• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Voertuigen

Ontdek ons brede assortiment aan voertuigen voor jong en oud! Van stoere raceauto’s en bouwvoertuigen tot houten treinen en interactieve auto’s met licht en geluid. Perfect om eindeloos mee te spelen, bouwen en racen! Rij met  speelgoedautootjes op verkeerskleden & tafels en beleef de leukste avonturen.

Bekijk daarom onze collectie en geef je kind een geweldige speelervaring!

 

Cadeau Assistent: Het perfecte cadeau voor elk moment!

De populairste voertuigen

Schaalmodellen

Bekijk op Bol.com

Hot Wheels Racebaan

Racebanen & Onderdelen

Bekijk op Bol.com

Motoren & Fietsen

Bekijk op Bol.com

Brandweer, Politie & Ambulance

Bekijk op Bol.com

Anderen kopen hun cadeaus bij

Bekijk de populairste speelgoed merken bij Bol.com

Voertuigen, gekozen door Cadeau Assistent

Ontdek de Wereld van Voertuigen

Ben je een fan van RC voertuigen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk een uitgebreide collectie radiografisch bestuurbare voertuigen, variërend van voertuigen tot boten en vliegtuigen. Dit aanbod is perfect voor zowel beginners als ervaren hobbyisten. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan schaalmodellen. Je kunt kiezen uit voertuigen en gebouwen, waarmee je jouw eigen miniatuurwereld kunt creëren.

 

Bovendien zijn treinen en treinbanen een klassiek onderdeel van de modelbouw. Ze bieden veel plezier en zijn perfect voor modelbouwliefhebbers van alle leeftijden. Onze selectie bevat alles wat je nodig hebt om een indrukwekkende treinbaan op te zetten. Van locomotieven tot wagons en accessoires, alles is beschikbaar om jouw modelspoorervaring te verbeteren. Hierdoor kun je eindeloos experimenteren en jouw creativiteit de vrije loop laten.

 

Daarnaast hebben we ook een fantastische collectie racebanen en onderdelen voor de snelheid liefhebbers. Of je nu een elektrische racebaan of een slotcar systeem wilt, wij hebben de beste merken en producten om je adrenaline te laten stromen. Bovendien, met hoogwaardige onderdelen kun je jouw racebaan naar een hoger niveau tillen. Dit zorgt voor spannende races en veel plezier met vrienden en familie.

 

Kortom, of je nu geïnteresseerd bent in RC voertuigen, schaalmodellen, treinen of racebanen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van modelbouw en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Bouwvoertuigen: De Basis van Elke Bouwplaats

Bouwvoertuigen zijn essentieel voor elke bouwplaats, omdat ze helpen bij het verplaatsen van materialen. Denk bijvoorbeeld aan graafmachines en bulldozers; deze voertuigen maken het werk niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Bovendien zijn ze vaak indrukwekkend om te zien, wat bijdraagt aan de sfeer van de bouwplaats.

Vrachtwagens en Vuilniswagens: Transport en Schoonmaak

Daarnaast zijn vrachtwagens en vuilniswagens onmisbaar voor het transport van goederen en het schoonhouden van onze omgeving. Vrachtwagens rijden dagelijks van stad naar stad, waardoor ze cruciaal zijn voor de economie. Vuilniswagens daarentegen zorgen ervoor dat afval wordt verzameld, en dat onze straten netjes blijven. Samen dragen deze voertuigen bij aan een georganiseerde samenleving en een schonere leefomgeving.

Vliegtuigen en Helikopters: Avontuur in de Lucht

Aan de andere kant zijn er vliegtuigen en helikopters, die ons snel van de ene plek naar de andere brengen. Vliegtuigen zijn ideaal voor lange afstanden, terwijl helikopters perfect zijn voor korte ritten en moeilijk bereikbare plaatsen. Beide soorten luchtvoertuigen bieden unieke ervaringen en maken reizen efficiënter en spannender.

Tractors: De Krachtpatsers op de Boerderij

Ook zijn er tractors, de krachtpatsers van het platteland. Ze worden voornamelijk gebruikt voor landbouw en grondbewerking. Met hun sterke motoren kunnen ze zware ladingen trekken, wat hen uiterst effectief maakt. Bovendien zijn ze veelzijdig en kunnen ze voor verschillende taken worden ingezet, zoals het ploegen van akkers of het vervoeren van goederen.

Motoren en Fietsen: Speelplezier op Twee Wielen

Speelgoedmotoren en -fietsen bieden kinderen volop speelplezier. Ze zijn wendbaar en makkelijk vast te houden, perfect om mee door de kamer te racen. Fietsen stimuleren beweging en fantasie. Motoren daarentegen zijn ideaal voor avontuurlijke ritten door de tuin of woonkamer. Beide zorgen voor eindeloos vermaak.

Garages: Kleine Werkplaatsen

Speelgoedgarages zijn ideaal voor kinderen die van voertuigen houden. Ze bieden ruimte om auto’s en motoren te parkeren en te repareren. Met de bijgeleverde gereedschappen kunnen kinderen doen alsof ze kleine reparaties uitvoeren, wat hun fantasie prikkelt en zorgt voor uren speelplezier.

Hulpdiensten: Brandweer, Politie en Ambulance

Speelgoedhulpdiensten zoals brandweerwagens, politiewagens en ambulances zijn favorieten. Ze geven kinderen de kans om heldhaftige reddingsacties na te spelen. Brandweerwagens blussen ‘branden’, de politie houdt ‘orde’, en ambulances bieden snelle ‘hulp’. Samen vormen ze een spannende speelset.

Boten: Varen in de Kinderkamer

Speelgoedboten bieden avontuur in bad of op de vloer. Of kinderen nu doen alsof ze vissen of gewoon varen, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Deze boten geven een gevoel van vrijheid en laten kinderen fantasierijke verhalen bedenken over het waterleven.

Toch op zoek naar iets anders?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jongen of meisje van een andere leeftijd?  Wij hebben ook houten speelgoed of  buitenspeelgoed. Of zoek je juist een origineel cadeau voor een andere gelegenheid? Bij cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus.