• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Gebruikersonderzoek

Cadeau kind 12 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 12 jaar? Wij hebben de populairste cadeaus voor 12 jarige kinderen voor je op een rij gezet. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend en origineel kado, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor 12 jarigen

videogames 12 jaar

Videogames

Bekijk categorie

nerf guns 12 jaar

Nerf Guns

Bekijk categorie

bord-en gezelschapsspellen 12 jaar

Bord- en gezelschapsspellen

Bekijk categorie

telefoonhoesjes 12 jaar

Telefoonhoesjes

Bekijk categorie

horloges 12 jaar

Horloges

Bekijk categorie

elektrische steps 12 jaar

Elektrische Steps

Bekijk categorie

consoles 12 jaar

Consoles

Bekijk categorie

oordopjes 12 jaar

Oordopjes

Bekijk categorie

skaten & boarden 12 jaar

Skaten & Boarden

Bekijk categorie

Powerbanks 12 jaar

Powerbanks

Bekijk categorie

Speakers 12 jaar

Speakers

Bekijk categorie

actiefiguren 12 jaar

Actiefiguren

Bekijk categorie

experimeteersets 12 jaar

Experimenteersets

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Cadeau 12 jarige

Op 12 jarige leeftijd zijn vaak zowel de meisjes en de jongens aan het puberen. Niet langer willen ze ‘kinderachtige cadeau’s’. De PAW Patrol of Brandweerman Sam zijn dus beter geschikt voor het jongere broertje of zusje. Jouw kind is toe aan iets uitdagends. Om voor te bereiden op de middelbare school is het misschien een idee om educatief speelgoed te geven aan jouw kind. Zo kan jouw kind spelen en leren tegelijk! Natuurlijk hoeft niet alleen educatief speelgoed goed zijn voor jouw 12 jarige kind. Videogames hebben een slechte reputatie voor veel ouderen, maar er zijn ook voordelen aan. Videogames kunnen het reactievermogen van jouw kind sterk verbeteren. Bekijk ons aanbod aan cadeaus van de populaire videogame Fortnite.

 

Een andere optie is LEGO. LEGO is namelijk bewezen de ontwikkeling van jouw kind positief te beïnvloeden. LEGO zorgt voor een fijne motoriek, een creatieve geest en een probleemoplossend vermogen. Er zijn diverse LEGO collecties voor jouw kind. De LEGO Star Wars collectie of de LEGO Technic collectie zijn ideaal voor 12 jarigen. Wanneer jouw kind al teveel binnen zit is buitenspeelgoed misschien een goed idee. Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van een kind zijn ontwikkeling. Ook op 12 jarige leeftijd is buitenspelen nog altijd leuk! Bekijk leuke cadeaus voor jouw kind van 12 jaar! 

Kado’s voor 12 jarige meisjes

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikte cadeau voor de 12-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor meisje. 12-jarige meisjes zijn eigenlijk al tieners geworden. Ze vinden waarschijnlijk de ‘gewoone’ speelgoed niet meer leuk. Meisjes van 12 jaar hebben natuurlijk andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 8 jaar. Educatief speelgoed, leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, videogames en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor 12-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je tiener tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor 12-jarige meisjes op een rij gezet!

Kado’s voor 12 jarige jongens

Het kan soms zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker voor de 12-jarige jongens, die nu al beetje in de ‘tiener’ leeftijd zitten en dus andere soorten speelgoed leuk vinden. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 12-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 7 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 12-jarige jongens vinden. Funcadeaus, Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, Nerf speelgoed, trampolines, consoles en videogames. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Op zoek naar een origineel cadeau of cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Bekijk dan ook ons aanbod van cadeau kind 10 jaar of cadeau kind 11 jaar. Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!