• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Houten puzzel 1 jaar

Als jouw kindje alweer wat ouder is of het kindje van iemand anders heeft de knuffeltjes en ander baby speelgoed wel weer eens gezien. Dan is het misschien wel tijd voor het leukste speelgoed voor kinderen, namelijk puzzelen! Met een houten puzzel voor 1 jaar kan de kleine jongen of meisje haar motoriek en fantasie op een leuke manier ontwikkelen. Er zijn verschillende soorten puzzels, dus er zit er altijd eentje bij die perfect bij de ontwikkeling van jouw kindje past.

De leukste puzzels

legpuzzel 1 jaar

Legpuzzels

 

Bekijk categorie

Vormenpuzzel 1 jaar

Vormenpuzzels

 

Bekijk categorie

blokkenpuzzel 1 jaar

Blokkenpuzzels

 

Bekijk categorie

Vloerpuzzel 1 jaar

Vloerpuzzels

 

Bekijk categorie

3d puzzel 1 jaar

Puzzelen in 3D

 

Bekijk categorie

Janod puzzel 1 jaar

JANOD puzzels

 

Bekijk categorie

Ravensburger 1 jaar

Ravensburger puzzel

 

Bekijk categorie

Disney puzzel 1 jaar

Disney puzzels

 

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Puzzels baby 1 jaar

Als het kindje nog maar een paar maanden oud is vind het alles interessant en wil het alles grijpen en bijten. Als ze uit deze fase gaan groeien is het tijd voor iets uitdagender speelgoed. Puzzels baby 1 jaar zijn geweldig om de motoriek van het kindje met grote stappen te ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een eerste puzzel voor jouw kindje kan je kijken naar een houten puzzel 1 jaar met noppen. De kleine jongen of meid kan de noppen vastpakken en het in de juiste vorm plaatsen. Hiermee wordt het ruimtelijke inzicht gevormd en wordt de ontwikkeling van het kindje gestimuleerd. Puzzels baby 1 jaar zijn ideaal om samen met jouw kindje in elkaar te zetten. Gegarandeerd urenlang plezier.

Inleg puzzel 1 jaar

Een inlegpuzzel 1 jaar is ideaal om te beginnen met puzzelen. Vaak heeft een inlegpuzzel een knop om makkelijk vast te pakken, zo wordt een inlegpuzzel voor een kind van 1 jaar gemakkelijker en leuker. Met een inlegpuzzel 1 jaar wordt hun motoriek gestimuleerd en zijn ze sneller klaar voor de wat uitdagendere puzzels.

Puzzel 1 jaar

Als een puzzel 1 jaar al wat minder enthousiasme opwekt, kan je een stapje verder gaan. Denk hierbij aan een vloerpuzzel. Met een vloerpuzzel kan een kind van 1 jaar lekker op de vloer puzzelen. De puzzelstukjes zijn een stuk groter dan de legpuzzels, hierdoor kan het gemakkelijk worden vastgepakt door een kind van 1 jaar.

Op zoek naar houten puzzel 1 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar een houten puzzel 1 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 1 jarige? Bekijk dan educatief speelgoed of  spelletjes kind 1 jaar voor kinderen van 1 jaar.