• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Kado 13 jarige

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 13 jaar? Wij hebben de populairste kado’s voor 13 jarige kinderen voor je op een rij gezet. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend en origineel kado, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor 13 jarigen

videogames 13 jaar

Videogames

Bekijk op Bol.com

skaten & boarden 13 jaar

Skaten & Boarden

Bekijk op Bol.com

bord- en gezelschapsspellen 13 jaar

Bord- en gezelschapsspellen

Bekijk op Bol.com

telefoonhoesjes 13 jaar

Telefoonhoesjes

Bekijk op Bol.com

oordopjes 13 jaar

Oordopjes

Bekijk op Bol.com

powerbanks 13 jaar

Powerbanks

Bekijk op Bol.com

elektrische steps 13 jaar

Elektrische Steps

Bekijk Bol.com

experimenteersets 13 jaar

Experimenteersets

Bekijk op Bol.com

actiefiguren 13 jaar

Actiefiguren

Bekijk op Bol.com

nerf guns 13 jaar

Nerf Guns

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste merken bij Bol.com

Cadeau 13-jarige

Op 13 jarige leeftijd zijn vaak zowel de meisjes en de jongens aan het puberen. Niet langer willen ze ‘kinderachtige cadeau’s’. De PAW Patrol of Brandweerman Sam zijn dus beter geschikt voor het jongere broertje of zusje. Jouw kind is toe aan iets uitdagends. Ze zitten al op de middelbare school, dus het is misschien een idee om educatief speelgoed te geven aan jouw kind. Zo kan jouw kind spelen en leren tegelijk! Natuurlijk hoeft niet alleen educatief speelgoed goed zijn voor 13 jarige kind. Videogames hebben een slechte reputatie voor veel ouderen, maar er zijn ook voordelen aan. Videogames kunnen het reactievermogen van jouw kind sterk verbeteren. Bekijk ons aanbod aan cadeaus van de populaire videogame Fortnite.

 

Een andere optie is LEGO. LEGO is namelijk bewezen de ontwikkeling van jouw kind positief te beïnvloeden. LEGO zorgt voor een fijne motoriek, een creatieve geest en een probleemoplossend vermogen. Er zijn diverse LEGO collecties voor jouw kind. De LEGO Star Wars collectie of de LEGO Technic collectie zijn ideaal voor 13 jarigen. Wanneer jouw kind al teveel binnen zit, is buitenspeelgoed misschien een goed idee. Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van een kind zijn ontwikkeling. Ook op 13 jarige leeftijd is buitenspelen nog altijd leuk!

Cadeaus voor 13 jarige meisjes

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikt kado voor een 13 jarig meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor meisje. 13-jarige meisjes zijn eigenlijk al tieners. Ze vinden waarschijnlijk het ‘gewone’ speelgoed niet meer leuk. Meisjes van 13 jaar hebben natuurlijk andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 8 jaar. Educatief speelgoed, leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, videogames en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor meisjes van 13 jaar. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je tiener tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor 13-jarige meisjes op een rij gezet!

Cadeaus voor 13 jarige jongens

Soms kan het zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker voor de 13-jarige jongens, die nu al beetje in de ‘tiener’ leeftijd zitten en dus andere soorten speelgoed leuk vinden. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig hebt of een gewoon cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 13-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 7 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele kado’s voor 13 jarige jongens vinden. Funcadeaus, Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, Nerf speelgoed, trampolines, consoles en videogames. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Op zoek naar cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Bekijk dan ook ons aanbod van cadeau kind 11 jaar of cadeau kind 12 jaar. Of zoek je een cadeau voor een man? Bekijk dan Top 10 cadeaus voor mannen! Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Waar spelen kinderen van 13 jaar mee?

Kinderen van 13 spelen zowel binnen als buiten. Vaak spelen ze dan met ballen, trampolines of games en consoles.

Wat geef je aan een meisje van 13 jaar?

Educatief speelgoed, leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, films, muziekinstrumenten, make-up en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor meisjes van 13 jaar.

Wat geef je aan een jongen van 13 jaar?

Nerf speelgoed, trampolines, consoles, videogames, skateboards en een voetbal zijn de meest geschikte cadeaus voor jongens van 13 jaar.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 13 jaar?

Nu de kinderen wat ouder worden hoef je niet altijd meer veel cadeaus te geven. Ze hechten meer waarde aan een cadeau en er wordt vaker gekozen voor een wat duurder cadeau.