• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

LEGO

Wie kent het niet? Of is er zelf mee opgegroeid. Nu is LEGO zo een groot begrip geworden, dat er super veel verschillende soorten en merken van zijn ontworpen. Dit soort speelgoed vindt iedereen dan ook leuk en is voor zowel jong als oud. Dit geweldige soort speelgoed is dus echt voor iedereen!

De populairste LEGO bouwstenen

Lego friends

Friends

Alles van Friends vind je hier! Bekijk het uitgebreide aanbod snel.

Bekijk op Bol.com

LEGO Technic

Technic

Voor de echte techniek liefhebbers. Hier kun jij helemaal je gang gaan met Technic!

Bekijk op Bol.com

Lego City

City

Met City bouw jij je eigen stad! Je hebt allerlei verschillende vormen en maten waar jij alles zelf bepaald.

Bekijk op Bol.com

Lego Ninjago

Ninjago

Race door Ninjago met de coole autootjes! Bekijk hier alles van Ninjago snel.

Bekijk op Bol.com

LEGO Creator

Creator

Met de creator set van kan jij helemaal je gang gaan. Zelfs met de 3 in 1 sets kun je 3 verschillende bouwwerken maken van dezelfde materialen!

Bekijk op Bol.com

Lego Duplo

Duplo

Duplo kun jij je fantasie volledig gebruiken. Speel met allerlei nieuwe figuren wat ook nog goed is voor je ontwikkeling!

Bekijk op Bol.com

LEGO Star Wars

Star Wars

Alle figuren die jij wil hebben zitten hierin. Met Star Wars kan jij zelf met Darth Vader spelen!

Bekijk op Bol.com

LEGO Bouwstenen

Ben je op zoek naar LEGO voor je kind of kind van iemand anders? Wij van Cadeau Assistent hebben de meest populaire soorten LEGO op een rijtje gezet. We hebben de meest populaire Lego bouwstenen voor je uitgezocht: Duplo voor de kleintjes, Friends voor de meisjes, Technic voor de echte techniek liefhebbers, City, Ninjago, Star Wars voor de echte fans van deze filmserie en Creator! Welke Lego kies jij? Bij Cadeau Assistent vind je de leukste soorten van Lego bouwstenen!

LEGO Friends

Friends combineert klassiek LEGO met het dagelijks leven. 5 goede vriendinnen die in een mooie stad wonen en leuke dieren mogen verzorgen, winkels kunnen bezoeken en nieuwe huizen kunnen uitkiezen.

 

Toevallig niet alleen op zoek naar LEGO speelgoed? Op zoek naar andere cadeaus? Bij Cadeau Assistent hebben we naast alle verschillende soorten ook ander speelgoed en cadeaus. Wij hebben het leukste en populairste speelgoed voor jou geselecteerd.

LEGO Technic

Technic is echt bedoeld voor iedereen die van de techniek kant houdt. Hier kan je verschillende soorten stoere auto’s namaken of zelfs een vrachtwagen! Iedereen die deze kant van bouwen leuk vind is wel een langere tijd zoet. LEGO zorgt voor vele variaties. We hebben  hier niet alleen speelgoed van LEGO, maar ook voor andere merken! Zo hebben we voor nog jongere kinderen Woezel en Pip, maar ook bijvoorbeeld PAW Patrol. Voor elke leeftijd dus wel iets leuks! Zo kan elk kind tenslotte volop genieten van allerlei leuk speelgoed! Bekijk ons aanbod aan cadeaus voor kinderen.