• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Origineel cadeau baby

Heb je binnenkort een babyshower, ga je op kraambezoek of is er een andere feestelijke gelegenheid waarbij je op zoek bent naar een origineel cadeau voor de allerkleinsten? Uit ervaring weten we dat het erg lastig kan zijn om een cadeau te vinden dat past bij je wensen en budget. Daarbij is het zeker een uitdaging om tussen alle andere presentjes ook nog een origineel cadeau te vinden voor de baby. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij speciaal voor jou hieronder de leukste en meest originele cadeaus voor baby’s uiteengezet. Bij Cadeau Assistent vind je altijd een origineel cadeau voor de allerkleinsten, voor ieder budget!

Knuffeldoekjes baby cadeau

Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes en tutteldoekjes van dieren en bekende figuren om lekker mee te knuffelen en spelen!

Bekijk producten

Rammelaar Lam baby cadeaus

Rammelaars

Schattige rammelaars als een van de eerste speeltjes voor pasgeborenen.

Bekijk producten

Rompertjes baby cadeaus

Rompertjes

Draag bij aan de babyuitzet door het geven van een van deze hippe en hartveroverende rompertjes.

Bekijk producten

(Mega) Knuffel baby cadeaus

(Mega)knuffels

Knuffels in allerlei soorten en maten. Van groot (>200cm) tot klein en ook de keuze is reuze!

Bekijk producten

Muziekknuffels baby cadeau

Muziekknuffels en doosjes

Een baby’s eerste kennismaking met muziek op speelse wijze.

Bekijk producten

Speelgoed baby cadeau

Speelgoed

Speelgoed voor de kleintjes tot 1 jaar.

Bekijk producten

Babysloffen baby cadeau

Babysloffen

Slofjes om de allerkleinste voetjes warm te houden.

Bekijk producten

Zoekt u een origineel cadeau voor baby’s?

Een origineel kado bedenken voor een baby kan erg lastig zijn. Zo kun je onder meer kiezen voor iets heel persoonlijks, kun je bijdragen aan de ‘babyuitzet’ of kun je gaan voor een cadeau waar de baby in de toekomst iets aan heeft. Als de baby al oudere broers of zussen heeft dan zijn de nodige spullen vaak al aanwezig, terwijl dit voor een eerstgeborene heel anders kan liggen. Door origineel te zijn zorg je ervoor dat jouw cadeau eruit springt en dat de kersverse ouders en de kleine ook echt iets aan jouw cadeau hebben! Om ervoor te zorgen dat u met een passend en origineel cadeau voor de baby op kraamvisite kunt gaan hebben wij van Cadeau Assistent alvast de leukste en meest originele kado’s voor u geselecteerd waarbij u kunt filteren op categorie en prijs.

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Wij hebben onder andere ook cadeaus kind 4 jaar of volwassenen. Of zoekt u juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent bent u altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!