• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Houten speelgoed 1 jaar

Ben je opzoek naar een leuk cadeautje voor de jarige jongen of meisje die 1 jaar wordt? Dat kan best een lastige klus zijn, want met wat voor cadeau of speelgoed ga je het kindje met zijn of haar eerste verjaardag verrassen? Houten speelgoed 1 jaar is gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar, hier kunnen ze urenlang lekker mee spelen.

Houten speelgoed voor kind 1 jaar

houten auto speelgoed kind 1 jaar

Auto’s & voertuigen

Bekijk categorie

houten speelgoed trekfiguur kind 1 jaar

Loopspeelgoed

Bekijk categorie

houten speelgoed grijp en bijtspeelgoed

Grijp- en bijtspeelgoed

bekijk categorie

houten speelgoed kind 1 jaar

Blokken & Vormen

Bekijk categorie

houten knikkerbaan speelgoed 1 jaar

Knikkerbanen

Bekijk categorie

houten poppenwagen kind 1 jaar

Houten poppenwagen

Bekijk categorie

houten speelgoed 1 jaar kind

Houten kralen & telramen

Bekijk categorie

houten hobbeldier kind 1 jaar

Hobbelfiguren

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Speelgoed hout 1 jaar

Het vinden van een goed cadeau of speelgoed hout 1 jaar voor een baby kan erg lastig zijn. Je moet rekening houden met de veiligheid van het speelgoed en of het niet te snel kapot kan gaan. Kijk daarom eens bij speelgoed die gemaakt is van hout. Speelgoed hout 1 jaar gaat niet snel stuk doordat het gemaakt is van stevig hout. Ook bestaat houten speelgoed 1 jaar veel uit grote onderdelen, waardoor het stikgevaar een stuk kleiner is. Hierdoor kan het kindje van 1 er zorgeloos mee spelen. Door de goede kwaliteit is het niet erg als het speelgoed een keer valt of als het kindje ermee gooit. Houten speelgoed voor een baby is door de grote onderdelen gemakkelijk vast te pakken.

Houten speelgoed baby 1 jaar

Ben je op zoek naar houten speelgoed baby 1 jaar? Dat kan een uitdagende zoektocht zijn, want waarmee ga jij jouw baby van 1 jaar verrassen? Bij Cadeau Assistent hebben wij de leukste houten speelgoed baby 1 jaar cadeaus voor jouw op een rij gezet. Zo wordt het zoeken naar een leuk eerste verjaardag cadeau of speelgoed voor jouw baby een stuk gemakkelijker. En houdt je meer tijd over om lekker samen met jouw baby met houten speelgoed 1 jaar te spelen.

Speelgoed 1 jaar hout

Het vinden van goed speelgoed 1 jaar hout kan een hele uitdaging zijn, want welk speelgoed vind jouw kindje van 1 jaar nu het leukst? Daarom hebben wij voor jou de beste speelgoed 1 jaar van hout voor jou op een rij gezet. Deze speelgoed categorieën bieden genoeg keus en er zit altijd een cadeautje of speelgoed tussen dat jouw kindje geweldig zal vinden. Speelgoed 1 jaar hout is van goede kwaliteit en er kan uitbundig mee gespeeld worden, dit betekent urenlang speelplezier.

Op zoek naar houten speelgoed 1 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar houten speelgoed 1 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 1 jarige? Bekijk dan educatief speelgoed of puzzel 1 jaar voor kinderen van 1 jaar.