• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau 16 jarige

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor 16 jarige? Wij hebben de populairste cadeaus voor een tiener van 16 jaar voor je op een rij gezet. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend en origineel kado, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor 16 jarigen

videogames 16 jaar

Videogames

Bekijk categorie

skaten & boarden 16 jaar

Skaten & Boarden

Bekijk categorie

bord- en gezelschapsspellen 16 jaar

Bord- en gezelschapsspellen

Bekijk categorie

telefoonhoesjes 16 jaar

Telefoonhoesjes

Bekijk categorie

horloges 16 jaar

Horloges

Bekijk categorie

consoles 16 jaar

Consoles

Bekijk categorie

cadeausets 16 jaar

Cadeausets

Bekijk categorie

speakers 16 jaar

Speakers

Bekijk categorie

powerbanks 16 jaar

Powerbanks

Bekijk categorie

elektrische stups 16 jaar

Elektrische Steps

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste merken

Op zoek naar cadeau voor tiener?

Op 16 jarige leeftijd zijn vaak zowel de meisjes en de jongens aan het puberen. Niet langer willen ze ‘kinderachtige cadeau’s’, zoals de PAW Patrol of Brandweerman Sam. Zulke cadeaus zijn beter geschikt voor het jongere broertje of zusje. Jouw kind is toe aan iets uitdagends. Het is misschien een idee om leuke bordspel te geven aan je kind. Andere optie zijn videogames. Videogames hebben een slechte reputatie voor veel ouderen, maar er zijn ook voordelen aan. Videogames kunnen het reactievermogen van jouw kind sterk verbeteren. Bekijk ons aanbod aan cadeaus van de populaire videogame Fortnite. Een andere optie is LEGO. Wanneer jouw kind al teveel binnen zit is buitenspeelgoed misschien een goed idee voor je kind, zoals skateboard of skeelers. Ook op 16 jarige leeftijd is buitenspelen nog altijd leuk!

Cadeaus meisjes 16 jaar

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikte cadeau voor de 16-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor meisje. 16-jarige meisjes zijn eigenlijk al tieners. Ze vinden waarschijnlijk het ‘gewone’ speelgoed niet meer leuk. Meisjes van 16 jaar hebben natuurlijk andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 8 jaar. Leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, videogames, cosmetica en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor meisjes van 16 jaar. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je tiener tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor 16-jarige meisjes op een rij gezet!

Cadeaus jongens 16 jaar

Soms kan het zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker voor de 16-jarige jongens, die nu al in de ‘tiener’ leeftijd zitten en dus andere soorten speelgoed leuk vinden. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 16-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 7 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 16-jarige jongens vinden. Funcadeaus, Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, bordspellen, Nerf speelgoed, consoles en videogames. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Op zoek naar andere cadeaus?

Zoek je een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Bekijk dan ook ons aanbod van cadeau 14-jarige of cadeau 15-jarige. Of zoek je een cadeau voor jouw man of vriend? Bekijk dan Top 10 cadeaus voor mannen! Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat vinden kinderen van 16 interessant en leuk?

Kinderen van 16 vinden vaak dingen als een telefoons, kleding, muziekinstrumenten, videogames, make-up en consoles.

Wat geef je aan een meisje van 16 jaar?

Make-up, beauty producten, kleding , bluetooth oortjes en telefoons zijn de meest geschikte cadeaus voor meisjes van 16 jaar.

Wat geef je aan een jongen van 16 jaar?

Kleding, telefoons, games, bluetooth oortjes, fitness spullen en consoles zijn de meest populaire cadeaus op 16-jarige leeftijd!

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 16 jaar?

Vaak kiezen ouders op deze leeftijd om 1 a 2 cadeaus te geven. Kinderen van 16 hechten zich veel meer aan het gebaar en zullen dus ook wat sneller tevreden zijn dan kinderen van 7 of 8 jaar. Ook zijn de cadeaus die ze interessant vinden vaak duurder dan bij jongere kinderen.