• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Poppen speelgoed 3 jaar

Ben je op zoek naar poppen speelgoed voor een 3-jarig meisje? Bij Cadeau Assistent hebben wij het leukste poppen speelgoed 3 jaar voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt het zoeken naar een cadeau voor een 3-jarige een stuk gemakkelijker. 

De mooiste poppen speelgoed

poppen 3 jaar Baby Born

Baby Born

Bekijk categorie

poppen 3 jaar

Baby Annabell

Bekijk categorie

poppen 3 jaar

Modepoppen

Bekijk categorie

poppen 3 jaar

Mini poppen

Bekijk categorie

poppen 3 jaar poppen kleding

Kleding baby

Bekijk categorie

poppenhuizen

Poppenhuizen

Bekijk categorie

poppen 3 jaar

Kaphoofden

Bekijk categorie

poppenmeubeltjes

Meubeltjes

Bekijk categorie

poppen 3 jaar

Baby Alive poppen

 

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Pop voor 3-jarige

Het zoeken van een pop voor 3 jarige meisjes hoeft geen lastige klus te zijn. Op Cadeau Assistent staat de leukste pop voor 3 jarige opgesteld. Verras haar met een babypop van Baby Born of Baby Annabell. Of geef haar voor haar verjaardag haar eerste barbiepop. Met Barbie kan jouw kindje van 3 jaar urenlang heerlijk spelen. Er zijn verschillende soorten Barbie poppen verkrijgbaar, dus er zit er altijd wel eentje bij die bij jouw kindje in de smaakt zal gaan vallen. 

Pop meisje 3 jaar

Heb je een cadeautje nodig voor een meisje dat 3 jaar wordt? Of ben je op zoek naar leuk poppen speelgoed 3 jaar gewoon omdat het kan? Wij hebben de leukste poppen speelgoed 3 jaar voor jou gevonden. Een babypop van Baby Annabell of Baby Born is altijd een leuk cadeau, Zo kan jij jouw 3-jarige verrassen met de leukste pop voor haar verjaardag. 

Pop kind 3 jaar

Wordt jouw kindje dit jaar 3 jaar en ben je op zoek naar een leuke pop om haar mee te verrassen? Maar welke pop kind 3 jaar is nu het leukste voor jouw kindje? Baby poppen van Baby Born zijn altijd leuk, zeker als de poppen interactief zijn en echt verzorgd moeten worden. Met deze poppen leert ze hoe ze de baby moet verzorgen. Dit zorgt voor urenlang speelplezier. 

Op zoek naar een pop meisje 3 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar een pop kind 3 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 3 jarige? Bekijk dan eens puzzels voor 3 jaar of knutselspullen voor kinderen van 3 jaar.