• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Kerstcadeaus onder 10 euro

Het is weer zover.. kerst 2020. Je bent vast op zoek naar leuke cadeautjes voor je kind. Op deze pagina vind je de leukste Kerstcadeaus onder 10 euro!

sinterklaas cadeautje baby

Baby 0-6 maanden

De leukste speelgoed voor baby’s vind je hier! Knuffels, babykleding, babyboekjes en veel meer. De beste Sinterklaas cadeautjes op een rij!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeau kind 1 jaar

1 jaar

Passende Sinterklaas cadeaus voor zowel kleine jongens als meisjes van 1 jaar op een plek! Van knuffels tot houten speelgoed.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 2 jaar

2 jaar

Verschillende soorten speelgoed voor 2-jarige vind je hier. Perfecte Sinterklaas cadeautjes voor je kind in een plek!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 3 jaar

3 jaar

Allerleukste Sinterklaas kado’s voor peuters vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 4 jaar

4 jaar

De beste Sinterklaas cadeautjes voor peuters vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed. De leukste Sinterklaas kado’s voor je 4-jarige!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 5 jaar

5 jaar

Speelfiguren, speelgoedvoertuigen, edicatief speelgoed en veel meer! Bekijk snel de beste Sinterklaas cadeaus voor 5-jarigen!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 6 jaar

6 jaar

Sinterklaas kado voor kind van 6 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Bekijk snel de beste Sinterklaas cadeautjes!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 7 jaar

7 jaar

De leukste en meest populaire Sinterklaas cadeautjes voor 7-jarigen op een rij! Van Lego bouwstenen tot bordspellen en videogames.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 8 jaar

8 jaar

De beste Sinterklaas cadeaus voor kinderen van 8 jaar vind je hier! Van speelgoedvoertuigen tot educatief speelgoed. De leukste Sinterklaas kado’s voor je 8-jarige!

Bekijk categorie

Sinterklaas cadeautje kind 9 jaar

9 jaar

Nerf speelgoed, Lego Friends, bordspellen, videogames en veel meer! Bekijk de leukste Sinterklaas cadeaus voor 9-jarigen.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 10 jaar

10 jaar

Sinterklaas cadeautje voor kind van 10 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Van bordspellen tot educatief speelgoed!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 11 jaar

11 jaar

De leukste en meest populaire Sinterklaas kado’s voor 11-jarigen op een rij! Van Lego bouwstenen tot bordspellen en videogames.

Bekijk categorie

Sinterklaas cadeautjes kind 12 jaar

12 jaar

Leuke Sinterklaas cadeautje voor kind van 11 jaar nodig? We hebben de leukste speelgoed voor je uitgezocht. Bekijk snel alle Sinterklaas kado ideeën!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje kind 13 jaar

13 jaar

Consoles, Lego, bordspellen, videogames en veel meer! Bekijk de leukste Sinterklaas cadeaus voor 13-jarigen.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje 14 jarige

14 jaar

Sinterklaas cadeau voor tiener van 14 jaar nodig? We hebben de leukste kado’s voor je uitgezocht. Van bordspellen tot consoles!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautjes 15 jarige

15 jaar

Geen idee welke cadeau je voor 15-jarige tiener kan kopen? Bekijk hier de meest populaire Sinterklaas cadeaus!

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje 16 jarige

16 jaar

Ben jij op zoek naar een origineel Sinterklaas cadeau voor 16 jarige? Wij hebben de populairste Sinterklaas cadeaus voor tiener van 16 jaar voor u op een rij gezet.

Bekijk categorie

sinterklaas cadeautje 17 jarige

17 jaar

Origineel Sinterklaas cadeau voor tiener van 17 jaar nodig? We hebben de meest populaire Sinterklaas cadeaus op een rij gezet!

Bekijk categorie

Bekijk kerstcadeaus in een andere prijsklasse

Anderen kopen hun kerstcadeaus bij

Goedkope kerstcadeaus

Het kerstfeest is het moment in het jaar wanneer je even extra kunt genieten van je vrienden en familie. Je kunt ze ook op die dag even verwennen. Niet alleen met zeer lekkere kerstgerechten, maar natuurlijk ook met de leukste en mooiste kerstcadeautjes. Het kan soms moeilijk zijn om leuke kerstcadeautjes voor kinderen te vinden, die onder bepaald budget vallen. Zowel het vinden van een kerstcadeau voor jongen of een kerstcadeau voor meisje kan een uitdaging voor de ouders zijn. En natuurlijk alle ouders vinden het leuk om de intens gelukkige gezichtjes van zijn kinderen te zien als ze de kerstcadeautjes uitpakken. Er is niks leuker dan een gelukkig kind. Daarom willen we jou helpen met het vinden van de beste kerstcadeautjes voor kinderen. We hebben de leukste en meest originele kerstcadeaus onder 10 euro op een rijtje gezet, zodat je nog extra van de magische kersttijd kan genieten! Bekijk snel wat wij voor jou hebben uitgekozen.

Kerstcadeaus onder 10 euro voor kinderen

Kerst betekent dat je zeker al een vragenlijstje van je kind hebt gekregen, waarschijnlijk met veel onmogelijke cadeautjes zoals een pony of een ander dier. Het kan dus moeilijk zijn om een leuke en wat meer realistische kerstcadeautje voor je kind te vinden, die onder jouw budget valt. Je wilt natuurlijk dat je kind alsnog tevreden zal zijn met zijn kerstcadeau. Daarom hebben wij de leukste kerstcadeaus onder 10 euro voor kinderen opgezocht om je zoektocht stukje makkelijker te maken.

Op zoek naar cadeautjes voor andere gelegenheid?

Ben je op zoek naar andere cadeaus? Bekijk dan door ons gekozen leuke Sinterklaas cadeautjes kind. Of zoek je een verjaardagscadeau voor je zoon of dochter? Bekijk dan cadeau kind 8 jaar en cadeau kind 10 jaar. Zoek je toevallig een cadeau voor je man of vriendje? Bekijk snel onze lijst met Top 10 cadeaus voor mannen! Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest originele cadeaus!