• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Bouwspeelgoed 2 jaar

Ben jij op zoek naar leuk bouwspeelgoed voor jouw 2 jarige zoon of dochter? Of zoek je een cadeautje voor een 2 jarige? Cadeau Assistent heeft voor jou de beste bouwspeelgoed 2 jaar en constructie speelgoed 2 jaar op een rijtje gezet. Hierdoor wordt het zoeken naar speelgoed of een cadeautje voor een 2 jarige een stuk makkelijker.

Bouwspeelgoed voor 2 jarige

bouwset kind 2 jaar

Bouwsets

Bekijk categorie

bouwonderdelen 2 jaar

Bouw onderdelen

Bekijk categorie

knikkerbanen 2 jaar

Knikkerbanen

Bekijk categorie

bouwspeelgoed bouwtafel 2 jaar

Bouwtafels

Bekijk categorie

bouwspeelgoed bouwplaten 2 jaar

Bouwplaten

Bekijk categorie

speelgoed lego duplo 2 jaar

LEGO Duplo

Bekijk categorie

bouwspeelgoed Banbao snoopy 2 jaar

BanBao Snoopy

Bekijk categorie

bouwspeelgoed mega bloks first builders 2 jaar

Mega Bloks First Builders

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Constructie speelgoed 2 jaar

Constructie speelgoed voor kinderen van 2 jaar stimuleert de motoriek en ontwikkeld de fantasie van jouw kindje. Zeker als ze zelf wat kunnen bouwen, denk hierbij aan LEGO Duplo. Met Duplo kan jouw kindje zijn of haar creativiteit de vrije loop laten. Ga samen leuk bouwen met jouw kindje en heb samen het meeste plezier. 

 

Ander constructie speelgoed voor 2 jaar zijn speelsets. Hiermee kunnen ze bepaalde dingen bouwen en leren door ze opdrachten uit te laten voeren. Hierdoor wordt hun fantasie en creativiteit verder gestimuleerd en leren ze nieuwe vormen van bouwen.

Bouwspeelgoed 2 jaar

Is LEGO Duplo nog wat te uitdagend voor het kindje van 2 jaar, bekijk dan eens het bouwspeelgoed van Mega Bloks. Deze blokken zijn een stuk groter dan Duplo, hierdoor zijn de blokken gemakkelijker te pakken en in elkaar te klikken. Mega Bloks heeft ook verschillende soorten sets speciaal voor de wat kleinere kinderen vanaf 2 jaar. Ideaal voor als Duplo nog iets te uitdagend is.

Bouwen & constructie voor jongens en meisjes

Als je op zoek bent naar bouw of constructie speelgoed 2 jaar voor een jongen of meisje moet je wel letten op de kleuren en vormen die ze leuk vinden. Jongens zijn sneller aangetrokken tot wat donkerdere kleuren zoals groen en blauw, meisjes daarentegen vinden lichte kleuren als geel en roze weer leuker. Kijk daarom goed naar de kleuren en vormen van de bouwpakketten.

Op zoek naar een spel kind 2 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar bouwspeelgoed 2 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 2 jarige? Bekijk dan educatief speelgoed of poppen speelgoed voor kinderen van 2 jaar.