• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeaus voor mannen die alles al hebben

Vaderdag nadert al snel, maar wat ga jij jouw vader deze Vaderdag geven? En wat nu als je een vader hebt die alles al heeft. Wat ga je hem dan geven? Geen stress, bij Cadeau Assistent hebben wij de leukste Vaderdag cadeaus voor mannen die alles al hebben voor jou op een rijtje gezet.

Cadeaus voor vaders die alles al hebben

platenspeler Vaderdag

Platenspeler

Wil jij jouw vader deze Vaderdag echt verrassen, en is hij ook nog eens dol op muziek? Geef hem dan een platenspeler voor Vaderdag cadeau. Hiermee kan hij al zijn klassieke platen op draaien. Fijne Vaderdag!

 

Bekijk op Bol.com

ferrari racestuur games vaderdag

Game Racestuur

Is jouw vader gek op racen en gamen. En speelt hij alle racespelletjes die er te verkrijgen zijn? Geef hem dan een racestuur als Vaderdag cadeau. Hiermee wint hij alle races, zeker als het een stuur is van zijn favoriete automerk. Een Vaderdag cadeau die hij zeker gaat waarderen.

Bekijk op Bol.com

VR bril Vaderdag

VR Bril

Met een VR bril breng je jouw vader in een geheel nieuwe wereld. Hiermee zal hij zeker een paar uurtjes zoet zijn. Leuk voor het hele gezin.

 

Bekijk op Bol.com

Houten modelbouw Vaderdag

Houten modelbouw

Is jouw vader dol op modelbouwwerken of heeft hij een nieuwe hobby nodig? Geef hem dan een houten modelbouw voor Vaderdag cadeau. Zo kan hij de leukste dingen in elkaar zetten. Hij zal hier uren plezier mee hebben!

Bekijk op Bol.com

happy socks vaderdag

Happy Socks

Heeft jouw vader wel een paar nieuwe sokken nodig? Verras hem dan met een pakketje Happy Socks. Deze sokken zijn er in verschillende gekke patronen en strepen. Super leuk om voor Vaderdag als cadeau te geven.

Bekijk op Bol.com

heren zonnebril vaderdag

Zonnebrillen

De zomer komt er alweer bijna aan. Geef jouw vader daarom een mooie zonnebril cadeau voor Vaderdag. Ook een man die alles al heeft zal cadeau zeker waarderen. Fijne Vaderdag!

Bekijk op Bol.com

leren armbanden Vaderdag

Armbanden

Een vader heeft nooit te veel armbanden. Ook geen vader die alles al heeft. Geef hem daarom een mooie armband of ander sieraad voor Vaderdag cadeau.

Bekijk op Bol.com

breinbreker puzzel Vaderdag

Breinbreker puzzels

Is jouw vader volgens hem de slimste man ter wereld? Test het met breinbrekers. Met deze leuke puzzels is hij zeker een tijdje bezig, maar de aanhouder wint!

Bekijk op Bol.com

Boek voor mannen Vaderdag

Boeken

Al zegt jouw vader dat hij alles al heeft. Hij heeft nooit genoeg boeken. Een boek als Vaderdag cadeau doet het immers altijd goed. Zoek bij ons het perfecte boek!

Bekijk op Bol.com

Vaderdag cadeau Horloge houder

Horloge box

Heeft jouw vader veel te veel horloges en liggen ze overal in huis? Geef hem een luxe horloge box voor Vaderdag cadeau. Hiermee kan hij zijn geliefde horloges netjes in opbergen.

Bekijk op Bol.com

herenparfum vaderdag

Heren parfum

Een man heeft nooit genoeg parfums. Geef hem daarom een hele speciale voor Vaderdag. Ook voor mannen die alles al hebben is dit cadeau altijd welkom.

Bekijk op Bol.com

Vuurschaal Vaderdag

Vuurschalen

Is jouw vader niet alleen meester met de BBQ, maar maakt hij ook graag kampvuurtjes? Bekijk dan snel deze gave vuurschalen.

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Cadeau voor je vader

Het is niet gemakkelijk om een cadeau voor een vader te vinden die alles al heeft. Hoe kan je jouw vader dan deze Vaderdag verrassen? Om je hierbij te helpen hebben wij van Cadeau Assistent allerlei cadeaus op een rij gezet die gemaakt zijn voor vaders die alles al hebben. Hiermee ga je ze echt verrassen en zullen ze nooit meer zeggen dat ze alles al hebben. Zo wordt het zoeken naar een perfect Vaderdag cadeau een eitje.

Cadeau voor papa

Heb je een vader die niet echt een hobby heeft, maar dat wel zou willen. Geef hem dan een houten modelbouw miniatuur als Vaderdag kado. Hiermee is hij zeker een paar uurtjes zoet. En als je een goede kiest werken de miniaturen ook echt. Een echt cadeau voor mannen die alles al hebben. Hij zal het zeker waarderen. Een kado voor papa vinden is niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij van Cadeau Assistent de leukste Vaderdag kadootjes op een rij gezet.

 

Als je een cadeau zoekt voor mannen die alles al hebben of gewoon een grappig kado voor Vaderdag kun je uit allerlei dingen kiezen. En als je jouw vader wilt verrassen met een speciaal cadeau voor hem, moet je goed weten wat hij leuk vindt en wat zijn passies zijn. Dan zit je nooit met een ongewild cadeau voor je vader.

Vaderdag cadeaus voor mannen die alles al hebben, of toch iets anders?

Bij Cadeau Assistent zetten wij de leukste Vaderdag cadeaus voor jou op een rijtje, zodat jouw zoektocht naar het perfecte cadeau een stuk gemakkelijker wordt. Ben je misschien op zoek naar Leuke Vaderdagcadeaus of een cadeau voor zijn verjaardag, kijk dan bij cadeaus voor hem.