• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Leuke kraamcadeaus

Een baby geboren? Dan begint je zoektocht naar een kraamcadeau. Het urenlang zoeken naar het perfecte cadeau. Hier willen wij jou bij helpen. Wij zoeken leuke kraamcadeaus voor jou zodat jij tijd kan besparen. Goed plan? Bekijk ons ruime aanbod aan verschillende en originele cadeaus!

De populairste kraamcadeaus voor baby’s

Rompertje kraamcadeaus

Rompertjes

Dit heeft elke kersverse vader en moeder nodig! Met dit cadeau zit je altijd goed omdat ze hier niet genoeg van kunnen hebben.

Bekijk op Bol.com

baby geschenkset

Baby geschenkset

Een geschenkset voor baby’s. Dit is het perfecte cadeau omdat je hier meerdere kleine dingen geeft waar de vader en moeder echt wat aan heeft.

Bekijk categorie

gipsafdruk kraamcadeau

Gipsafdrukken

Echt iets speciaals geven? Dan kun je de ouders een van hun mooiste momenten vast laten leggen. Door een gipsafdruk kunnen ze hun handjes of voetjes vastleggen in een stuk gips. Daar kunnen ze dan een hele lange tijd van genieten!

Bekijk op Bol.com

Luiertaart kraamcadeau

Luiertaart

Een speciale soort taart geven? Geef dan een luiertaart. Die is gemaakt van opgerolde luiers waar de vader en moeder een grote voorraad aan luiers over heeft.

Bekijk op Bol.com

mijlpaalkaarten kraamcadeau

Mijlpaalkaarten

Met deze kaarten kun je mooie momenten vastleggen. Wanneer een pasgeborene zijn eerste hapjes neemt kun je dit opschrijven om van te genieten. Het lezen van zo een kaart jaren later bezorgt nog een glimlach op je gezicht!

Bekijk op Bol.com

kraamcadeaus

Gepersonaliseerde baby cadeaus

Geef een heel speciaal cadeau met zijn/haar eigen naam erop! Het kan op een knuffel, bordje of zelfs een klein badjasje. Dit maakt een cadeau erg bijzonder.

Bekijk categorie

Nijntje kraamcadeaus

Nijntje babyspullen

Wie is er nu niet gek op nijntje? Geef daarom iets van nijntje cadeau! Er zijn talloze cadeaus te vinden voor baby’s, maar met nijntje zit je altijd goed.

Bekijk op Bol.com

babykameraankleding kraamcadeaus

Babykameraankleding

Met dit cadeau ben je erg speciaal. Je kan hier kiezen voor in de babykamer wat de kamer wat opfleurt. Denk aan een groot speelkleed voor als de baby wat ouder is gelijk gebruik van kan maken.

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun kraamcadeaus bij

Hippe kraamcadeaus

Iedereen wil tegenwoordig een origineel en hip cadeau hebben. Dit zorgt ervoor dat je veel tijd besteed aan het zoeken naar deze cadeaus. Wij hebben daarom gekozen om categorieën uiteen te zetten om deze zoektocht voor jou te verkorten. Een hip kraamcadeau is dan zo gevonden. Je kan doormiddel een gekozen categorie verder verfijnen om zodoende op een passend cadeau terecht te komen. Hiermee verras jij de moeder van de pasgeborene en vader met een wel heel speciaal kado. Op zoek naar een cadeau voor iemand die wat ouder is? Kijk dan bij cadeau kind 1 jaar of zelfs nog wat ouder bij cadeau kind 3 jaar.

Kraamcadeau idee

Geen idee welk cadeau je moet hebben voor een pasgeborene? Dan kunnen onze categorieën je bovendien stuk op weg helpen. Vooral de keuze wordt hierdoor een stuk makkelijker omdat je overzicht hebt om doorheen te gaan. Op mobiel kun je rustig naar beneden scrollen om zo elke categorie langs te gaan. Op je computer heb je in één oogopslag alle categorieën waaruit jij kan kiezen. Dit maakt jouw zoektocht wel heel aangenaam! Zo heb jij leuke kraamcadeaus en vooral een kraamcadeau idee snel gevonden. 

 

Cadeau Assistent helpt jou met zoeken! Nu op zoek naar andere cadeaus? Kijk eens bij cadeau kind 7 jaar of bij cadeau kind 9 jaar.