• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Buitenspeelgoed 1 jaar

De lente en zomer komt er aan, dat betekent dat het zonnetje weer gaat schijnen. Ben jij daarom op zoek naar buitenspeelgoed voor 1 jaar? Hier hebben wij genoeg inspiratie om leuk buitenspeelgoed cadeau te geven. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van buitenspeelgoed voor een kind van 1 jaar. 

De populairste buitenspeelgoed voor kinderen van 1 jaar

buitenspeelgoed 1 jaar

Waterspeelgoed

Samen met je kindje zwemmen? Bekijk hier het aanbod aan zwemtrainers of ander leuk waterspeelgoed om samen mee te spelen!

Bekijk op Bol.com

Loopauto 1 jaar

Fietsen & rijden

Gezellig met jou kindje een stukje wandelen? Laat hem/haar dan op de loopfiets om hem de leukste dag te laten beleven!

Bekijk op Bol.com

Speeltent 1 jaar

Speelhuizen & -tenten

Speelhuizen en -tenten in allerlei maten en vormen. Leuke mini speeltuintjes voor hem/haar.

Bekijk op Bol.com

zandbak 1 jaar

Zandbakken & accessoires

Leuke zandbakaccessoires om je kind een leuke dag te bezorgen. Zo kan hij/zij er de hele dag op uit om een mooi zandkasteel te maken.

Bekijk op Bol.com

wipplank voor 1 jaar

Wipplanken

Wipplanken voor 1 jaar in enkele dierenvormen. Leuk om je kindje te zien schommelen kijk dan snel hier!

Bekijk op Bol.com

glijbaan 1 jaar

Glijbanen & schommels

Kleine glijbanen voor de kleintjes. In grote en kleine maten verkrijgbaar.

Bekijk op Bol.com

bal 1 jaar

Sport & spel

Leuke spelletjes voor de kleine kinderen. Tegelijk een spel maar wel goed in beweging.

Bekijk op Bol.com

Kruiwagen 1 jaar

Tuinier speelgoed

Tijd om de tuin weer op te knappen? Hier vind je verschillende soorten tuinier spullen om jouw kindje mee te laten helpen. Voor het neppie dan!

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun buitenspeelgoed bij

Op zoek naar buitenspeelgoed voor een baby van 1 jaar?

Wanneer de zon weer overheerlijk gaat schijnen is het lekker om naar buiten te gaan. Hoe leuk is het dat je kindje van 1 jaar dan ook buiten kan spelen met speelgoed? Of wil je iets geven waardoor een kindje van 1 lekker kan gaan buitenspelen? Met deze gedachte in het achterhoofd heeft Cadeau Assistent passende kado’s geselecteerd. Bekijk ons ruime aanbod dan maar snel. 

 

Toevallig niet alleen op zoek naar buitenspeelgoed baby 1 jaar? Op zoek naar normale cadeaus voor een kind van 1 jaar? Bij Cadeau Assistent hebben we naast het buitenspeelgoed ook ander speelgoed voor 1 jarige. Wij hebben het leukste en populairste speelgoed voor jou geselecteerd. Bij Cadeau Assistent kunt u het meest populaire en originele speelgoed voor kinderen van 1 jaar vinden.

Speelgoed 1 jaar voor buiten of andere leeftijden?

Speelgoed voor buiten vanaf 1 jaar vind je hier. Voor andere leeftijden kun je onderaan de pagina navigeren naar andere categorieën. Hier vind je leuke en originele cadeaus voor vele leeftijden. Hier willen wij jou helpen met zoeken om meer tijd aan je kind te besteden. Of aan die van iemand anders waar jij dol op bent! Ben je op zoek naar buitenspeelgoed voor een andere leeftijd? Wij hebben bovendien ook buitenspeelgoed voor 4 jarige kinderen. Of ben je op zoek naar een cadeau voor een andere gelegenheid? Wij van cadeau Assistent hebben een breed scala aan originele kado’s.