• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Knutselpakket 4 jaar

Ben je op zoek naar leuke knutselpakketten waarmee jouw 4-jarige lekker kan knutselen? Bij Cadeau Assistent hebben wij de leukste knutsel pakketten voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt het vinden van een knutselpakket 4 jaar een stuk gemakkelijker en leuker. Met welk knutselpakket ga jij een 4-jarige verrassen? 

Leuke knutselspullen

knutselen 4 jaar

Knutselpakketten

Bekijk op Bol.com

knutselen 4 jaar

Schilderen

Bekijk op Bol.com

knutselen 4 jaar

Strijkkralen

Bekijk op Bol.com

knutselen 4 jaar

Kleurboeken

Bekijk op Bol.com

knutselen 4 jaar

Gips gieten

Bekijk op Bol.com

knutselen 4 jaar

Diamond painting

Bekijk op Bol.com

knutselen 4 jaar

Knutselgereedschap

Bekijk op Bol.com

knutselen 4 jaar

SES Creative

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Knutselpakket kind 4 jaar

Als je op zoek bent naar knutselpakketten om samen met jouw kindje lekker te gaan knutselen, hebben wij voor jou leuke knutselpakketten op een rijtje gezet. Knutselen is goed voor een kind doordat het de creativiteit van de 4-jarige stimuleert, denk hierbij aan kleurboeken, strijkkralen of andere knutselwerken. Met kleurboeken kunnen kinderen hun helden inkleuren in de allermooiste kleuren van de regenboog.

Knutselpakketten 4-jarige

Ben je op zoek naar populaire knutselspullen, kijk dan eens naar Play-Doh. Met Play-Doh kan jouw kindje op een veilige manier de leukste klei figuren maken. Play-Doh heeft veel verschillende soorten klei speelgoed. Hiermee kan jouw kindje heerlijk spelen. Play-Doh is een geweldig cadeau voor jouw kindje of het kindje van iemand anders. Met welk knutselpakket 4 jaar ga je hem/haar deze verjaardag verrassen? 

Knutselen 4 jaar

Een ander leuk knutselpakket kind 4 jaar is strijkkralen. Met strijkkralen kan het kindje van alles maken. Denk hierbij aan verschillende dieren of zijn/haar favoriete held(in). Strijkkralen stimuleren de creativiteit van het kindje. Voor strijkkralen zijn er verschillende grondplaten te krijgen, hiermee kan het kindje verschillende dingen maken. Zoals paarden, prinsessen en andere dingen. Met strijkkralen kan zowat alles gemaakt worden. 

 

Strijkkralen is niet alleen voor meisjes, ook voor jongens kunnen strijkkralen heel leuk zijn. Vooral als ze dingen kunnen maken die ze interesseren, zoals dino’s of andere dieren. Verras hem daarom deze verjaardag eens met een leuke set strijkkralen. 

Op zoek naar een knutselpakket 4 jaar, of toch iets anders? 

Ben je niet op zoek naar een knutselpakket kind 4 jaar,  maar naar ander leuk speelgoed voor een 4-jarige? Bekijk dan eens naar kinderpuzzels of Spelletjes voor kinderen van 4 jaar.