• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 3 jaar

Wordt je zoontje of dochtertje 3 jaar? Of zoek je een cadeau voor een kind van 3 jaar van een ander? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau voor kinderen van 3 jaar, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor kinderen van 3 jaar

Bouwen & constructie 3 jaar

Bouwen & Constructie

Bekijk op Bol.com

Knutselen Verven & Tekenen 3 jaar

Knutselen, verven & tekenen

Bekijk op Bol.com

speelgoedvoertuigen 3 jaar

Speelgoedvoertuigen

Bekijk op Bol.com

Buitenspeelgoed cadeau kind 3 jaar

Buitenspeelgoed

Bekijk op Bol.com

speelkeukentje 3 jaar

Speelkeukentjes & accessoires

Bekijk op Bol.com

poppen & accessoires 3 jaar

Poppen & Accessoires

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoek jij een origineel cadeau voor jouw kind van 3 jaar?

Het kan erg lastig zijn een passend cadeau te vinden. Dit is zeker het geval bij cadeaus voor kinderen van 3 jaar. Voor baby-speelgoed zijn ze inmiddels te groot geworden, maar veel ander speelgoed blijft nog net iets té uitdagend. Je wil uiteraard voorkomen dat ze om deze redenen al binnen een dag al op jouw cadeau zijn uitgekeken. Daarom hebben wij speciaal voor jou de leukste cadeaus voor een kind van 3 jaar uiteengezet. Kinderen van 3 jaar zijn zich volop aan het ontwikkelen en daarin is iedere peuter anders. Zo is de ene 3-jarige actiever dan de ander en kan ook de snelheid en mate van de ontwikkeling verschillen. Het maakt het dan ook lastig om een passend cadeau voor een kind van 3 jaar te vinden. Wij bij Cadeau Assistent helpen u daarom een handje en hebben alvast de leukste kado’s voor u geselecteerd waarbij je kan filteren op categorie. 

 

Bij Cadeau Assistent kunt u het meest populaire en originele cadeaus voor jongens en meisjes van 3 jaar vinden, zoals: houten speelgoed, lego, knutselsets, puzzels, speelgoedvoertuigen, speelkeukentjes, knuffels, speelfiguren en speelsets, buitenspeelgoed, kinderboeken en poppen.

Kado voor een meisje van 3 jaar

Vind je het moeilijk om een geschikte cadeau voor de kleine dame te vinden? Dan ben je niet alleen. Het kan soms inderdaad moeilijk zijn om een leuke cadeau voor 3-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor een meisje van 3 jaar. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau zoekt of een normale kado. Het moet natuurlijk een cadeau zijn die gericht is op meisjes. Lego Friends, schattige knuffels, Barbie en Baby Born poppen en knutselsets zijn de meest geschikte cadeaus voor 3-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je kleine meid tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor meisjes op een rij gezet!

Kado voor een jongen van 3 jaar

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker als de keuze in de speelgoed winkels zo groot is tegenwoordig. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 3-jarige jongens vinden. Lego Duplo, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, speelblokken, puzzels. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een goede cadeau. Daarom hebben we de beste cadeaus voor jongens op een rij gezet!

Sinterklaas cadeau kind 3 jaar

Zoek je leuke Sinterklaascadeau voor je kind van 3 jaar? We weten hoe belangrijk het is voor alle ouders om de droom sinterklaascadeautjes voor zijn kinderen te vinden. Daarom hebben we de leukste sinterklaas cadeaus voor kinderen van 3 voor je op een rij gezet. Bekijk Sinterklaas cadeautjes kind voor meer inspiratie!

Kerstcadeau kind 3 jaar

Kerst betekent dat je zeker al een vragenlijstje van je kind had gekregen, waarschijnlijk met veel onmogelijke cadeautjes zoals een pony of een ander dier. Het kan dus moeilijk zijn om een leuke en wat meer realistische kerstcadeautje voor je kind te vinden. Je wilt natuurlijk dat je kind alsnog tevreden zou zijn met zijn kerstcadeau. Daarom hebben wij de leukste kerst cadeaus voor kinderen opgezocht om je zoektocht stukje makkelijker te maken. Bekijk kerst cadeautjes kinderen voor meer cadeau inspiratie!

Op zoek naar een origineel kado of cadeaus voor andere leeftijden?

Toevallig niet op zoek naar cadeau kind 3 jaar? Bij Cadeau Assistent hebben we naast normale cadeaus ook buitenspeelgoed voor 3-jarigen. Wij hebben het leukste en populairste speelgoed voor jou geselecteerd. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd of meer uitdagend speelgoed? Wij hebben ook cadeaus kind 2 jaar of uitdagend speelgoed 3 jaarOf zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent ben jij altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je aan een kind van 3 jaar?

Bij Cadeau Assistent kunt u het meest populaire en originele cadeaus voor jongens en meisjes van 3 jaar vinden, zoals: houten speelgoed, lego, knutselsets, puzzels, speelgoed voertuigen, speelkeukentjes, knuffels, speelfiguren en speelsets, buitenspeelgoed, kinderboeken en poppen.

Waar spelen kinderen van 3 jaar mee?

Kinderen van 3 jaar spelen vaak met poppen, LEGO of een dokterset. Kinderen van 3 jaar gebruiken vaak meer fantasie bij het spelen. Doktersets en poppenhuizen zijn perfecte cadeaus om je fantasie tot leven te brengen.

Wat kost een cadeau voor een 3-jarige?

Een cadeau van een 3-jarige kost gemiddeld tussen de 15-30 euro. Dit kan uit meerdere cadeaus bestaan of uit één. Zo kun je een poppenhuis kopen van 30 euro of meerdere losse poppen van 5 euro per stuk.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 3 jaar?

Het is belangrijk om goed na te denken over de cadeaus die je geeft en de hoeveelheid ervan. Vaak geven ouders 3 of 4 cadeaus of een wat groter cadeau. Kinderen van 3 zijn vaak wat sneller afgeleid en willen overal meespelen. Kinderen van 3 jaar krijgen in het algemeen vaak 3 of 4 kleinere cadeaus zodat ze verschillende dingen hebben om mee te spelen.