• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Speelfiguren & Sets

Ben je op zoek naar leuke speelfiguren en sets voor een kindje van 5 jaar? Bij Cadeau Assistent hebben wij de leukste speelfiguren en sets voor een 5-jarige voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt het vinden van leuk speelgoed als verjaardagscadeautje, of gewoon omdat het kan, een stuk eenvoudiger en leuker. Met welke speelfiguren ga jij een 5-jarige verrassen? 

Leuk spelen met speelsets

Speelsets 5 jaar

Playmobil City life

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Playmobil Prinsessen

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Playmobil Family Fun

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Playmobil City Action

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Lego City

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Lego Friends

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

STAR WARS

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Speelsets

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Speelfiguren

Bekijk categorie

speelsets 5 jaar

Actiefiguren

Bekijk categorie

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken

Playmobil 5 jaar

De bekendste speelsets zijn natuurlijk van Playmobil. Daarom hebben wij leuke Playmobil 5 jaar sets voor meisjes en jongens voor jou op een rijtje gezet. Playmobil 5 jaar is goed voor de fantasie en ontwikkeling van kinderen. Ze verzinnen hun eigen verhalen en werelden tijdens het spelen met Playmobil. Met Playmobil kan een kind urenlang blijven spelen. 

Playmobil meisje 5 jaar

Playmobil is niet alleen heel leuk voor jongens, ook meisjes vinden Playmobil heel leuk. Daarom hebben wij het leukste Playmobil meisje 5 jaar categorieën op een rijtje gezet. Met Playmobil meisje 5 jaar ontwikkeld ze een eigen wereld. En kunnen ze dingen die ze in het dagelijkse leven even verwerken tijdens het spelen met Playmobil. Er zijn speciale sets voor Playmobil meisje 5 jaar verkrijgbaar. Zoals een poppenhuis, paardenstal en een schoolgebouw. Iedere set heeft zijn eigen thema en zorgen voor urenlang speelplezier. 

Lego voor 5 jaar 

Niet alleen Playmobil is heel populair ook Lego is één van de meest bekende speelgoedmerken. Lego voor 5 jaar is er in allerlei soorten en maten. Lego 5 jaar heeft allerlei verschillende thema’s, denk hierbij aan Lego City, Lego Friends of Lego Ninjago. Hiermee kunnen 5-jarige kinderen heerlijk mee spelen en hun eigen verhalen erbij verzinnen. In Lego City kunnen kinderen spelen met politie-, brandweer sets en nog veel meer. Met Lego voor 5 jaar kunnen ze hun eigen stad maken en inrichten hoe zij willen. 

Lego meisjes 5 jaar 

Het leukste Lego voor meisje van 5 jaar is Lego Friends 5 jaar. Hiermee kunnen meisjes van 5 jaar heerlijk spelen en avonturen beleven met de meiden van Heartlake city. Ga samen met Olivia en Mia kamperen of bezoek een kapsalon in Heartlake city. Met Lego meisjes 5 jaar kan urenlang mee worden gespeeld. Lego meisjes 5 jaar is er in allerlei verschillende thema’s. Hierdoor kan het 5-jarige meisje verschillende avonturen beleven. Dit levert urenlang speelplezier op.

 

Met Lego Friends 5 jaar kunnen ze dieren verzorgen bij de dierendokter, paardrijden bij de manege en naar het pretpark gaan. Met Lego Friends 5 jaar beleven meisjes de meest gave avonturen samen met de vriendinnen van Heartlake city.  

Op zoek naar speelfiguren & sets 5 jaar, of toch iets anders? 

Ben je niet op zoek naar speelfiguren & sets 5 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 5-jarige? Bekijk dan eens naar bouwspeelgoed of leesboeken voor kinderen van 5 jaar.