• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Poppen 1 jaar

Wordt jouw kleine meisje of jongetje alweer 1 jaar en ben je op zoek naar een leuk eerste verjaardagscadeautje? Kijk eens naar een leuke pop voor zijn of haar eerste verjaardag. Een pop is altijd een leuk cadeau voor iedere leeftijd. Een pop voor 1 jarige is vaak van zacht materiaal gemaakt zoals een lappenpop of een knuffelpop. Met poppen 1 jaar kan jouw kleine kindje lekker spelen.

Poppen voor 1 jaar

sinterklaas cadeautje kind 3 jaar

Babypoppen

Bekijk categorie

kleine baby pop 1 jaar

Baby Annabell

Bekijk categorie

BABY Born kind 1 jaar

Baby Born

Bekijk categorie

stoffen pop 1 jaar

Stoffen poppen

Bekijk categorie

babypoppen 1 jaar

Paola Reina poppen

Bekijk categorie

poppen 1 jaar

VTech poppen

Bekijk categorie

meubeltjes babypoppen

Meubeltjes

Bekijk categorie

Verzorging babypop 1 jaar

Verzorging

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Pop voor baby 1 jaar

Een pop voor baby 1 jaar wordt vaak van zacht materiaal gemaakt, zo kan jouw kleine meisje (of jongetje) het goed vasthouden en er veilig mee spelen. Er zijn verschillende soorten zachte poppen voor baby 1 jaar. Met deze zachte poppen kan een baby 1 jaar zich uren vermaken en een moedergevoel ontwikkelen. Heb je een jongen van 1 jaar die dol is op poppen en er graag mee speelt? Verras hem dan voor zijn eerste verjaardag met een leuke pop. Een pop voor 1 jarige is leuk voor ieder kind.

Pop baby 1 jaar

Vind je jouw kindje nog te klein voor een baby born pop, maar je wilt haar wel met een leuk cadeau verrassen voor haar eerste verjaardag? Kijk eens naar knuffelpoppen voor een kind van 1 jaar, deze poppen zijn van zacht materiaal gemaakt die jouw kindje gemakkelijk vast kan pakken, knuffelen en leuk mee kan spelen. Een pop baby 1 jaar geeft jouw kindje een gevoel van veiligheid en samen zijn. Hierdoor bouwt jouw kindje een band op en voelt hij of zij zich altijd op zijn of haar gemak. Een pop baby 1 jaar is ideaal voor jouw kleine kindje, zo heeft jouw kindje een maatje die haar een veilig gevoel geeft en die ze overal mee gaat nemen.

Pop voor 1 jarige

Als je op zoek bent naar een pop voor een 1 jarige, dan is een pop als cadeautje een leuk idee. De meeste kindjes tussen de 1 en 2 jaar vinden poppen een super cadeau. Hiermee kunnen ze lekker spelen en hun ontwikkeling stimuleren. Er zijn poppen voor iedere leeftijd. Baby poppen als Baby Born en Baby Annabell hebben verschillende soorten en maten poppen voor alle leeftijden. Een pop voor 1 jarige kinderen zijn wat kleiner en daardoor makkelijker vast te houden. Hiermee kan jouw kindje heerlijk urenlang spelen.

Op zoek naar poppen 1 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar poppen 1 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 1 jarige? Bekijk dan educatief speelgoed of puzzel 1 jaar voor kinderen van 1 jaar.