• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Gebruikersonderzoek

Cadeau 17 jarige

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een 17 jarige? Wij hebben de populairste cadeaus voor een tiener van 17 jaar voor je op een rij gezet. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend en origineel kado, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor 17 jarigen

videogames 17 jaar

Videogames

Bekijk categorie

skaten & boarden 17 jaar

Skaten & Boarden

Bekijk categorie

bord- en gezelschapsspellen 17 jaar

Bord- en gezelschapsspellen

Bekijk categorie

telefoonhoesjes 17 jaar

Telefoonhoesjes

Bekijk categorie

horloges 17 jaar

Horloges

Bekijk categorie

consoles 17 jaar

Consoles

Bekijk categorie

cadeausets 17 jaar

Cadeausets

Bekijk categorie

elektrische steps 17 jaar

Elektrische Steps

Bekijk categorie

oordopjes 17 jaar

Oordopjes

Bekijk categorie

speakers 17 jaar

Speakers

Bekijk categorie

powerbanks 17 jaar

Powerbanks

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste merken

Op zoek naar cadeau voor 17-jarige?

Op 17 jarige leeftijd zijn zowel de meisjes en de jongens al tieners geworden. Niet langer willen ze ‘kinderachtige cadeau’s’, zoals de PAW Patrol of Brandweerman Sam. Zulke cadeaus zijn beter geschikt voor het jongere broertje of zusje. Jouw kind is toe aan iets uitdagends. Het is misschien een idee om leuke bordspel te geven aan je kind. Andere optie zijn videogames. Videogames hebben een slechte reputatie voor veel ouderen, maar er zijn ook voordelen aan. Videogames kunnen het reactievermogen van jouw kind sterk verbeteren. Bekijk ons aanbod aan cadeaus van de populaire videogame Fortnite. Een andere optie is LEGO. Wanneer jouw kind al teveel binnen zit is buitenspeelgoed misschien een goed idee, zoals skateboard of skeelers. Ook op 17 jarige leeftijd is buitenspelen nog altijd leuk!

Cadeaus voor 17 jarige meisjes

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikte cadeau voor de 17-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor meisje. 17-jarige meisjes zijn eigenlijk al tieners. Ze vinden waarschijnlijk het ‘gewone’ speelgoed niet meer leuk. Meisjes van 17 jaar hebben natuurlijk andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 13 jaar. Leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, videogames, cosmetica en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor meisjes van 17 jaar. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je tiener tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor 17-jarige meisjes op een rij gezet!

Cadeaus voor 17 jarige jongens

Soms kan het zeer moeilijk zijn om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker voor de 17-jarige jongens, die nu al in de ‘tiener’ leeftijd zitten en dus andere soorten speelgoed leuk vinden. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig hebt of een gewoon cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 17-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 14 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 17-jarige jongens vinden. Funcadeaus, Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, bordspellen, Nerf speelgoed, consoles en videogames. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Op zoek naar andere cadeaus?

Zoek je een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Bekijk dan ook ons aanbod van cadeau 14-jarige of cadeau 15-jarige. Of zoek je een cadeau voor jouw man of vriend? Bekijk dan Top 10 cadeaus voor mannen! Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!