• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Constructie speelgoed 4 jaar

Ben je op zoek naar leuk Constructie speelgoed voor een kind van 4 jaar? Bij Cadeau Assistent hebben wij het leukste Constructie speelgoed 4 jaar voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt zoeken naar een cadeautje een stuk leuker en gemakkelijker.  

Bouw speelgoed

constructie speelgoed 4 jaar knikkerbaan

Knikkerbaan

Bekijk op Bol.com

constructie speelgoed 4 jaar bouwonderdelen

Bouwonderdelen

Bekijk op Bol.com

constructie speelgoed bouwtafel

Bouwtafels

Bekijk op Bol.com

constructie speelgoed 4 jaar

Mega Bloks

Bekijk op Bol.com

constructie speelgoed 4 jaar

Lego Friends

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Bouwspeelgoed 4 jaar

Als je op zoek bent naar bouwspeelgoed 4 jaar voor een kind heb je keuze uit verschillende soorten bouwspeelgoed. Denk hierbij aan Lego Duplo of K’Nex. Hier kan een 4-jarig kindje heerlijk mee bouwen en spelen. Bouwspeelgoed 4 jaar is goed voor de ontwikkeling van jouw kindje, zoals de motoriek en creativiteit. Door dingen te gaan bouwen gebruikt het kindje zijn/haar fantasie en creativiteit om iets moois te bouwen. 

 

Bouwspeelgoed is niet alleen leuk voor jongetjes van 4 jaar, ook 4-jarige meisjes vinden het leuk om met bouwspeelgoed te spelen. Zeker als het een thema heeft die ze interesseert, zoals Lego Friends. Hiermee kunnen ze de leukste avonturen beleven.

Speelgoed 4 jaar bouwen 

Ander leuk constructie speelgoed voor 4-jarigen is Clics. Met Clics kunnen kinderen alles bouwen wat er maar is. Zoals huizen, auto’s en dieren. Met Clics kan jouw kindje oneindig lang spelen, er is altijd wat te bouwen. Dit zorgt niet alleen voor het stimuleren van zijn/haar creativiteit, ook het ruimtelijke inzicht wordt ontwikkeld. Met Clics kan jouw kindje de mooiste dingen bouwen en meteen werken aan de ontwikkeling van de motoriek. 

Bouwen 4 jaar

Bouwen met een 4-jarige is niet alleen heel leuk om te doen, het is ook belangrijk voor de ontwikkeling. Door te gaan bouwen ontwikkelt het de hand- en oogcoördinatie. Hierdoor kan de 4-jarige dingen beter vastpakken en ergens plaatsen. Bouwspeelgoed 4 jaar bestaat niet alleen uit spelen met blokken, ook het maken van knikkerbanen hoort bij bouwen 4 jaar. Met knikkerbanen kunnen de 4-jarigen zich urenlang blijven vermaken. 

Op zoek naar speelgoed 4 jaar bouwen, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar constructie speelgoed 4 jaar, maar naar ander leuk speelgoed voor een 4-jarige? Bekijk dan eens naar knutselpakketten of poppen voor kinderen van 4 jaar.