• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Kerstcadeautjes Kinderen

Het is weer zover.. kerst 2023. Je bent vast op zoek naar leuke cadeautjes voor je kind. We weten dat het soms moeilijk kan zijn om een leuk en origineel cadeau voor je kind te vinden. Daarom hebben we de beste kerstcadeautjes uitgezocht en op een rij gezet!

Knuffels speelgoed baby 6 maanden

Baby 0-6 maanden

Het leukste speelgoed voor baby’s vind je hier! Knuffels, babykleding, babyboekjes en veel meer. De beste kerstcadeautjes op een rij!

Bekijk categorie

0 tot 6 maanden kind cadeau

1 jaar

Passende kerstcadeaus voor zowel kleine jongens als meisjes van 1 jaar op een plek! Van knuffels tot houten speelgoed.

Bekijk categorie

Bouwen & constructie baby 1 jaar

2 jaar

Verschillende soorten speelgoed voor 2-jarigen vind je hier. Perfecte kerstcadeautjes voor je kind in een plek!

Bekijk categorie

Bouwen & constructie 3 jaar

3 jaar

Allerleukste kerstcadeutjes voor peuters vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed.

Bekijk categorie

Knutselen Verven & Tekenen 3 jaar

4 jaar

De beste kerstcadeutjes voor peuters vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed. De leukste kerst kado’s voor je 4-jarige!

Bekijk categorie

Games

5 jaar

Speelfiguren, speelgoedvoertuigen, edicatief speelgoed en veel meer! Bekijk snel de beste kerstcadeautjes voor 5-jarigen!

Bekijk categorie

rollenspellen 7 jaar

6 jaar

Kerstcadeautje voor een kind van 6 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Bekijk snel de beste kerstcadeautjes!

Bekijk categorie

lego 11 jaar

7 jaar

De leukste en meest populaire kerstcadeautjes voor 7-jarigen op een rij! Van Lego bouwstenen tot bordspellen en videogames.

Bekijk categorie

LEGO Star Wars

8 jaar

De beste kerstcadeutjes voor kinderen van 8 jaar vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed. De leukste kerst kado’s voor je 8-jarige!

Bekijk categorie

speelfiguren 9 jaar

9 jaar

Nerf speelgoed, Lego Friends, bordspellen, videogames en veel meer! Bekijk de leukste kerstcadeautjes voor 9-jarigen.

Bekijk categorie

bordspel 7 jaar

10 jaar

Kerstcadeautje voor kind van 10 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Van bordspellen tot educatief speelgoed!

Bekijk categorie

buitenspeelgoed 7 jaar

11 jaar

De leukste en meest populaire kerstcadeautjes voor 11-jarigen op een rij! Van Lego bouwstenen tot bordspellen en videogames.

Bekijk categorie

videogames 7 jaar

12 jaar

Leuke kerstcadeautje voor kind van 11 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Bekijk snel alle kerstcadeau ideeën!

Bekijk categorie

consoles 14 jaar

13 jaar

Consoles, Lego, bordspellen, videogames en veel meer! Bekijk de leukste kerstcadeautjes voor 13-jarigen.

Bekijk categorie

videogames 17 jaar

14 jaar

Kerstcadeautje voor tiener van 14 jaar nodig? We hebben de leukste kado’s voor je uitgezocht. Van bordspellen tot consoles!

Bekijk categorie

fortnite videogame 14 jaar

15 jaar

Geen idee welke cadeautje je voor 15-jarige tiener kan kopen? Bekijk hier de meest populaire kerstcadeaus!

Bekijk categorie

Lego 17 jaar

16 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau voor 16 jarige? Wij hebben de populairste kerstcadeaus voor tiener van 16 jaar voor u op een rij gezet.

Bekijk categorie

consoles 16 jaar

17 jaar

Origineel kerstcadeau voor tiener van 17 jaar nodig? We hebben de meest populaire kerstcadeaus op een rij gezet!

Bekijk categorie

Anderen kopen hun kerstcadeaus bij

Kerstkado voor een kind nodig?

Kerst betekent dat je zeker al een vragenlijstje van je kind hebt gekregen, waarschijnlijk met veel onmogelijke cadeautjes zoals een pony of een ander dier. Het kan dus moeilijk zijn om een leuke en wat meer realistische kerstcadeautje voor je kind te vinden. Je wilt natuurlijk dat je kind alsnog tevreden zal zijn met de kerstcadeau. Daarom hebben wij de leukste kerstcadeautjes voor kinderen opgezocht om je zoektocht stukje makkelijker te maken.

Kerstcadeautjes ideeën

Het kerstfeest is het moment in het jaar wanneer je even extra kunt genieten van je vrienden en familie. Je kunt ze ook op die dag even verwennen. Niet alleen met zeer lekkere kerstgerechten, maar natuurlijk ook met de leukste en mooiste kerstcadeautjes. Het kan soms moeilijk zijn om leuke kerstcadeautjes voor kinderen te vinden. Zowel het vinden van een kerstcadeau voor jongen of een kerstcadeau voor meisje kan een uitdaging voor de ouders zijn. En natuurlijk alle ouders vinden het leuk om de intens gelukkige gezichtjes van zijn kinderen te zien als ze de kerstcadeautjes uitpakken. Er is niks leuker dan een gelukkig kind. Daarom willen we jou helpen met het vinden van de beste kerstcadeautjes voor kinderen. We hebben de leukste en meest originele kinderkerstcadeaus op een rijtje gezet, zodat je nog extra van de magische kersttijd kan genieten! Bekijk snel wat wij voor jou hebben uitgekozen.

Op zoek naar andere cadeaus?

Ben je op zoek naar andere cadeaus? Bekijk dan door ons gekozen leuke Sinterklaas cadeautjes kind. Of zoek je een verjaardagscadeau voor je zoon of dochter? Bekijk dan cadeau kind 5 jaar en cadeau kind 6 jaar. Zoek je toevallig een cadeau voor je man of vriendje? Bekijk snel onze lijst met Top 10 cadeaus voor mannen! Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest originele cadeaus!