• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

PAW Patrol speelgoed

PAW Patrol is een leuke televisie serie voor jonge kinderen. Wie houd dan ook niet van ze? Zij zijn bovendien de ultieme helden van de wondere wereld van kinderen! Daarom vind je hier verschillende soorten PAW Patrol speelgoed van ze op een rij. Met dit soort speelgoed kan jouw kind zich urenlang vermaken en speelt hij/zij met zijn favoriete speelfiguur. Er zijn talloze soorten speelgoed, maar de leukste vind je hier!

De populairste PAW Patrol speelgoed

Knuffel Paw Patrol

Knuffels

Prachtige PAW Patrol knuffels. Kies uit Chase, Skye, Marshall en nog veel meer! Voor iedereen een leuke knuffel.

Bekijk op Bol.com

PAW Patrol speelsets

Speelsets

Met de PAW Patrol speelsets wordt spelen wel heel leuk. Een perfect cadeau voor de echte PAW Patrol fans. Laat het avontuur beginnen!

Bekijk op Bol.com

Paw Patrol bordspel

Bordspellen

Bordspellen van de leukste dierenhelden! Speel met jouw favoriete held om tot overwinning te komen!

Bekijk op Bol.com

Paw Patrol speelfiguren

Speelfiguren

Alle poppetjes van PAW Patrol willen hebben? Hier vind je het ruime aanbod aan speelfiguren en autootjes!

Bekijk op Bol.com

Paw Patrol puzzel

Puzzels

Altijd al een geweldige puzzel van de dierenhelden in elkaar willen zetten? Voor elke leeftijd een leuke puzzel.

Bekijk op Bol.com

Speelgoedauto

Voertuigen

Wil jij de auto van Marshall of juist de auto van Ryder? Bekijk hier alle soorten rescue auto’s!

Bekijk op Bol.com

Paw Patrol versiering

Versiering

Zijn/haar verjaardag omtoveren naar een geweldig PAW Patrol feestje? Vlaggen tot bordjes en bekertjes, alles wat je zoekt heb je hier!

Bekijk op Bol.com

Paw Patrol knutselen

Knutselen

Knutselaccessoires over PAW Patrol. Een leuke bezigheid met zijn/haar favoriete helden!

Bekijk op Bol.com

PAW Patrol Versiering

Is jouw kind bijna jarig of moet je een verjaardagsfeestje of iets leuks versieren? En is hij/zij super fan van PAW Patrol? Verschillende soorten versieringen om een geweldig verjaardagsfeestje te organiseren. Hier vind je alle vormen en maten die nodig zijn en zo heb je gelijk een prachtig cadeau van zijn/haar favoriete helden. Want iemand die graag verjaardag van PAW Patrol wilt, zou hier natuurlijk ook graag een cadeau van willen hebben!

 

Toevallig niet alleen op zoek naar PAW Patrol speelgoed of versiering? Op zoek naar andere cadeaus? Bij Cadeau Assistent hebben we naast deze helden ook ander speelgoed en cadeaus. Wij hebben het leukste en populairste speelgoed voor jou geselecteerd.

PAW Patrol hoofdkwartier

Het hoofdkwartier van PAW Patrol ziet er vooral spannend en leuk uit. Wil jouw kind ook graag hierin kunnen spelen. Kies een leuk hoofdkwartier uit zodat hij/zij zich volledig kan laten gaan! Ze kunnen hierin vooral hun fantasie en creativiteit gebruiken om hier mee te spelen. Zo denken zij bovendien echt dat ze in het hoofdkwartier zijn!

We hebben niet alleen speelgoed over PAW Patrol, maar ook voor andere merken! Zo hebben we voor nog jongere kinderen Woezel en Pip, maar ook bijvoorbeeld Peppa Pig. Voor elke leeftijd dus wel iets leuks! Zo kan elk kind tenslotte volop genieten van allerlei leuk speelgoed! Bekijk ons aanbod aan cadeaus voor kinderen.