• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Kindercadeaus

Cadeau voor kinderen is een lastig onderwerp. Daarom willen wij jou heel graag helpen. Wij zoeken originele speciale categorieën uit waar jij alleen nog maar tussen hoeft te kiezen. Zo is het uitzoeken van kindercadeaus een eitje!

De populairste cadeaus voor kinderen

cadeaus 7 jarigen

7 jaar

Speciaal voor jou hebben wij de leukste en populairste cadeaus voor zowel jongens en meisjes van 7 jaar geselecteerd.

Bekijk categorie

cadeaus kinderen 8 jaar

8 jaar

Wij hebben alle originele cadeaus voor jongens en meisjes van 8 jaar uitgekozen.

Bekijk categorie

cadeaus kind 9 jaar

9 jaar

Je zoon of dochter van 9 jaar gaat mee met de nieuwste rages en trends. Zij spelen ook dolgraag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Bekijk categorie

Kids cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind? Iedereen wil kinderen blij maken met kado’s, alleen is de zoektocht naar een goed cadeau een hoop werk. Met de cadeaus die wij geselecteerd hebben wordt dit al een stuk makkelijker. Met deze keuzes kun je bijvoorbeeld makkelijk een cadeau versturen voor je kind, zelfs ingepakt en al om het gelijk als cadeau te geven. Voor deze leeftijdsgroep is het ook wat lastiger omdat de kinderen ook al wat uitdagendere speelgoed willen. Ook gaan zij onder andere mee met bepaalde trends zoals Fortnite. Zij willen ook graag met vrienden spelen en daarom hun speelgoed delen, of de mogelijkheid hebben om samen te kunnen spelen. Daarom is een bijvoorbeeld een racebaan erg in de smaak omdat je hier twee auto’s tegenover elkaar laat racen. Bij Cadeau Assistent kan je het meest populaire en originele cadeaus voor kids vinden.

Kleinkind cadeau

Voor je eerste kleinkind een cadeau uitkiezen? Of juist voor je vijfde kleinkind een cadeau geven? Bij Cadeau Assistent hebben we genoeg cadeaus uitgekozen om voor jou het beste cadeau te kunnen geven. En wie wordt er nu niet blij om een cadeau aan kinderen te geven? 

Buitenspeelgoed voor kinderen

Er zijn allerlei soorten en maten van speelgoed. Daar is buitenspeelgoed voor kinderen één van. Dit kan erg belangrijk zijn omdat ze dan vaker buiten zullen gaan spelen. Wat weer allerlei voordelen heeft. Zo spelen kinderen buiten ook graag met speelgoed van vliegtuigen. Ook spelen zijn graag met speelgoed van auto’s voor kinderen. Dit zijn voertuigen die erg in de smaak vallen en waar zij dus buiten en binnen mee kunnen spelen. Om alles makkelijk te kunnen opbergen en waar de kinderen ook mee kunnen spelen is een speeltafel. Zo een tafel biedt dus twee mogelijkheden waar je voordelen uit haalt voor zowel ouders als de kinderen.

Op zoek naar andere cadeaus?

Bij Cadeau Assistent vind jij het perfecte cadeau voor kinderen! Nu op zoek naar uitdagend speelgoed 3 jaar? Kijk dan bij een van onze categorieën. Of zoek je cadeaus voor kleinere kinderen? Bekijk dan cadeaus voor peuters en cadeaus voor kleutersMisschien ook op zoek naar een cadeau voor de vader? Kijk dan bij onze top 10 cadeaus voor mannen