• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Spelletjes peuters 4 jaar

Ben je op zoek naar leuke spelletjes voor peuters van 4 jaar? Bij Cadeau Assistent hebben wij de leukste spelletjes 4 jaar voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt het vinden van een leuk verjaardagscadeau of speelgoed een stuk leuker en gemakkelijker. 

De allerleukste Spelletjes

spellen 4 jaar

Bordspellen

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Actiespellen

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Kaartspellen

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Educatieve spellen

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Breinbrekers

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Vloerspellen

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Klassieke spellen

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Dobbel spellen

Bekijk op Bol.com

spellen 4 jaar

Party spellen

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Spelletjes peuters 4 jaar

Heb je een kindje die binnenkort 4 jaar wordt en dol is op spelletjes? Maar zijn de meeste spelletjes al te gemakkelijk en is hij/zij op zoek naar andere leuke spelletjes? Bij Cadeau Assistent hebben wij de allerleukste spelletjes 4 jaar voor de leukste spelletjesavonden voor je op een rijtje gezet. 

Spelletjes voor 4-jarigen

Als je op zoek bent naar leuke spelletjes voor 4-jarigen heb je keuze uit duizenden spelletjes, maar welke spelletjes zullen bij een kind van 4 jaar in de smaak vallen? Spelletjes voor 4-jarigen die veel in de smaakt vallen zijn vooral actiespelletjes. Met actiespelletjes moeten 4-jarige kinderen bepaalde opdrachten uitvoeren om het spelletje te winnen. Denk hierbij aan Bobby Bijt, Stef Stuntpiloot, Snuffie Hup en vele anderen. Actie spelletjes voor 4-jarigen zijn goed voor de ontwikkeling van het reactievermogen, zeker als ze onderdelen moeten opvangen of oprapen. Dit zorgt altijd voor spannende en leuke momenten. 

Kinderspellen 4 jaar

Het vinden van leuke kinderspellen 4 jaar is niet altijd een gemakkelijke opgave. Want welke kinderspellen 4 jaar zijn voor jouw kinderen nu het leukst. Heb je een kind die zich al sneller verveeld tijdens het spelen van spelletjes 4 jaar? Bekijk dan eens breinbrekers voor de 4-jarige, hiermee moet hij goed zijn geheugen gebruiken en slim nadenken om het spel te winnen. Een echte uitdaging! 

Spel kind 4 jaar

Op zoek naar een spel kind 4 jaar? Leuke spelletjes om samen met een 4-jarig kindje te spelen kunnen bord-, actie-, en kaartspellen zijn. Ben je dus op zoek naar leuke spelletjes voor 4-jarige om samen te spelen tijdens een spelletjesavond of regenachtige dag? Junior versies van spellen vallen vaak goed in de smaak. Hierdoor kunnen ouders hun favoriete spellen spelen met hun 4-jarige kind. Dit zorgt altijd voor leuke momenten, zeker als het een favoriet is van de ouders. 

Op zoek naar Kinderspellen 4 jaar, of toch iets anders?

Ben je niet op zoek naar spelletjes peuters 4 jaar,  maar naar ander leuk speelgoed voor een 4-jarige? Bekijk dan eens naar kinderpuzzels of poppen voor kinderen van 4 jaar.