• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Cadeau kind 10 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kind van 10 jaar? Wij hebben de populairste cadeaus voor 10 jarige kinderen voor je op een rij gezet. Cadeau Assistent helpt jou bij het vinden van een passend en origineel kado, voor ieder budget!

De populairste cadeaus voor kinderen van 10 jaar

telefoonhoesjes 10 jaar

Telefoonhoesjes

Bekijk op Bol.com

experimenteersets 10 jaar

Experimenteersets

Bekijk op Bol.com

nerf guns 10 jaar

Nerf Guns

Bekijk op Bol.com

actiefiguren 10 jaar

Actiefiguren

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Zoekt u een origineel cadeau voor uw kind van 10 jaar?

Toch is 10 jaar oud nog wel een leeftijd waar kinderen nog veel nieuwe interesses zullen ontdekken. Hier komen wij van pas. Wij hebben voor je cadeautips opgesteld zodat je jouw kind een nieuwe hobby kan schenken! Nu jouw kind de dubbele getallen heeft bereikt zullen de cadeautips verschillen met toen ze nog kleiner waren. Waar je vroeger PAW Patrol of Brandweerman Sam speelgoed voor ze zou kopen, denk je nu misschien aan iets technischer.

 

LEGO is dan mogelijk wel het cadeau voor jouw kind. LEGO is naast heel leuk, ook heel leerzaam. Het is bewezen dat LEGO positief de ontwikkeling van jouw kind beïnvloed. LEGO zorgt voor een fijne motoriek, een creatieve geest en een probleemoplossend vermogen. De LEGO-collecties verschillen ook van elkaar. Wanneer jouw tienjarige helemaal weg is van ninja’s is de LEGO Ninjago collectie voor hem. Als jouw tienjarige wel houdt van een uitdaging raden wij de LEGO Technic collectie aan. Hoe dan ook, LEGO is een geweldig cadeau waar jouw tienjarige heel lang zoet mee zou zijn!

 

Op tienjarige leeftijd zal jouw kind ook nog maar al te graag buitenspelen. Bekijk daarom ook onze buitenspeelgoed collectie. Er zit vast wel een leuk cadeau bij voor jouw kind van 10 jaar!

Cadeaus voor 10 jarige meisjes

Het kan soms moeilijk zijn om een geschikte cadeau voor de 10-jarige meisje te vinden. Je moet namelijk op een aantal dingen letten bij het zoeken van een cadeau voor meisje. 10-jarige meisjes zijn eigenlijk al ‘jonge dames’. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau zoekt of een normale kado. Het moet natuurlijk een cadeautje zijn die gericht is op meisjes. Meisjes van 10 jaar zijn natuurlijk al wat groter en ze hebben andere interesses dan bijvoorbeeld meisjes van 5 jaar. Lego Friends, leuke bord- en gezelschapsspellen, boeken, muziekinstrumenten, rollenspellen en puzzels zijn de meest geschikte cadeaus voor 10-jarige meisjes. We weten hoe moeilijk het kan zijn om je kleine meid tevreden te maken met een cadeau. Daarom hebben we de leukste en meest originele cadeaus voor meisjes op een rij gezet!

Cadeaus voor 10 jarige jongens

Het is soms zeer moeilijk om een geschikte cadeau te vinden waarmee jongens tevreden zullen zijn. Zeker als de keuze in de speelgoed winkels tegenwoordig zo groot is. Het cadeau moet natuurlijk geschikt zijn voor de jonge man. Maakt niet uit of je een verjaardagscadeau nodig heeft of een gewone cadeautje. Het moet iets leuks en origineel zijn. 10-jarige jongens hebben natuurlijk andere interesses dan de jongens van bijvoorbeeld 6 jaar. Je moet dus een goede keuze maken om je kind blij te maken. Bij Cadeau Assistent kan je de leukste en meest originele cadeaus voor 10-jarige jongens vinden. Lego Creator, Lego City, Lego Ninjago, speelgoedvoertuigen en racebanen, bordspellen, Nerf speelgoed, consoles, videogames en puzzels. We weten hoe belangrijk het is om je kind tevreden te maken met een leuke cadeau. Daarom hebben we de beste en meest originele cadeaus voor jongens op een rijtje gezet!

Op zoek cadeaus voor andere leeftijden?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen van een andere leeftijd? Bekijk dan ook ons aanbod van cadeau kind 9 jaar of cadeau kind 7 jaar. Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Wat geef je aan een kind van 10 jaar?

Populaire cadeaus voor een kind van 10 jaar zijn Consoles, Games, Oortjes en speakers. Maar ook cadeaus voor buiten zijn populair zoals Skateboards, Fietsen, Ballen en Trampolines

Waar spelen kinderen van 10 jaar mee?

Vaak spelen kinderen van deze leeftijd buiten en binnen. Zo zijn cadeaus als fietsen, ballen of een trampoline geweldig. Maar ook cadeaus voor binnen zoals consoles en games zijn erg in trek op dit moment.

Wat kost een cadeau voor een 10-jarige?

Een cadeau voor een 10-jarig kind kost gemiddeld tussen de 15-40 euro.

Hoeveel cadeaus geef je aan een kind van 10 jaar?

Kinderen van 10 jaar krijgen gemiddeld tussen de 5-10 cadeaus. Vaak bestaat dit uit 1 groter cadeau met meerdere kleine cadeaus als extra.