• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 9 jaar

Zoek jij een cadeau voor jouw kind van 9 jaar? Of een kado voor een 9 jarige van een ander? Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend cadeau voor kinderen van 9 jaar, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor kinderen van 9 jaar

buitenspeelgoed 9 jaar

Buitenspeelgoed

Bekijk op Bol.com

Knutselen voor kinderen kado 9 jarige

Knutselen voor Kinderen

Bekijk op Bol.com

videogames 9 jaar

Videogames

Bekijk op Bol.com

Bouwen & constructie 9 jaar

Bouwen & Constructie

Bekijk op Bol.com

educatief speelgoed 9 jaar

Educatief speelgoed

Bekijk op Bol.com

speelfiguren 9 jaar

Speelfiguren & Sets

Bekijk op Bol.com

speelgoedvoertuigen 9 jaar

Speelgoedvoertuigen

Bekijk op Bol.com

bordspellen 9 jaar

Bord- en Gezelschapsspellen

Bekijk op Bol.com

Zingen & muziek kado 9 jarige

Zingen & Muziek

Bekijk op Bol.com

actiefiguren 9 jaar

Actiefiguren

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoekt u een origineel cadeau voor uw kind van 9 jaar?

Kinderen van 9 jaar weten vaak al erg goed wat ze willen. Ze gaan mee met de nieuwste rages en trends en spelen daarbij graag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze hebben vaak al uitgebreid kennis gemaakt met het internet en spelen ook online graag (video)spelletjes. Op school krijgen ze in de meeste gevallen al wat huiswerk mee en oefenen ze met topografie. Spellen die zich richten op taal, rekenen of topografie kunnen helpen bij het leren beheersen van de stof en de ontwikkeling van het kind. Daarnaast is 9 jaar ook een leeftijd waarop kinderen muziek interessanter gaan vinden en willen zij soms ook zelf instrumenten bespelen. Het ene kind van 9 jaar is echter het andere niet.

 

Omdat kinderen op deze leeftijd zo van elkaar kunnen verschillen en de rages steeds veranderen, kan het lastig zijn een passend cadeau te vinden dat ook nog eens binnen jouw budget valt. Daarom helpen wij van Cadeau Assistent jou bij het zoeken! Naar gelang de interesses en ontwikkeling van het kind hebben wij speciale categorieën opgesteld, waarbinnen je altijd een leuk en passend cadeau kunt vinden voor elk budget! Bij Cadeau Assistent kunt u het meest populaire en originele cadeaus voor jongens en meisjes van 9 jaar vinden, zoals: Lego, knutselsets, puzzels, speelgoedvoertuigen, knuffels, speelfiguren en speelsets, buitenspeelgoed, bordspellen, educatief speelgoed en videogames. Wilt u een kado voor een kind van 9 jaar kopen? Bij Cadeau Assistent vindt u altijd de beste cadeaus voor 9-jarigen! We helpen jou om de beste cadeaus voor een kind van 9 jaar te vinden.

Kado’s voor meisjes van 9 jaar

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte cadeau voor de 9-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor een meisje die nu eigenlijk een jonge dame is geworden. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau zoekt of een normale kado. Het moet natuurlijk een cadeautje zijn die gericht is op meisjes. Meisjes van 9 jaar zijn natuurlijk al wat groter en ze hebben andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 5 jaar. Lego Friends, leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, rollenspellen, puzzels en knutselsets zijn de meest geschikte cadeaus voor 9-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je kleine meid tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor meisjes op een rij gezet!

Kado’s voor jongens van 9 jaar

Soms kan het zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker als de keuze in de speelgoed winkels tegenwoordig zo groot is. Het cadeau moet natuurlijk geschikt zijn voor de jonge man. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 9-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 7 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 9-jarige jongens vinden. Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, Nerf speelgoed, consoles en videogames, puzzels. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Sinterklaas cadeau kind 9 jaar

Sinterklaasavond is natuurlijk het hoogtepunt waar iedereen naar uitkijkt, zeker alle kinderen! Alle ouders willen op die dag zorgen, dat de kinderen precies krijgen wat er op hun vragenlijst staat. Maar het kan soms best lastig zijn om alle cadeaus van de vragenlijst bij elkaar te zoeken. Daarom hebben we de beste Sinterklaas cadeaus voor 9 jarigen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet! Bekijk Sinterklaas cadeautjes kind voor meer cadeau inspiratie!

Kerstcadeautje kind 9 jaar

Weet je niet goed wat voor kerstcadeau je voor je 9 jarige kind moet kopen? We weten dat het soms een uitdagend kan zijn om leuke cadeautje te vinden, waarmee je kind van 9 jaar tevreden zou zijn. Daarom hebben we de beste kerstcadeaus op een rij gezet. Bekijk kerstcadeautjes kinderen voor meer inspiratie!

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Wij hebben ook cadeau kind 8 jaar of top 10 cadeaus voor mannenOf zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je aan een kind van 9 jaar?

  • Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, video games en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor jongens. 
  • Lego Friends, leuke bordspellen, boeken, Barbie poppen, speelkeukentjes, rollenspellen, puzzels en knutselsets zijn de meest geschikte cadeaus voor 9-jarige meisjes.

Waar spelen kinderen van 9 jaar mee?

Vaak spelen kinderen van deze leeftijd het liefst buiten: met fietsen, rolschaatsen, ballen natuurlijk of op de trampoline. Vergeet ook de straatspelletjes niet. Zo is het knikkertijd, en de volgende dag gaat het skate- of longboard weer mee.

Wat kost een cadeau voor een 9-jarige?

Een cadeau voor een 9-jarig kind kost gemiddeld tussen de 15-40 euro.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 9 jaar?

Kinderen van 9 jaar krijgen gemiddeld tussen de 5-10 cadeaus. Vaak bestaat dit uit 1 groter cadeau met meerdere kleine cadeaus als extra.