kan zijn om leuke cadeautje te vinden, waarmee je kind van 7 jaar tevreden zou zijn. Daarom hebben we de beste kerstcadeaus op een rij gezet. Bekijk kerstcadeautjes kinderen voor meer cadeau inspiratie!

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Wij hebben ook cadeaus kind 6 jaar of cadeaus kind 8 jaarOf zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je aan een kind van 7 jaar?

Lego, knutselsets, knuffels, speelfiguren en speelsets, buitenspeelgoed, spelletjes, educatief speelgoed, kinderboeken en videogames zijn de populairste cadeaus voor een kind van 7 jaar.

Waar spelen kinderen van 7 jaar mee?

Kinderen van 7 spelen rond deze leeftijd vaak buiten met fietsen, ballen, rolschaatsen of een trampoline

Wat kost een cadeau voor een 7-jarige?

Vaak kost een cadeautje voor een kind van 7 jaar tussen de 10-30 euro. Soms kiezen ouders voor een duurder cadeau als bijvoorbeeld een fiets.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 7 jaar?

Kinderen van 7 jaar krijgen gemiddeld tussen de 5-10 cadeaus. Vaak bestaat dit uit 1 groot cadeau met meerdere kleine cadeaus als extra.