• Originele cadeaus
  • Uitgebreid aanbod
  • Onafhankelijk

Philips Airfryer XXL Black Friday

Ben jij deze Black Friday op zoek naar een Philips Airfryer? Dan ben je bij Cadeauassistent.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor jou de beste Philips Airfryers op een rijtje gezet om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Alle Black Friday Philips Airfryer XXL aanbiedingen

Bekijk andere Black Friday aanbiedingen

Anderen kopen airfryers bij

Philips Airfryer aanbiedingen

De airfryer is in recente jaren enorm gestegen in populariteit. En dat is niet zonder rede. Het bakken van snacks in een airfryer is namelijk veel gezonder dan wanneer je de snacks frituurt. Bovendien stinkt een airfryer niet en kan je het gewoon in de keuken neerzetten. Ook zien de meeste airfryers er nog eens erg mooi uit ook. Zo ook de Philips Airfryer en de Philips Airfryer XXL. In een airfryer is het mogelijk om onder andere friet, snacks, vlees en zelf gebakjes te bereiden. Hoe werkt de Philips Airfryer precies? In het kort; in een airfryer wordt aangezogen lucht opgewarmd tot maximaal 200 graden celsius. Door de hetelucht wordt het gerecht gegaard.

 

De Philips Airfryer maakt gebruik van Smart Sensing technologie die de tijd en temperatuur automatisch bepaalt. Ook is de airfryer zeer krachtig vanwege Rapid Air technologie en hoge wattage. De Philips Airfryer XXL bevat ruimte voor 5 tot 6 porties.

Black Friday Deals

Een Philips Airfryer kopen op Black Friday is een erg goed idee. Ook airfryers zijn namelijk spotgoedkoop op Black Friday. Je kan op Black Friday genieten van de beste aanbiedingen van het jaar. Dus waarom zou je niet profiteren van deze dag om een splinternieuwe Philips Airfryer XXL aan te schaffen? Een airfryer is vernieuwend is voor het klaarmaken van snacks en ander eten en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Bekijk onze selectie!

 

De Philips Airfryer maakt gebruik van Smart Sensing technologie die de tijd en temperatuur automatisch bepaalt. Ook is de airfryer zeer krachtig vanwege Rapid Air technologie en hoge wattage. De Philips Airfryer XXL bevat ruimte voor 5 tot 6 porties.

Op zoek naar andere aanbiedingen of cadeaus?

Ben je op zoek naar andere Black Friday deals? Wij hebben ook Black Friday elektronica en Black Friday wasmachines & drogers aanbiedingen op een rijtje gezet! Of zoek je geen deals, maar een origineel cadeau? Bekijk dan de originele cadeaus kind 4 jaar of buitenspeelgoed voor kinderen van 3 jaar categorieën. Bij Cadeau Assistent ben je altijd aan het juiste adres voor inspiratie en de leukste en meest verrassende cadeaus!