• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Knutselspullen 3 jaar

Ben je op zoek naar Knutselspullen 3 jaar als cadeautje of gewoon omdat het leuk is om met je kindje te knutselen? Heb je geen idee welke knutselspullen een 3 jarige nu echt leuk vind? Bij Cadeau Assistent hebben we de leukste knutselspullen 3 jaar voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt een cadeau of speelgoed voor een 3-jarige uitzoeken een stuk gemakkelijker en leuker. 

Knutselspullen voor 3 jaar

knutselen 3 jaar knutselpakketten

Knutselpakketten

Bekijk op Bol.com

knutselen 3 jaar kleurboeken

Kleurboeken

Bekijk op Bol.com

knutselen 3 jaar sieraden maken

Sieraden maken

Bekijk op Bol.com

knutselen 3 jaar strijkkralen

Strijkkralen

Bekijk op Bol.com

knutselen 3 jaar kinderklei

Kinderklei

Bekijk op Bol.com

knutselen 3 jaar schilderen

Schilderen

Bekijk op Bol.com

knutselen 3 jaar tekenen en schrijven

Tekenen & Schrijven

Bekijk op Bol.com

knutselen 3 jaar tekenpakketten

Tekenpakketten

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Knutselset 3 jaar

Een knutselset 3 jaar is een perfect cadeau of speelgoed als je een 3-jarig kindje wilt laten kennis maken met knutselen. Een washimal set is een perfect cadeau als knutselset 3 jaar. Hier kan een 3-jarige eindeloos mee spelen. Deze kleine diertjes kunnen ingekleurd worden en weer worden gewassen. Zo kunnen kinderen van 3 jaar oneindig veel gekke en grappige vormpjes en lijntjes tekenen en weer afwassen. Natuurlijk kunnen ze ook lekker met de diertjes spelen. 

Knutselspullen kind 3 jaar

Andere knutselspullen kind 3 jaar zijn teken- en kleurboeken. Hiermee kan jouw 3-jarige urenlang in kleuren en tekenen. Zo stimuleer je de creativiteit en fantasie van het kindje. Naast kleur- en tekenboeken kan het kindje ook zijn eigen kunsten maken met strijkkralen. Met strijkkralen stimuleer je een fijne motoriek en kan jouw kindje er oneindig veel dingen mee maken. Samen met verschillende grondplaten kan jouw kindje alles maken en zijn/haar fantasie laten gaan. Knutselspullen kind 3 jaar zorgen ervoor dat het 3-jarige kindje zijn/haar motoriek, fantasie en creativiteit wordt getraind. Knutselspullen kind 3 jaar zorgen voor oneindig veel plezier. 

SES knutselen 3 jaar

SES is het bekendste merk in de knutsel en speelgoed industrie. Samen met SES kan jouw kindje de mooiste dingen maken. Van vingerverf tot strijkkralen. SES knutselen 3 jaar heeft de beste knutselspullen om urenlang te blijven knutselen. Met viltstiften van SES kan een 3-jarige lekker tekenen en kleuren. Met de strijkkralen kan jouw kindje de mooiste dingen maken. Dit levert urenlang knutselplezier. 

Op zoek naar knutselspullen 3 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar een knutselset 3 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 3 jarige? Bekijk dan eens educatief speelgoed of poppen speelgoed voor kinderen van 3 jaar.