• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Buitenspeelgoed 9 jaar

Als de lucht weer mooi blauw is en de zon schijnt hoor je de kinderen alweer naar buiten stormen. Dan wil jij natuurlijk dat zij leuk kunnen gaan spelen. Wij hebben hiervoor buitenspeelgoed 9 jaar op een rij gezet. Zodat jij super makkelijk een Cadeautje kan geven, of natuurlijk gewoon zomaar. 

Duikspel

Waterspeelgoed

Samen met je kindje zwemmen? Bekijk hier het aanbod aan zwemtrainers of ander leuk waterspeelgoed om samen mee te spelen!

Bekijk categorie

Fiets hoverboard

Fietsen & rijden

Gezellig met jou kindje een stukje wandelen? Laat hem/haar dan op de loopfiets om hem de leukste dag te laten beleven!

Bekijk categorie

Schommel 7 jaar

Glijbanen & schommels

Kleine glijbanen voor de kleintjes. In grote en kleine maten verkrijgbaar.

Bekijk categorie

Buitenspeelgoed 9 jaar

Trampolines

Allerlei formaten trampolines. Zo kan iedereen het naar hun zinnen hebben!

Bekijk categorie

springkussen 3 jaar

Springkastelen & ballenbakken

Een klein springkasteel voor een 3 jarige vind je hier! Voor een leuke verjaardagsfeestje of gewoon om te hebben in de tuin. Kinderen zullen dit geweldig vinden.

Bekijk categorie

klimmen 5jaar

Klimmen & Duikelen

Wipplanken voor 1 jaar in enkele dierenvormen. Leuk om je kindje te zien schommelen kijk dan snel hier!

Bekijk categorie

Skate 5 jaar

Skaten & boarden

In de zomer lekker skaten. Wie wil dat nou niet? Hier vind je allerlei leuke skate en skateboards voor een geweldige zonnige dag!

Bekijk categorie

Nerf 8 jaar groot

Spelletjes voor buiten

Leuke spelletjes voor de kleine kinderen. Tegelijk een spel maar wel goed in beweging.

Bekijk categorie

Buitenspeelgoed voor jongen/meisje van 9 jaar

Buitenspeelgoed voor een meisje verschilt niet heel veel van die van een jongen. Met buitenspeelgoed kan je altijd erg leuk spelen. Buitenspeelgoed voor jongen van 9 jaar zullen iets wat uitdagender zijn en meer willen klimmen en klauteren. Dan heb je buitenspeelgoed voor meisjes van 9 jaar zullen wat zorgvuldiger spelen en iets meer willen tekenen bijvoorbeeld. Dit betekent niet dat je de ander niet met dat speelgoed kunnen spelen. Voor iedereen is het geweldig om met verschillende soorten buitenspeelgoed te kunnen spelen.  

 

Toevallig niet alleen op zoek naar buitenspeelgoed kind 9 jaar? Op zoek naar normale cadeaus voor kinderen? Bij Cadeau Assistent hebben we naast het buitenspeelgoed ook ander speelgoed voor 9 jarige. Wij hebben het leukste en populairste speelgoed voor jou geselecteerd.

Speelgoed jaar voor buiten of andere leeftijden?

Speelgoed voor buiten vanaf 9 jaar vind je hier. Voor andere leeftijden kun je onderaan de pagina navigeren naar verschillende categorieën. Hier vind je leuke en originele cadeaus voor vele leeftijden. Wij willen jou helpen met zoeken om meer tijd aan andere dingen te besteden. Zodat jij weer sneller leuke dingen kan gaan doen, of natuurlijk de minder leuke belangrijke zaken die moeten. 

Ben je op zoek naar buitenspeelgoed voor een andere leeftijd? Wij hebben ook buitenspeelgoed voor 8 jarige kinderen. Of ben je op zoek naar een cadeau voor een andere gelegenheid? Wij van cadeau Assistent hebben een breed scala aan originele kado’s.