• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Sinterklaas cadeautjes kind

Het is weer zover.. Sinterklaas 2023.  Al sinds begin van november staat alles in het teken van het zetten van de schoentjes, sinterklaasliedjes zingen, pepernoten en chocoladeletters. Maar natuurlijk Sinterklaasavond is het hoogtepunt waar iedereen naar uitkijkt, zeker alle kinderen! Op deze pagina vind je de beste Sinterklaas cadeautjes voor een kind.

sinterklaas cadeautje baby

Baby 0-6 maanden

De leukste speelgoed voor baby’s vind je hier! Knuffels, babykleding, babyboekjes en veel meer. De beste Sinterklaas cadeautjes op een rij!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeau kind 1 jaar

1 jaar

Passende Sinterklaas cadeaus voor zowel kleine jongens als meisjes van 1 jaar op een plek! Van knuffels tot houten speelgoed.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 2 jaar

2 jaar

Verschillende soorten speelgoed voor 2-jarige vind je hier. Perfecte Sinterklaas cadeautjes voor je kind in een plek!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 3 jaar

3 jaar

Allerleukste Sinterklaas kado’s voor peuters vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 4 jaar

4 jaar

De beste Sinterklaas cadeautjes voor peuters vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed. De leukste Sinterklaas kado’s voor je 4-jarige!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 5 jaar

5 jaar

Speelfiguren, speelgoedvoertuigen, edicatief speelgoed en veel meer! Bekijk snel de beste Sinterklaas cadeaus voor 5-jarigen!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 6 jaar

6 jaar

Sinterklaas kado voor kind van 6 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Bekijk snel de beste Sinterklaas cadeautjes!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 7 jaar

7 jaar

De leukste en meest populaire Sinterklaas cadeautjes voor 7-jarigen op een rij! Van Lego bouwstenen tot bordspellen en videogames.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 8 jaar

8 jaar

De beste Sinterklaas cadeaus voor kinderen van 8 jaar vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed. De leukste Sinterklaas kado’s voor je 8-jarige!

Bekijk categorie

Sinterklaas cadeautje kind 9 jaar

9 jaar

Nerf speelgoed, Lego Friends, bordspellen, videogames en veel meer! Bekijk de leukste Sinterklaas cadeaus voor 9-jarigen.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 10 jaar

10 jaar

Sinterklaas cadeautje voor kind van 10 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Van bordspellen tot educatief speelgoed!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 11 jaar

11 jaar

De leukste en meest populaire Sinterklaas kado’s voor 11-jarigen op een rij! Van Lego bouwstenen tot bordspellen en videogames.

Bekijk categorie

Sinterklaas cadeautjes kind 12 jaar

12 jaar

Leuke Sinterklaas cadeautje voor kind van 12 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Bekijk snel alle Sinterklaas kado ideeën!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 13 jaar

13 jaar

Consoles, Lego, bordspellen, videogames en veel meer! Bekijk de leukste Sinterklaas cadeaus voor 13-jarigen.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje 14 jarige

14 jaar

Sinterklaas cadeau voor tiener van 14 jaar nodig? We hebben de leukste kado’s voor je uitgezocht. Van bordspellen tot consoles!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautjes 15 jarige

15 jaar

Geen idee welke cadeau je voor 15-jarige tiener kan kopen? Bekijk hier de meest populaire Sinterklaas cadeaus!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje 16 jarige

16 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel Sinterklaas cadeau voor 16 jarige? Wij hebben de populairste Sinterklaas cadeaus voor tiener van 16 jaar voor u op een rij gezet.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje 17 jarige

17 jaar

Origineel Sinterklaas cadeau voor tiener van 17 jaar nodig? We hebben de meest populaire Sinterklaas cadeaus op een rij gezet!

Bekijk categorie

Anderen kopen hun Sinterklaas cadeautjes bij

Sinterklaas cadeaus ideeën

Het Sinterklaasavond is een feestelijke traditie die eigenlijk al in november begint met de aankomst van de Sint in zijn Pakjesboot. Maar de hoogtepunt is natuurlijk de Sinterklaasavond tijdens welke kinderen zijn droomcadeautjes van Sint krijgen. De euforie en de nieuwsgierigheid die de kinderen op die dag ervaren is enorm. Daarom weten we hoe belangrijk het is voor alle ouders, om de droom sinterklaascadeautjes voor zijn kinderen te vinden. Maar het kan soms moeilijk zijn om geschikte sinterklaascadeau te vinden. Maakt niet uit of je een sinterklaas cadeau voor een jongen of een meisje zoekt. Daarom hebben we de beste en meest originele Sinterklaas cadeaus voor kinderen op een rij gezet om jou zoektocht makkelijker te maken!

Sinterklaas kado kind

Sinterklaasavond is natuurlijk het hoogtepunt waar iedereen naar uitkijkt, zeker alle kinderen! Alle ouders willen op die dag zorgen, dat de kinderen precies krijgen wat er op hun vragenlijst staat. Maar het kan soms best lastig zijn om alle cadeaus van de vragenlijst bij elkaar te zoeken. Daarom hebben we de beste Sinterklaas cadeautjes voor kinderen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet!

Op zoek naar cadeaus voor andere gelegenheid?

Ben je op zoek naar andere cadeaus? Bekijk dan door ons gekozen leuke kerstcadeautjes kinderen. Of zoek je een verjaardagscadeau voor je zon of dochter? Bekijk dan cadeau kind 7 jaar en cadeau kind 8 jaar. Zoek je toevallig een kerstcadeau voor je man of vriendje? Bekijk snel kerstkado’s man! Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest originele cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je een kind voor sinterklaas?

Het is belangrijk dat je een kind iets geeft wat hij leuk vindt of kan gebruiken. Zo zijn leuke cadeaus bijvoorbeeld games, lego, bordspellen, make up, gadgets.

Wat zijn de populairste cadeaus?

De populairste Sinterklaascadeaus zijn:

  • LEGO
  • Boeken
  • Gezelschapsspellen
  • Games
  • Films

Hoeveel geef je uit aan Sinterklaas?

Gemiddeld werd er in 2020, 113,- euro uitgegeven aan Sinterklaas. Dit is meer als voorgaande jaren zo werd er in 2019 nog 80- tot 100 euro uitgegeven.

Hoeveel cadeautjes geef je met Sinterklaas?

Voor peuters zijn 2 of 3 cadeautjes voldoende. De kinderen raken snel afgeleid en de interesses willen nog wel eens wisselen. Voor oudere kinderen worden er gemiddeld 5 tot 10 cadeautjes gegeven. Vaak bestaat dit uit 1 groot cadeau met meerdere kleine cadeaus als opvulling.