• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Bouwspeelgoed 5 jaar

Ben je op zoek naar leuk bouwspeelgoed voor een kind van 5 jaar? Bij Cadeau Assistent hebben wij de leukste bouwspeelgoed 5 jaar voor jouw op een rijtje gezet, zo wordt het vinden van een cadeautjes voor een 5-jarige een stuk leuker en gemakkelijker. Met welk bouwspeelgoed ga jij een 5-jarige verrassen? 

Het leukste bouwspeelgoed

bouwspeelgoed 5 jaar

Bouwplaten

Bekijk categorie

bouwspeelgoed 5 jaar

Bouwonderdelen

Bekijk categorie

bouwspeelgoed 5 jaar

Geomag Confetti

Bekijk categorie

bouwspeelgoed 5 jaar

Bouwtafels

Bekijk categorie

bouwspeelgoed 5 jaar

Mega Bloks

Bekijk categorie

bouwspeelgoed 5 jaar

Lego Friends

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Bouwspeelgoed 5 jaar

Bouw speelgoed ondersteund de fantasie en creativiteit van het kindje. Zo leert hij/zij allerlei dingen bouwen en hoe het zo stevig mogelijk kan staan. Kinderen die met Bouwspeelgoed voor 5 jaar spelen beleven vaak de grootste lol. Lekker spelen en bouwen wat ze willen. Dit is ook goed voor het motoriek van het kind. Leuk bouwspeelgoed voor 5 jaar is bijvoorbeeld Lego, hiermee kan een 5-jarige urenlang mee spelen. Denk hierbij aan een ruimtevaart of treinen waarmee hij de gaafste avonturen mee kan beleven. Voor een meisje is Lego Friends ook leuk als bouwspeelgoed. Hiermee kan ze de leukste avonturen beleven samen met de meiden van Lego Friends. 

Constructie speelgoed 5 jaar

Met constructie speelgoed 5 jaar kan jouw kindje heerlijk spelen en maken. Het bekendste speelgoed om leuke constructies mee te maken is K’Nex. Hiermee kan een 5-jarige de gaafste dingen opbouwen die hij/zij maar wilt. Met constructie speelgoed 5 jaar kan jouw kindje leuke dingen bouwen. Hij kan niet alleen constructies bouwen, maar ook auto’s en helikopters. Dit betekend uren speelplezier. 

Bouwen 5 jaar

Niet alleen K’nex of Duplo is leuk om mee te bouwen. Blokken zijn ook leuk speelgoed om mee te bouwen. Met blokken bouwen voor 5 jaar kunnen kinderen de leukste dingen bouwen, denk hierbij aan hoge torens of stevige huizen. Met blokken bouwen blijft voor de meeste 5-jarige altijd nog een favoriete bezigheid. Een leuke blokkendoos wordt dus altijd gewaardeerd.  

Op zoek naar constructie speelgoed 5 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar bouwen 5 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 5-jarige? Bekijk dan eens naar spelletjes of auto speelgoed voor kinderen van 5 jaar.